arkadaşlar uzun bi süre araştırma yaptıktan sonra aracıma "cyclone" navi cihazını taktırmaya karar verdim ve yaklaşık 2 hafta önce serviste (opel odak) cihazı taktırdım, bu geçen 2 haftada da cihazımı deneme ve incelemek için oldukça zamanım oldu, aslında aklımda flyaudıo vardı ilk başlardan, sebebi ise flyaudıo ekranının 8"inç olmasıydı ama cyclone dada "tv" izleme özelliği vardı ve bu özellik daha ağir bastığı için cyclone taktırdım....
gelelim montaja; sağolsun burak bey biz site üyelerine karşı ilgisi, alakası, yardımları oldukça fazladır, bilen bilir
o günde aracı servise getirdim, daha önce kendisine haber verdiğim için burak beyde o gün ordaydı, keyifli ve samimi sohbet eşliğinde çayımızı, kahvemizi yudumlarken arkadaşlar da cihazın montajını gerçekleştirmişler di....
dediğim gibi yaklaşık iki haftadır kullanmaktayım ve oldukça memnunum, eskiden istanbulun trafiğinde yaşadığım stress, yerini keyifli, eğlenceli zamanlara bırakmış durumda, hatta bazen trafik olsada cihazı kurcalasam, tv, dvd izlesem dediğim zamanlarda olmuyor değil
cihazın ön konsol ile uyumu gerçekten oldukça başarılı, tamamen aracım orjinal parçasıymış gibi durmakta, sadece torpidonuzun çok az küçülmesi küçük bi dezavantaj, geri görüş kamerasının araca kattığı havada ayrı bi keyif, onun haricinde aracımda tv, dvd izleyebilmek gerçekten çok güzel bi guygu, navigasyona zaten diyecek bişi yok, oda oldukça başarılı, araç ilerlerken nerdeysen olduğun yolun adını sana belirtiyor, yanında, sağında, solunda ne var hepsini gösteriyor, hatta "eds" kameralarını bile gösteriyor, bilmediğin bi yere gitceksen adresi giriyosun, rotayı hesaplayıp anında gideceğin yerin kmsini, nasıl gidileceğiğni sesli ve görsel olarak gösteriyor, belki bu anlattıklarım cihazı olan arkadaşlara normal gelsede, cihazı olmayan yada benim gibi cihaza yeni kavuşmuş birine oldukça lüks gelebiliyor, e zamanla alışcam bende bu lükse
herhangibir multimedya cihazı olmayan yada taktırmayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
arkadaşlar şimdilik gözlemlerim bu şekilde genel olarak cihazımdan oldukça memnunnum, hiç bi sıkıntı yok, olsada zaten navigasyona servisimin yolunu kaydettim
hepimize keyifli sürüşler, keyifli sohbetler..............
Yorum