Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FlyAudio & DVD800 karşılaştırması.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: FlyAudio & DVD800 karşılaştırması.

ya merak ettiğim navi sistemi taktırınca o kırmızı ekran noluyr? araçtan sökülüyormu, yoksa arka taraftamı kalıyor...

Yorum

Arka tarfata kalıyor çünkü radyo klima vs.. gibi görüntüleri o kırmızı ekrandan kopyeliyorlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Arka tarfata kalıyor çünkü radyo klima vs.. gibi görüntüleri o kırmızı ekrandan kopyeliyorlar

teşekkürler abi...

Yorum

fly ile cyclone aynı kalite olarak tek fark cyclone da artı olarak TV var özellik sistem kalite aynı bir fark yok..
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Pek yakında bir cihaz gelecek arkadaşlar gelir gelmez sizlere haber vereceğim sabredin az kaldı
            Böyle yazınca insan iyice merak ediyor.Az da olsa bilgi vermeniz mümkünmüdür?
            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

abi seni tanımayanlar bu mesajını ciddiye alabilir biliyorsun değil mi?
              InsigniaTEAM

Yorum

Bir cok markada ekran kaliyor. Arkada bir yerlere sarkitiyorlar.Flyaudio'da mevcut ekran komple sokuluyor.
                Flyaudio aracin orjinal sisteminden gelen bilgi sinyallerini
                Direkt okuyabiliyor. Dolayisi ile uyum tam.
                Flyaudio'yu digerlerinden farkli kilanda bem bu.
                Donma yok, ekran karismiyor, alttan gelen sinyalle cihazin kendi ekrani cakismiyor.
                Reset gerekmiyor vs.vs.
                Turn pushu ayri tutarsak islevsellik orjinal sisteme gore daha iyi.
                Turn push ile ilgili olumsuz bir durumda sozkonusu.
                Mesela turn push ile bir komut verip sonra gidip konsolden okeylemek cok sacma
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Doğru FlyAudio veya Cyclone taktıran cd400 ve diğer ekranlar arka tarafta çalışır bir durumda bekliyor Mehmetin dediği gibi ekrana gelen sinyaller yeni takılan ürene gönderiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Flyaudio takildiginda orjinal ekran komple cikariliyor.
                    Flyaudio'da arkaya falan sarkitilmiyor. Ayrica torpidoya yada baska bir yerede ekstra bir alet konmuyor. Flyaudio ile gelen cevirici kablo
                    lar sayesinde hic bir kabloyu kesmeden eklemeden eski ekranin yerine yenisi takiliyor.
                    Flyaudio'da dvd/cd okuycuda dahil tum sistemler ekranin icinde.
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mayday
                      Pek yakında bir cihaz gelecek arkadaşlar gelir gelmez sizlere haber vereceğim sabredin az kaldı
                      Böyle yazınca insan iyice merak ediyor.Az da olsa bilgi vermeniz mümkünmüdür?
                      evet merak ediyor insan. nedir acaba gelecek yeni sistem? dvd800'ün hangi özelliklerini iyileştirmesi planlanıyor?

Yorum

ben tanıdığım halde ciddiye aldım, ne yani anlamadım şimdi

Yorum

valla Fatih abi öyle bir yazıyorki yazdıkları ciddi mi yoksa gırgır mı geçiyor anlaşılmıyor ben sonradan yapılan sistemleri kötülemek için şakasına ekran arkada duruyor dedi sanıyordum ama ciddi ciddi öyle demiş
                          neyse kısaca Mehmet abinin dediği gibi ekran sökülüyor
                          InsigniaTEAM

Yorum

Fatih beyin de gordugu uzere ben CD500 e bir cihaz taktirdim, bu cihazla geri gorus kamerasindaki goruntuyu ekrana tasiyabildik. cihaz sayesinde sonradan takilacak olan DVD ve TV goruntusunu ekrana tasinabiliyor. bence orijinalligi bozmamak lazim.

Yorum

valla Fatih abi öyle bir yazıyorki yazdıkları ciddi mi yoksa gırgır mı geçiyor anlaşılmıyor ben sonradan yapılan sistemleri kötülemek için şakasına ekran arkada duruyor dedi sanıyordum ama ciddi ciddi öyle demiş
                              neyse kısaca Mehmet abinin dediği gibi ekran sökülüyor
                              Fatih doğru söylüyor,cycloneda ekran arkada kalıyor Bir parça koymuşlardı ekranın arkasına..onun arasınada orj.ekran

Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                                DVD800'ün navigasyonu boş olmasa DVD800 diyeceğim ama maalesef DVD800 navigasyonu boş olduğu için diyemiyorum.
                                Boş derken yanlış anlaşılmasın Flyaudio'ya göre boş demek istedim.

DVD800 + ları
                                Turn Push kumanda
                                başka aklıma gelmiyor.

-'leri
                                Navigasyon yetersiz.

Flyaudio +'ları

Dolu bir navigasyon
                                Yaygın, sık ve ucuz Navigasyon güncellemesi. (internetten)
                                Video oynatması
                                Geri görüş kamerası (DVD800'e gelene kadar avantaj olmaya devam edecek) : evil
                                Dokunmatik olması
                                Mp3 müzik oynatma kalitesi orjinal CDC400'den daha iyi.
                                Ekran altından pratik CD/DVD yükleme
                                Kapasite kısıtı olmadan USB kullanımı ( 500 GB harddisk çalıştıran oldu)
                                Mevcut tüm girişlerin kullanılmaya devam edilmesi.

tek - olayı
                                mp3 player arayüzü çok kötü.
                                Bende Ipod aldım Ipod arayüzü geldi

DVD800 sistemlere uygulanamaması

Mevcut Medya girişlerim

1- Orjinal CDC400 6'lı CD Changer 4.2 GB
                                2- Ekran altından CD/DVD 4.7 GB
                                3- USB girişi 16 GB ( İstenirse 500 GB)
                                4- IPOD girişi 16 GB
                                5- MicroSD kart 4 GB
                                Elimde yüklenecek mp3 kalmadı

İkinci insignia aracını almış biri olarak Flyaudio

şuna 1 tb diyelim ben denedim mükemmel sorunsuz
                                İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

İşleniyor...
                                X