merhaba...bende cylone taktırdım..ama son 1 haftada 4 kez ekranı karardı...simsiyah oldu...sizlerede bu sorun oldu mu
Montaj yaptırdığınız yere gidin ve bağlantıları kontrol etsinler yine sorun devam ederse ürünü garantiden değiştirsiniler.
Bende mayıs ayında odak otomotivde cylone taktırmıştım geçen aya kadar herhangi bir sorunu yoktu fakat geçen ay ara sıra ekrandaki reklerde solma oluyor sonra kendiliginden normale dönüyor sanırm benimde bir servise göstermem gerekecek
merhaba...bende cylone taktırdım..ama son 1 haftada 4 kez ekranı karardı...simsiyah oldu...sizlerede bu sorun oldu mu
Montaj yaptırdığınız yere gidin ve bağlantıları kontrol etsinler yine sorun devam ederse ürünü garantiden değiştirsiniler.
Bende mayıs ayında odak otomotivde cylone taktırmıştım geçen aya kadar herhangi bir sorunu yoktu fakat geçen ay ara sıra ekrandaki reklerde solma oluyor sonra kendiliginden normale dönüyor sanırm benimde bir servise göstermem gerekecek
Bende gecen hafta cuma günü aracımı teslım aldım.özlikle Cyclone marka istemistim ama NECVOX takmıslardı eve geldgımde aracı inceledım farkına vardım NECVOX oldugunu hemen musteri temsılcımı aradım yanlıslık olmus p.tesı getrıp degstrelım dedıler.bu gun götrdum degistrdıler.
bana NECVOX ekranı daha buyuk geldı sanki CYCLONE erkanı kücük gibi gibi geldi bana ama keranın rtengı netlıgı daha güzel bence Cyclone in ayrıca geri görüs kamrası daha net daha guzelikle kamreası cok hosuma giti.
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Biz odakda taktırdık ben montajda yoktum tv ogün çalışmış dahada çalıştıramadım karıncalı ekran geliyor nezamandır yazıcaktım yazamıyordum bunun bir çözümü varmı
ben Isparta'da olduğum için sizin servise gelmem zor. Zaten montajda aracı alırken ISparta Mutsan Opel'de yapılmıştı. Sorun ne olabilir acaba? Bilsem servise gidip şundan dolayı sıkıntı varmış dicem. Şimdi götürsem nerden diye bulamıcaklar çünkü.
Yorum