Yapıcaz artık beraber bir şeyler. İngilterede olsa daha iyi olurdu ama neyse...
Araştırmaya devam ediyorum. İtalyan müşteriler var. Atölyeye gelirlerse telefonla
konuşturacam. İtalyanlar pek ingilizce bilmiyorlar. Beni endişelendiren tek sorun
italyanların pek güvenilir olmaması maad
abi yazın kısmetse bi arkadaşım gümrükte işe başlayacak Mersin limanında iş görürmü ordan
Görür tabi ama biraz uzak. Bize en iyisinden Gümrük komisyoncusu lazım. Onlar bu konuda süperler.
Veya yasal olarak Gümrük kanunu bilen birisi ile konuşup getirmek lazım.
gümrük komisyoncusu buluruz.. sorun değil
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ben 16.sında gidiyorum ama satıcı Romada imiş.Benim işim Milano da oradan alıp bana teslim edecek arkadaşınız varsa getirebilirim.17.si sabah dönüyorum 16.sında mutlaka elimde olmalı.
ben 16.sında gidiyorum ama satıcı Romada imiş.Benim işim Milano da oradan alıp bana teslim edecek arkadaşınız varsa getirebilirim.17.si sabah dönüyorum 16.sında mutlaka elimde olmalı.
XTREMECARAUDIO S.N.C. di Boz Paolo & Zanon Moreno - P.IVA 01529210930 - VIA
ROMA 48 SAN VITO AL TAGLIAMENTO - Tel: 0434876619 - cell. 3474832182 - Fax: 0434874826 (Sanırım Roma adresi bu)
Mart 2010 da gezmeye gitmiştim. Keşke şimdi gidiyor olsaydım. Neyse yukarıdaki telefonla konuşup ROMA daki adresinden elden alırsınız. Sanırım italyada araç ses, görüntü ve modifikasyonları ile uğraşan yer. Hayırlısı
yurt dışına giden, yurt dışında yaşayan vs üyelerimiz var.. aslında onlar bu konuya daha fazla ilgi gösterebilirseler tüm team in duasını kazanırlar..
eminim yakın bi zamanda İnaignia larımızda bu donanımı göreceğiz bu işin de üstesinden geleceğiz.. içimizde bu işi de yapabilecek birileri var elbet.. sadece bu konuda daha fazla ilgi bekliyoruz daha fazla yardımlaşma bekliyoruz.. İnsigniateam ailesine de bu yakışır
Yorum