Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ASTRA J iÇin NAvigasyon tavsiyesi....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ASTRA J iÇin NAvigasyon tavsiyesi....

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    evet ya geri göürüşe dalmışım bide 15 saat çalıştıktan sonr öndeki direği unutmuşum( nedir benim bu direklerdn çektiğim bu arada)
    sağ ön çamurlukta sağ kapının birlşetiği en alt nokta tam köşesinden hafif eğildi köşesinden penseyle tutsam düzelcek tarzdan
    neyseki ciddi bişey yok.. nazarlık olsun.. büyük geçmiş olsun, bu yaşayacağın eN son ıskıntı olur inşallah..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bunda devamlı yanıyor o ışık
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        evet ya geri göürüşe dalmışım bide 15 saat çalıştıktan sonr öndeki direği unutmuşum( nedir benim bu direklerdn çektiğim bu arada)
        sağ ön çamurlukta sağ kapının birlşetiği en alt nokta tam köşesinden hafif eğildi köşesinden penseyle tutsam düzelcek tarzdan
        neyseki ciddi bişey yok.. nazarlık olsun.. büyük geçmiş olsun, bu yaşayacağın eN son ıskıntı olur inşallah..
        sağol efecım ya çok tşk ederim
        F30 Sport+

Yorum

Navigasyonu çok güzelmiş vallahi . Hayırlı uğurlu olsun. Bizim takozlarada şöyle birşey yapsalar çok güzel olacak
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
            Navigasyonu çok güzelmiş vallahi . Hayırlı uğurlu olsun. Bizim takozlarada şöyle birşey yapsalar çok güzel olacak
            +1 )

Yorum

sağol çağrı yapıldı evet.. bu arada doğru tahmin nasıl ayırt ettin diğerleriyle? ne farkı var biliyor musun?
              arayüzden tahmin ettim ama benimki böyle değildi. neden farklılık var anlamadım.
              3d bina olayı igo8'dede var
              bence primo'nun en büyük farklılığı navi içinde mp3 player olması malum benimki harici gps olduğu için navi açıkken müzik değiştirme olayım yok önce şarkı açıp sonra igo çalıştırmam gerekiyor ve şarkı değiştirmek istersem naviyi kapatmam gerekiyordu.
              şimdi primo'nun içinde mp3 player var, şarkıyı ordan açıyorum, değiştireceğim zaman menüden değiştiriyorum büyük kolaylık oldu valla.
              birde bana göre primo'nun menüsü, adres bulma, girme olayları daha kolay kullanışlı. 8'e hiç alışamamıştım ben
              InsigniaTEAM

Yorum

Navigasyon orijinalmiş abi çok şık duruyor hayırlı olsun. Bizde igo8 var 3D bina var güya da daha göremedik İstanbula falan gittiğimizde denemek lazım.
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bizimkide 3D yi seçiyorsun bulutlar filan koyuyor
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                    bizimkide 3D yi seçiyorsun bulutlar filan koyuyor
                    +1 ) bendede öyle.. hatta akşam olunca dağlar bulutlar kızarıyor

Yorum

Bende de söylemesi ayıp üç gps programı var..Seç beğen çalıştırrrr )
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Gökhan hayırlı olsun.
                        @hasan: ayarlarına bir bak açmamışsındır.

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Navigasyon orijinalmiş abi çok şık duruyor hayırlı olsun. Bizde igo8 var 3D bina var güya da daha göremedik İstanbula falan gittiğimizde denemek lazım.
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                          Gökhan hayırlı olsun.
                          @hasan: ayarlarına bir bak açmamışsındır.

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                          Tamam memlekete dönünce bir bakayım ama bizim ilçe 75binlik yer orda 3D yapacaklarını sanmıyorum Adana belki de..
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                          X