Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flyaudio-Cyclone-Necvox türü sistemler için, ön koltuk arası LCD Monitörler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Flyaudio-Cyclone-Necvox türü sistemler için, ön koltuk arası LCD Monitörler

Arkadaşlar,

Flyaudio - Cyclone - Necvox vb. cihazların AV çıkışlarına bağlanıp kullanılacak monitörler hakkında bulduklarımı paylaşmak istiyorum.

Ben Flyaudio cihazı monte ettirirken, orta konsolun altına kablo çektirtmiştim. Böyle bir monitörü monte ettirirsem bağlantım hazır yani.
    Geçen sene Almanya'da bindiğim üst segment (evet bizim için üst segment maad ) Mercedes cipte buna benzer bir lcd çok şık duruyordu.

İlave: Bu monitörlerin üzerinde DVD/CD okuyuculu , SD Card okuyuculu, USB okuyuculu modelleri de var.

Önerileriniz / görüşleriniz.

Kahretsin biz halâ turnpush'u kullanamıyoruz

Muhtelif Linkler :

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Flyaudio-Cyclone-Necvox türü sistemler için, ön koltuk arası LCD Monitörler

Koltuk kafalıklarını bozdurmak yerine bu şekilde kullanmak daha mantıklı geliyor bana...
    Bende ufak bir araştıma yapmıştım...Ama çok fazla bilgi edinemedim..
    TR de fazla yok sanırım.
    İlk resimdeki ürün fena değil gibi duruyor..

Yorum

Ynt: Flyaudio-Cyclone-Necvox türü sistemler için, ön koltuk arası LCD Monitörler

Buyrun bunlarda uygulanmış videoları

Monitor 7" da bracciolo con lettore dvd, dvix, usb e sd card. Altoparlante integrato e cuffie wireless. Il monitor è orientabile. Per informazioni: www.saelc...

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Montaj Videosu => http://www.youtube.com/watch?v=iaFZH...eature=related

Yorum

süper bi uygulama olmuş bence
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Mehmet abi ortalama fiyat ları bellimidir?

Yorum

Yurtdışı ile pazarlık halindeyim.

Chatte görüştüğüm vatandaş teknik değildi. Yarın mühendislerinden istediğim bilgileri alıp gönderecekler.

Şu ana kadar aldığım Best Price : 98 USD . Yarın teknik detaylarını gönderecekler. Shipping maliyetini vs öğreneceğim.

Önceliğim ekran çözünürlüğünün 800x600 olması

DVD okuyan modelleri var , USB okuyanları var , radyolusu var. çeşit çeşit.

Orjinal yazı sahibi: skydroll

Yorum

Abi senin aran Fly Audio tarafıyla çok iyi. Bi sorsan Divx okuması için Firmware güncellemesi yapmayacaklarmı acaba ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                Yurtdışı ile pazarlık halindeyim.

Chatte görüştüğüm vatandaş teknik değildi. Yarın mühendislerinden istediğim bilgileri alıp gönderecekler.

Şu ana kadar aldığım Best Price : 98 USD . Yarın teknik detaylarını gönderecekler. Shipping maliyetini vs öğreneceğim.

Önceliğim ekran çözünürlüğünün 800x600 olması

DVD okuyan modelleri var , USB okuyanları var , radyolusu var. çeşit çeşit.

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                Konu açman iyi olmuş abi...
                Güncel kalsın bari sipariş veririz herşey netleşince..

Yorum

Kendiliğinden dvd okuyan modellerle de ilgilenirseniz bizim gibi dvd800navi kullananlar için çok faydalı olur.Unutmadan belki dikkatinizden kaçmış olabilir ürünlerin rengi hem siyah döşeme ile uyumlu hemde bej döşeme ile uyumlu olarak 2 tip olursa çok iyi olur.
                  2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Yaptigim incelemelere gore genel olarak 3 renk var.
                    Siyah, bej ve gri.
                    Eger bu urunlerle ilgilenen arkadaslar olacak ise bence toplu pazarlik yapalim. Ancak siparisleri posta araciligi ile isteyelim ve bireysel siparis edelim. Gumruge takilma riskini en aza indirmis oluruz.

Ben ciddi ciddi dusunuyorum. Ancak en mantikli urunu bulmamiz gerekiyor.

Orjinal yazı sahibi: mayday
                    Kendiliğinden dvd okuyan modellerle de ilgilenirseniz bizim gibi dvd800navi kullananlar için çok faydalı olur.Unutmadan belki dikkatinizden kaçmış olabilir ürünlerin rengi hem siyah döşeme ile uyumlu hemde bej döşeme ile uyumlu olarak 2 tip olursa çok iyi olur.

Yorum

Eğer güzel özellikte ve uygun fiyatlı rengi aracımıza uyan bir ürün olursa bende alabilirim.
                      2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Arkadaşlar,

Koltuk arası monitör için araştırmalarım neticesinde Çinde Chelong isimli bir firma buldum . Link: http://www.chelong.com.cn
                        Adamlarda 7" ve 8,5" Koltuk arası monitör var ve muhtemelen bir çok firmaya fason üretim yapıyorlar. Aynı model numarası ile ürün satan firmalar arasında en uygun fiyatı bunlardan aldım.

Dört farklı ürünleri var.

Genel özelliklerini ve fiyatlarını yazıyorum.

Model : 7808AV

7" TFT LCD Monitör
                        800x600 x RGB
                        350 derece dönebilen mekanik yapı
                        Audio/Video giriş (Sadece Flyaudio, Cyclone, Necvox Media Player'dan sinyal alabilir.)
                        DVD yok
                        Renk seçeneği : Bej veya Siyah

Fiyatı : 54 USD + 55 USD Posta masrafı (EMS) + Western Union için para transfer parası 22 USD
                        Totalde 121 USD civarı para çıkıyor.

--------------------------------------------------------------------------------------

Model : 8808AV

8,5" TFT LCD Monitör
                        800x600 x RGB
                        Audio/Video giriş (Sadece Flyaudio, Cyclone, Necvox Media Player'dan sinyal alabilir.)
                        DVD yok

Fiyatı : 68 USD + 55 USD Posta masrafı (EMS) + Western Union için para transfer parası 22 USD
                        Totalde 145 USD civarı para çıkıyor.

----------------------------------------------------------------------------------

Model : 7808D-G

7" TFT LCD Monitör
                        800x600 x RGB
                        Audio/Video giriş ( Flyaudio, Cyclone, Necvox Media Player'dan sinyal alabilir.)
                        Dahili DVD Player
                        DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW/MP4/DIVX oynatma desteği
                        Dahili Hoparlör
                        Kulaklık çıkışı
                        PAL/NTSC
                        Uzaktan Kumanda
                        Audio/Video ( Ses / görüntü ) giriş ve çıkışı
                        FM Radyo
                        USB ve SD Kart desteği
                        Uzaktan kumanda ile kablosuz oyunlar. - Şu ana kadar başka bir cihazda rastlamadığım bir özellik.

Fiyatı : 102 USD + 55 USD Posta masrafı (EMS) + Western Union için para transfer parası 22 USD
                        Totalde 179 USD civarı para çıkıyor.

----------------------------------------------------------------------------------------

Model : 8808D-G

8,5" TFT LCD Monitör
                        800x600 x RGB
                        Audio/Video giriş ( Flyaudio, Cyclone, Necvox Media Player'dan sinyal alabilir.)
                        Dahili DVD Player
                        DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW/MP4/DIVX oynatma desteği
                        Dahili Hoparlör
                        Kulaklık çıkışı
                        PAL/NTSC
                        Uzaktan Kumanda
                        Audio/Video ( Ses / görüntü ) giriş ve çıkışı
                        FM Radyo
                        USB ve SD Kart desteği
                        Uzaktan kumanda ile kablosuz oyunlar. Şu ana kadar başka bir cihazda rastlamadığım bir özellik.

Fiyatı : 116 USD + 55 USD Posta masrafı (EMS) + Western Union için para transfer parası 22 USD
                        Totalde 193 USD civarı para çıkıyor.

Kutu içeriği :

Cihaz
                        Montaj kolları ve vidaları
                        Kablolar
                        Uzaktan kumanda

Fotoğraf aşağıda. Tıklayarak full foto görebilirsiniz.

Ölçüler için fotoğraf

Paket içeriği :

Bu fiyatlar bu cihaz için sizce nasıl ?
                        Bu cihazları Türkiyede Doğubank/ Tahtakale gibi yerlerde gören varmı ? ( sahibinden ve GG üzerinde bir kaç eski link buldum ama şu an pasifler. )
                        Posta ile gönderim yapıyorlar. Daha önce Çinden bir şeyler getirtmedim Acaba postaya takılırmı ? Postaya takılırsa masrafı çok olur ve terketmek zorunda kalabiliriz. maad

Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Edit: Ürün başına posta ücreti 55 USD olarak bilgi geldi.

Yorum

veeee Mehmet abi yine sahnelerde oleyy
                          InsigniaTEAM

Yorum

Bu monitörlerden sipariş etmek isteyen arkadaşlar ile ilgili bir ön çalışma yapıyorum.

Bu arada 7" olan insignialar için daha uygun. Bir ara yaptığım deneme ile ilgili fotoğrafları yüklerim
                            Sistem Flyaudio, Cyclone ve Necvox cihazlar ile uyumlu + Kendi üzerinde DVD Player ve USB desteği var.
                            Ben kesin alırım veya alabilirim diyen arkadaşlar isimlerini yazabilirlermi ?

Biraz arkada oturanları da düşünün

Yorum

7808D-G Eğer bu model bej döşeme ile uyumlu ise ben bunu almayı düşünürüm.

Yorum

İşleniyor...
                              X