13 Mart'taki bulusmamizda bazi arkadaslarimiza Opel CD500 sistemine takilan interface'i ve geri gorus kamerasini gosterme firsatim oldu. Bilmeyen arkadaslara konuyu kisaca aktarayim. Bu interface aracin uzerinde bulunan sisteme takildigi zaman Geri gorus kamerasindaki goruntuyu ekraniniza tasiyip, geri vitese gectiginiz zaman otomatik olarak devreye girerek park sensorunun algilayamayacagi objeleri gormenizi ve ayni zamanda araciniza extra olarak taktirabileceginiz DVD player ve TV tuneri yine ekraninizda oynatmayi da sagliyor. interface ve kamerayi 500 USD ye tedarik edebiliyoruz.(ben 500 EURO biliyordum ama USD'mis) araca montajinin da 100-150 TL lik bir maliyeti var.
isteyen arkadaslar siparis verirdiklerinden 1 hafta sonra cihaz bize ulasiyor. konuyla ilgili bilgi almak isterseniz mesaj gonderebilirsiniz.
Możliwości interfejsu umożliwiającego oglądanie filmów i zdjęć na oryginalnym wyświetlaczu DVD800 i CD500 w Oplu Insignii, Astry J i pochodnych.W samochodzie...
Bu Videoda ise bu Özkan beyin ürününe sonradan takılmış bir oynatıcının çalışması gösteriliyor sonlara doğru Torpido açılıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum