Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD 800 ile DVD seyretme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DVD 800 ile DVD seyretme

evet sonunda bir yolunu bulmuşlar
    aşağıdaki linke bir göz atıp biz yapabilir miyiz? ne lazım? gibi sorulara cevap verebilir iseniz sevinirim.

Some photos of the video interface for navi 500-800 installing procedure. On the video you can also see some sequences of the rearview camera installation. O...

2.0 cdti 160ps + RaceChip (204ps) + cosmo + DVD 800 + active select + carbon siyah / 34 MNM 15

Ynt: DVD 800 ile DVD seyretme

bu da sonuç. biz nasıl yapacağız bu işi

Możliwości interfejsu umożliwiającego oglądanie filmów i zdjęć na oryginalnym wyświetlaczu DVD800 i CD500 w Oplu Insignii, Astry J i pochodnych.W samochodzie...
    2.0 cdti 160ps + RaceChip (204ps) + cosmo + DVD 800 + active select + carbon siyah / 34 MNM 15

Yorum

Bu urun yakinda turkiyeye ithalati yapilcak hatta bir arkadas 500$ getirtiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu konu daha önce açılmıştı. Hatta ben açmıştım. Lütfen konu açmadan önce diğer konulara bakalım.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

pardon arkadaşlar sürekli takip etmediğim için konu tekrarı olmuş. ama kötü bir niyetim yoktu. sadece sizleri de haberdar etmek istemiştim.

Yorum

İşleniyor...
          X