Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Ses Sistemim Hakkında... Infinity + Db Drive + M Acoustic Kombinasyonu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Ses Sistemim Hakkında... Infinity + Db Drive + M Acoustic Kombinasyonu

Abi componentler güzeldir.hatta en güzel ses alabileceğin hoparlör çeşididir ama "tam" anlamıyla beslenmek için anfiye ihtiyaç duyarlar.dvd 800 üzerinden kullanabilirsin ama istediğin randımanı alamazsın.bunun yerine bi anfi ve 4 component ile basit başlangıç için bi sistem yapabilirsin mesela..

anfiye ihtiyaç olmadan kullanabileceğin hoparlör normal 16 cm 2 yollu hoparlörlerdir.bunlardanda pek bişey bekleme bence.

illa ki anfi kullanmadan component kullanacağım diyorsan abicim Uğur abinin arka kapılarda kullanılan aparata ihtiyacın var.çünkü tweeter ve bass hoparlörü ayrı componentlerde.döşemede başka yeri delmeden montaj için gerekli..

Yorum

Ynt: Yeni Ses Sistemim Hakkında... Infinity + Db Drive + M Acoustic Kombinasyonu

Bugün bir oto ses tesisatcisina gidip bu konuyu okuttum. Guven pandizot ile çalıştıklarını, bahsedilen adaptorleri ister oradan temin aderiz, ister burada anlaşmalı olduğumuz bir marangoza mdf'den yaptırırız, yada istesen üzerindeki hoparlörleri delegem monte ederiz dedi. İşçilik, adaptor, montaj (hoparlörler hariç) 50-70 lira gibi bisey tutacak.

Su an icin yukarıda linkini verdigim jbl'lerden 2 takim (4 tane) kapılara takacağım. Baktım ses zayıf, bagaja bir amfi ve 1000 - 1200 watt bir Sub-woofer takılacak.

Sadece kolonlari degistirerek tatmin olmazsın diyor herkez ama ben zaten yuksek ses esinde değilim. Kaliteli ses pesindeyim. Sahneleme ve yoğunluk biraz iyileşse yetecek.
      1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
      Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

dene bakalım abi olmadı woofer olmadan anfi ile beslersin komponentleri öyle bi denersin yine beğenmezsen woofer atarsın

Yorum

İşleniyor...
        X