Geçenlerde aracımda üç arkadaşla birlikte seyahat ederken telefon çaldı . Görüşmeyi araçtan değilde telefondan yapmak istedim sonuçta özel bir konuydu . Ama bir türlü telefonla görüşemedim Size telefon geldiğinde araçta yalnız değilseniz bluetoothu nasıl devre dışı bırakacağız .. yardım ederseniz.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bluetooth ile telefon bağlantısı hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Bluetooth ile telefon bağlantısı hakkında
aynısı bendede oldu ama ben aracın sesini tamamen kıstıktan sonra telefonla açıyorum böylece sadece ben duymuş oluyorum.
Orjinal yazı sahibi: drbedersGeçenlerde aracımda üç arkadaşla birlikte seyahat ederken telefon çaldı . Görüşmeyi araçtan değilde telefondan yapmak istedim sonuçta özel bir konuydu . Ama bir türlü telefonla görüşemedim Size telefon geldiğinde araçta yalnız değilseniz bluetoothu nasıl devre dışı bırakacağız .. yardım ederseniz.....
Beyaz tutkudur.
-
Orjinal yazı sahibi: drbedersGeçenlerde aracımda üç arkadaşla birlikte seyahat ederken telefon çaldı . Görüşmeyi araçtan değilde telefondan yapmak istedim sonuçta özel bir konuydu . Ama bir türlü telefonla görüşemedim Size telefon geldiğinde araçta yalnız değilseniz bluetoothu nasıl devre dışı bırakacağız .. yardım ederseniz.....
2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaDireksiyondaki cevaplama tuşuna uzun basınca sadece telefondan görüşebilirsiniz.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YakupNokia 5800
bu konuda gayet başarılı. Sıkıntı yapmıyor.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
5800 da hakkaten bizim Navitech te de sıkıntı yokSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaDireksiyondaki cevaplama tuşuna uzun basınca sadece telefondan görüşebilirsiniz.INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Bende bir konuda destek istiyorum. dvd-800 sistemde cep telefonu bluetooth özelliğinin çalışması için dvd800'ün açık olması gerekiyor kapatınca handsfree özelliğini kullanamıyorum. dvd800 açık oluncada radyo dinlemek zorunda kalıyorum. dvd800 kapalıyken handfree özelliğini kullanamıyor muyuz? bir ayarı var mı?
Yorum
-
Enteresan bir soru denemek lazım Telefonunla Dvd800 eşleştirdikten sonra Dvd800 kapatırsan gelen çağrıları cevaplayabiliyor ve arayabiliyorsunuz ama hands free yi denemedim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum