Arkadaşlar lütfen bir yardım edin Flyaudio mu yoksa Cyclone navigasyon mu taktirayim opel odak ile görüştüm 2100 TL fiyat verdiler Cenmax Yenibosna Fly audio için 2350 TL söyledi ben bu hafta birine karar vermek istiyorum seçimimi neye göre yapmalıyım? :/
opel odağın şuan cyclone ile bi kampanyası var, fiyat olarak 1800 lira, bizde bu kampanyadan yaptırdık zaten, ürün de oldukça başarılı, flyaudıye göre tv izleme avantajı da var.....
Arkadaşlar lütfen bir yardım edin Flyaudio mu yoksa Cyclone navigasyon mu taktirayim opel odak ile görüştüm 2100 TL fiyat verdiler Cenmax Yenibosna Fly audio için 2350 TL söyledi ben bu hafta birine karar vermek istiyorum seçimimi neye göre yapmalıyım? :/
Odakta Bize özel Kampanya var Burak beyle görüşün 1800 Tl
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Teşekkür ederim ilginize büyük ihtimalle odakta navigasyon + 30,000 bakımı şeklinde yaptıracağım bu şekilde toplamda diğer cihaza göre bakım bedavaya gelmiş oluyor obaa
Teşekkür ederim ilginize büyük ihtimalle odakta navigasyon + 30,000 bakımı şeklinde yaptıracağım bu şekilde toplamda diğer cihaza göre bakım bedavaya gelmiş oluyor obaa
Ben'de TV her yerde çekmiyor. Fakat bazı yerlerde birden fazla çekiyor. Örneğin Maslak 'ta Opet benzincide 4-5 kanal çekmişti. Audio düğmesine basarak Sesin net gelmesini sağlayabiliyorsunuz.
Bazı durumlarda da Çift anten çözüm olabiliyor sanırm ancak extra ücret ödeniyor.
Yorum