Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flyaudio-Cyclone-Necvox türü sistemler için, ön koltuk arası LCD Monitörler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Flyaudio-Cyclone-Necvox türü sistemler için, ön koltuk arası LCD Monitörler

Renk seçenekleri arasında Siyah ve Bej olduğunu söylemeyi unutmuşum... maad

DVD800 için taktırılabilen arayüz ve media playerdan çıkış alma imkanı var ise DVD800 ekranı ve media playerda bağlanabilir.

Ayrıca 7" ve 8,5" monitörlerin ölçülerinde bir malzeme hazırladım ve iki koltuk arasındaki boşlukta denedim. 8,5" olan model iki koltuk arasına yanlardan 0,5 cm boşluk kalacak şekilde yerleşiyor. Kulaklık fişi, kablo ve USB bellek takılamaz. 7" olan model daha uygun gibi...

Daha iyi fikir vermesi için bir fırsat bulup fotoğrafını çekip yükleyeceğim. Ancak benim görüşüme göre 7" ölçü makul

İlave not : Nakliye ve diğer masraflarını düşürmek ve ayrıca gümrüğe takılma riskini azaltmak amacı ile Çin'den malzeme getiren/getirilmesine aracılık eden bir firma ile görüşüyorum...

Türkiye teslim ve mal teslimi ödeme koşulu ile bir fiyat çalışması yapmalarını rica ettim...

Ancak bununla ilgili az/çok adet tespiti yapmamız lazım. Onun için talep ve görüşleriniz önemlidir. Katılımınızı bekliyoruz.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ynt: Flyaudio-Cyclone-Necvox türü sistemler için, ön koltuk arası LCD Monitörler

Mehmet abi kol dayamayı açıp kapatırken sıkıntı yaşamayız herhalde...
      Sonuçta hareketli monitör arkaya doğru gider...

Yorum

Nail,

Monitör ve monte edilen kol aşağı yukarı hareket edebildiği için sorun olacağını sanmam.

Araç içi uygulama videoları için tıklayıınız.

Monitor 7" da bracciolo con lettore dvd, dvix, usb e sd card. Altoparlante integrato e cuffie wireless. Il monitor è orientabile. Per informazioni: www.saelc...

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Orjinal yazı sahibi: skydroll
        Mehmet abi kol dayamayı açıp kapatırken sıkıntı yaşamayız herhalde...
        Sonuçta hareketli monitör arkaya doğru gider...

Yorum

Mehmet,

Bence cihazlar güzel ama tek düşündürücü kısım Gümrüğe takılma ihtimalinin yüksek olması.
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Bireysel getirtmek riskli. Fatura rakamından dolayı takılmaz . Sonuçta 100 USD. Ancak paketi açarlarsa 500 USD'lik bir şey sanarlar ve takılır.
            Ondan sonra uğraş dur.

* Eğer varsa Çinden mal getiren bir forumdaştan rica edebiliriz
            * Çinden mal getiren birilerinden aracılık talep edebiliriz. ( Bir firma ile görüşmem var, tekliflerini bekliyorum. )
            * Çin'e gidip gelen birilerine aldırtabiliriz.
            * Riske girip Çinden bireysel olarak posta ile isteyebiliriz.

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
            Mehmet,

Bence cihazlar güzel ama tek düşündürücü kısım Gümrüğe takılma ihtimalinin yüksek olması.

Yorum

Arkadaşlar bu monitörlerden tedarik etmenin tek yolu sanırım ebay'den getirtmek...

Bende kafayı kırıp sipariş etmeden önce danışmak istedim.

Ürün linki => http://www.ebay.com/itm/270875593130...84.m1439.l2649

Adam Hong Kong'da.
              Profilinde geri bildirimler pozitif..

Ürün fiyatı 154 USD (99,99 sterlin)
              Kargo bu fiyata dahil...

1- Fiyat şu ana kadar kargo dahil bulduğum en iyi fiyata yakın.
              2- Ürün gümrüğe takılırmı ? ( Takılırsa zaten bir dolu prosedürü var ve uğraştığına değmez. Bu durumda 154 USD yanar )

Görüşleriniz?

Yorum

Abi 75 euro sınır var diye biliyorum takılma ihtimali çok yüksek bence risk çok.Takılırsa vergileri ödemen gerekir ancak o şekilde çekersin ürünü.
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Adam ürün bedelini düşük gösterirse, ki demeseniz bile gösterir zaten, gümrüğe takılmaz. Veya ürün bedelini 75€ gösterirse yine takılmaz, kargo bedeli önemli değildir gümrük için.

Ayrıca gümrüğe takılması durumunda sadece %20 vergi ödersiniz. Ancak LCD olduğundan dolayı TRT bandrolü ile de uğraştırabilirler, memura bağlı.
                  '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                  '15 BMW 118i LCI

Yorum

Çocuklu ailelere şart. Bana iki defa şart. Tüm yol boyunca ön ekrandan Calliou seyretmek hiç keyifli olmuyor...
                    Bizim cadı öğrendi işi, arabaya biner binmez " Baba bana Kayyu aç" demekte

Valla kırdım kafayı , siyahından sipariş ettim bir tane.
                    Satıcı 5-10 gün içerisinde sizde olur demekte... Bakalım, şans artık.

Yorum

%20 ödemekle ilgili sorun yok, ancak %20 ile kalmıyorsun, bu malı gümrükten çekmek için vergi, gümrük, depo vs derken bir dünya uğraşıp masraf ediyorsun... Astarı yüzünüde geçiyor,derisinide geçiyor.

TRT bandrolü falan ayrı bir sıkıntı. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                      Adam ürün bedelini düşük gösterirse, ki demeseniz bile gösterir zaten, gümrüğe takılmaz. Veya ürün bedelini 75€ gösterirse yine takılmaz, kargo bedeli önemli değildir gümrük için.

Ayrıca gümrüğe takılması durumunda sadece %20 vergi ödersiniz. Ancak LCD olduğundan dolayı TRT bandrolü ile de uğraştırabilirler, memura bağlı.

Yorum

Eğer ürün PTT ile geliyorsa, ödeyeceğiniz miktar sadece %20'si olur, ki büyük ihtimal PTT ile gelir. %20 dışında sizden istenen herhangi başka ücretler yasadışıdır.

Diğer şirketler ordino vs adı altında yasada olmayan ve çok yüksek ücretler istiyorlar, bilginiz varsa ve sesinizi çıkarırsanız o yersiz isteklerini geri çekiyorlar.
                        '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                        '15 BMW 118i LCI

Yorum

DHL, FEDEX, UPS ile göndermemesini, Posta yolu ile göndermesini talep ettim.

Samsun Posta İşleme'de takılırsa bize Samsun yolu gözükür. %20 vergi + 100 TL'de benzin masrafı biner.

Bakalım bekleyip göreceğiz...
                          Gelişmeleri buradan yazarım

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                          Eğer ürün PTT ile geliyorsa, ödeyeceğiniz miktar sadece %20'si olur, ki büyük ihtimal PTT ile gelir. %20 dışında sizden istenen herhangi başka ücretler yasadışıdır.

Diğer şirketler ordino vs adı altında yasada olmayan ve çok yüksek ücretler istiyorlar, bilginiz varsa ve sesinizi çıkarırsanız o yersiz isteklerini geri çekiyorlar.

Yorum

Evet arkadaşlar 12 Ocakta sipariş verdiğim koltuk arası monitör 3 Şubat tarihinde adresime ulaşmış bulunmakta.

Gelme süresi ile biraz uzun oldu .
                            satıcı ebay'de 17 ocakta postaneye teslim ettiğini bilgisini girmiş. Ancak 19 ocakta postaneden teslim alınmış gözükmekte.

O hafta uzakdoğudaki uzun tatil 26 ocak'a kadar sürdüğü için paketim postanede bekledi doğal olarak.
                            28 Ocak günü HongKong'tan türkiyeye doğru yola çıkan paketim, 1 Şubat tarihinde Türkiye'ye giriş yapmış ve PTT aracılığı ile aynı gün adresime doğru yola çıkmış, 3 şubat tarihinde de adresine ulaşmış bulunamakta.

Cihaz hasarlanmayacak bir biçimde 2 kat kabarcıklı naylon ile güzel bir ambalaj yapılmış.

Cihaz dış malzeme kalitesi 10 üzerinden 8,5 not alır.

Kutu içerisinden araç güç kablosu. USB uzatma kablosu. AV In kablosu. Av Out kablosu. Uzaktan kumanda. Oyun CD'si . Montaj aparat ve vidaları çıkıyor.

Görüntü kalitesi bu fiyat için 10 üzerinden 8,5 not alır. Popüler video formatlarını çalıştırıyor. mp3 müzikleri açıyor. Fotoğraf gösterimi yapıyor.

Üzerinde dahili DVD okuyucu ve dahili hoparlör mevcut. AV In ve AV Out özelliği ile Flyaudio ekranındaki araç menüsü, video ,navigasyon gibi görüntüleri olduğu gibi aktarıp izleyebileceğiniz gibi, tam tersi cihaz üzerindeki görüntüyü Flyaudio ekranına gönderebiliyorsunuz.

Oyun CD'si arızalı çıktı. Satıcıya bildirdim yeni bir oyun CD'si göndereceği bilgisi verdi. Bende internetten indirdiğim Native32 oyunları ile test ettim. Uzaktan kumandası ile oynanan oyunlar çocuklar için eğlenceli olabilir.

Tek noksanı kulaklık çıkışı yok.
                            Arkada oturanlar video seyrederken ön taraftakiler arkanın sesini duymak zorunda. Ancak ona bir çözüm ürettim. Ses ayarı üzerinde bulunan bir kulaklık ile AV Out çıkışından kulaklık bağlantısı yapılabilir.

Henüz montaj yaptırmadım. Montaj yaptırdıktan sonra montajlı hali ile çekilen foto ve videoları bu başlıkta tekrar paylaşırım.

Yorum

hayırlı olsun abi. gümrüğe takılmadı anlaşılan?
                              InsigniaTEAM

Yorum

Sağolasın Çağrı. Takılmadı

Orjinal yazı sahibi: cagri
                                hayırlı olsun abi. gümrüğe takılmadı anlaşılan?

Yorum

İşleniyor...
                                X