Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Geri Görüş Kamerası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia Geri Görüş Kamerası

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    yurt dışına giden, yurt dışında yaşayan vs üyelerimiz var.. aslında onlar bu konuya daha fazla ilgi gösterebilirseler tüm team in duasını kazanırlar..
    eminim yakın bi zamanda İnaignia larımızda bu donanımı göreceğiz bu işin de üstesinden geleceğiz.. içimizde bu işi de yapabilecek birileri var elbet.. sadece bu konuda daha fazla ilgi bekliyoruz daha fazla yardımlaşma bekliyoruz.. İnsigniateam ailesine de bu yakışır
    +1 Söylediklerinize aynen katılıyorum.Bu iş için yurt dışında yaşayan yada yurt dışı bağlantıları olan kişilerin ön ayak olmasını bekliyoruz.
    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

oncelikle kendimi tanitayim. Ben Ozkan, istanbulda yasiyorum. gecenlerde Astra cosmo aldim. CD500 ve DVD800 modelinde geri gorus kamerasi icin lazim olan interface'i tedarik ettim. eger bir gecikme olmazsa 4 Mart Cuma gunu bana ulasacak. once bu interface ve geri gorus kamerasini taktirip test ettirmek istiyorum. sonra size bilgi veririm. Eger sorunsuz bir sekilde calismasi halinde sizlere de tedarik ederim. bu Interface hem CD500 hemde DVD800 modeli icin uretilmis. fakat soyle bir durum soz konusu oldugunu duydum. bu iki modelinde uzerindeki mevcut DVD okuyucusundan goruntu aktarilmiyormus. fakat takilan interface'e baska bir DVD player takilmasi halinde DVD izlenebiliyormus. Ben sadece Geri gorus kamerasi icin taktiracagim. sonucu 5 Martta size bildiririm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
        oncelikle kendimi tanitayim. Ben Ozkan, istanbulda yasiyorum. gecenlerde Astra cosmo aldim. CD500 ve DVD800 modelinde geri gorus kamerasi icin lazim olan interface'i tedarik ettim. eger bir gecikme olmazsa 4 Mart Cuma gunu bana ulasacak. once bu interface ve geri gorus kamerasini taktirip test ettirmek istiyorum. sonra size bilgi veririm. Eger sorunsuz bir sekilde calismasi halinde sizlere de tedarik ederim. bu Interface hem CD500 hemde DVD800 modeli icin uretilmis. fakat soyle bir durum soz konusu oldugunu duydum. bu iki modelinde uzerindeki mevcut DVD okuyucusundan goruntu aktarilmiyormus. fakat takilan interface'e baska bir DVD player takilmasi halinde DVD izlenebiliyormus. Ben sadece Geri gorus kamerasi icin taktiracagim. sonucu 5 Martta size bildiririm.
        Şimdilik bu da iyi DVDyi de hallederiz artık.Size maliyeti ne oldu,öğrenebilirmiyiz.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Evet bu da bir çabadır.İnterface alındıktan sonra isteyen dvd'yi de taktırır.Size maliyeti nedir bu cihazın ??
          2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

avrupadan siparis icin yardimci olurum. gumrukte odenmesi gereken vergiyi ogrenebilmem 10 mart civarini bulur, ortalama 350 euroluk malzemenin vergisini buradan bildiririm. arzu eden olursa detaylari konusuruz sonra. ancak dogal olarak gerek bana gelene kadar gerek benden sahibine gidene kadar nakliyade basina bir sey gelirse ``yandi gulum keten helva`` olur. gumruk vergisini oder guzel Turkiyemden sahibine ulatirilmak uzere aras kargoya veririm. opelci dostumuzda sadece montaji ile ugrasir.

Yorum

hele bir çalışsın sistem hayırlısıyla, DVD olmasa da olur ya ) yeterki geri görüş kamerası çalışsın, gerisini isteyen yine tedarik edip yaptırabilir.. şu an ilk olarak kamerayı istiyoruz DVD 800 ve CD 500 sahipleri

ne kadara mal ettiniz acaba, nerden tedarik ettiniz??

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Evet arkadaslar interface'i taktirdim. test ettim, geri gorus kamerasinda gayet iyi. ayni zamanda DVD ve TV tuner de taktirilabiliyor. asagida testin sonucunu izleyebilirsiniz.
                Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.

Yorum

şu haliyle güzel duruyor. sadece geri görüş kamerası mı var şuan, DVD vs. yokmu? varsa onları da görmek isteriz
                  InsigniaTEAM

Yorum

Güzel bir uygulama

Detaylı bilgi verirmisin ne takılıyor kaça nerde nasıl vs...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

oncelikle simdilik geri gorus kamerasini taktirdim. bu interface CD500 ve DVD800 modelleri icin uretilmis. ilerleyen gunlerde DVD ve TV TUNER taktiracagim. yurtdisindan tedarik ettim. takriben 1 haftada bana ulasti. iyi bir usta yardimiyla hem Interface'i hemde geri gorus kamerasini taktirdim.

Yorum

Nerden tedarik ettiğinizi ve maliyetini öğrenebilsek süper olacak.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Arkadaşlar bu ürün veya benzeri bir ürünün piyasa ya çıkacağını biliyorum ama ürünü görmeden yorum yapmak istemiyorum diğer bir tarafta arkadaşla görüştüm Yurt dışından arkadaşı üzerinden tedarik etmiş fiyat konusu tam belli değil ama sonuçta çok başarılı bir uygulama olmuş tebrikler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Arkadaşlar bu ürün veya benzeri bir ürünün piyasa ya çıkacağını biliyorum ama ürünü görmeden yorum yapmak istemiyorum diğer bir tarafta arkadaşla görüştüm Yurt dışından arkadaşı üzerinden tedarik etmiş fiyat konusu tam belli değil ama sonuçta çok başarılı bir uygulama olmuş tebrikler.
                            Arkadaşın verdiği bilgi şu yönde:

Fiyat 500€+150TL(işçilik) ------ kamera ve interface sistemi

Yorum

Çok başarılı bir uygulama olmuş da fiyat yüksek gibi sadece geri görüş açısından.
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Aynen öyle sadece geri görüş kamerası için büyük bir para

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                                X