Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parrot MKi9200 Bluetooth Montajı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Parrot MKi9200 Bluetooth Montajı

Alıntıdır

Detaylı bir ön araştırma sonrası Insignia aracıma Parrot MKi9200 montajı için *** Servis (Atatürk Oto Sanayi sitesi, *** Maslak, İstanbul 212-276 ****, 0532-700 ****) ile anlaştım. 2 saat süren montaj işleminde oldukça titiz çalıştılar ve çok temiz bir işçilik ile benim istediğim şekilde bir montaj yaptılar.

Teyp kablolarını kesmeden, araya ekleme yapmadan montaj yapmak için gerekli soket 30€

Aracın ses sistemi ve display sökülüyor

Parrot MKi9200’üm kumanda modülü (BluBox) teybin altına sabitleniyor. Sallantıda, titreşimde ses yapmaması için sabitleneceği yer ile arasına sünger kondu.

Ara kablonun tüm soketleri aynı şekilde süngere sarıldı.

Mikrofon dikiz aynasının üstünde duracak şekilde ön cama (aynanın ayağına) iki taraflı bant ile yapıştırılıyor.

Parrot’un ekranı teyp kumanda düğmelerinin sağ üstüne yerleştiriliyor. Burası yukarı ve sağa bakar şekilde durduğu için döner ayak buraya yapıştırıldı ve Parrot’un göstergesi de buraya kondu. Hiçbir kumanda düğmesi engellenmedi.

MKi9200’ün en güzel özelliklerinden birisi de ekranı ile kumanda düğmesinin farklı yerlere monte edilebilmesi .Kumanda düğmesi pil ile çalışıyor ve kablosuz olarak tüm sistemi kumanda ediyor. Ben kontrol düğmesi yeri olarak park freninin solunda duran bozuk para yerini tercih ettim. Böylece kumanda tam elimin altında oldu.

Mki9200’ün bir diğer özelliği de aracın müzik sistemine MKi9200 üzerinden harici giriş (AUX), USB hafıza, iPod/iPhone ve SD hafıza kartı bağlayabilmeniz. AUX, USB ve iPod/iPhone girişi için kabloları hiçbir yeri delmeden-kesmeden orta konsoldaki bardak tutucuların arasından geçirerek ortaya aldırdım. Böylece USB hafıza, MP3 çalar, iPod/iPhone gibi harici cihazkarı ses sistemine bağlayıp aynı zamanda kapalı olan bölümde saklama imkanı var.

InsigniaTEAM

Ynt: Parrot MKi9200 Bluetooth Montajı

İyi Çalışma olmuş ama ekransız olsa sanki dahamı güzel olacakmış

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Güzel çalışma olmuş. yanlız ürünle alakalı birkaç sorun ve sorum var.
      1- ürün türkçe menüye sahip mi? eğer türkçe ise sorun yok ama ingilizce ise cihaza çip takıp türkçeleştiriyorlar. yani türkçe istiyorsan tekrar konsolu söküp mavi kutuyu firmaya vereceksin.
      2- sabitlediğin yer güzel ama alttaki sabitleme bandına pek güvenme çabuk sökülebiliyor.
      3- cihazın kumandası özellikle direksiyona sabitlendiğinde arıza çıkarabiliyor. tinere atıp temizledim ancak düzeldi.
      4- ekran kısmı silindiğinde hemen çiziliyor. çizilmeyi önlemek için invisible shield gibi bir kaplama tavsiye ederim.
      5- cihaz versiyonuna göre cihazın bağlantı şifresi bile değişiklik gösteriyor. ben güncelledim ama biraz zorlandım. usb den de karttan da güncelleme zor oluyor.
      6- telefon bağlanırken bazen sorun yaşayabilirsin. o zaman telefonunu kapatıp tekrar aç sorun kalmıyor.
      7- telefonun marka ve modeline göre bluetooth stereo ses farklılık gösterebilir. ne demek bu şu demek. bende omnia 2 vardı. stereo bağladığımda sadece telefondan ses çıkarsa(tıklama ya da media player falan) teybi kesip sesi veriyordu. şimdi htc hd2 var onu bağlarsam teybi tamamen kesip sürekli telefona bağlı kalıyor.
      8- mavi kutuya sünger gibi birşey koymuşsun güzel olmuş benim araçta yok
      9- küllük kullanmadığımdan küllükten usb aux iphone çıkışlarını aldım.
      10- usb den bazı telefonları taktığımda autorun özelliği destekliyor ve telefonunuzda kayıtlı müzikleri hemen çalmaya başlıyor.

tabi bu kadar madde sıraladıktan sonra ürün kötü mü demek istedim? tabiki hayır. ben çok memnunum ve orjinalinde bt olmayan her araca tavsiye ederim.

Yorum

Çağrı bu çok hoşuma gitti tam aradığım şey.Ipod bağlayınca Ipodu kontrol edebiliyormuyuz teypten peki?

Yorum

İşleniyor...
        X