Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Geri Görüş Kamerası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia Geri Görüş Kamerası

Orjinal yazı sahibi: Hasan
    Çok başarılı bir uygulama olmuş da fiyat yüksek gibi sadece geri görüş açısından.
    Orjinal yazı sahibi: opelmania
    Aynen öyle sadece geri görüş kamerası için büyük bir para
    +1 wsh2

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu paraya geri görüş kameralı navigasyon cihazı alınır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        urock

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

sorunda zaten orda sanırım, dvd500 yada dvd800 olanlar sonradan navi cihazı taktıramıyolar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            +1
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Merhaba Arkadaslar,

13 Mart'taki Astra bulusmamizda bazi arkadaslarimiza Opel CD500 ve DVD800 sistemine takilan interface'i ve geri gorus kamerasini gosterme firsatim oldu. Bilmeyen arkadaslara konuyu kisaca aktarayim. Bu interface aracin uzerinde bulunan sisteme takildigi zaman Geri gorus kamerasindaki goruntuyu ekraniniza tasiyip, geri vitese gectiginiz zaman otomatik olarak devreye girerek park sensorunun algilayamayacagi objeleri gormenizi ve ayni zamanda araciniza extra olarak taktirabileceginiz DVD player ve TV tuneri yine ekraninizda oynatmayi da sagliyor. interface ve kamerayi 500 USD ye tedarik edebiliyoruz.(ben 500 EURO biliyordum ama USD'mis) araca montajinin da 100-150 TL lik bir maliyeti var.
              isteyen arkadaslar siparis verirdiklerinden 1 hafta sonra cihaz bize ulasiyor. konuyla ilgili bilgi almak isterseniz mesaj gonderebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat sezgin
                avrupadan siparis icin yardimci olurum. gumrukte odenmesi gereken vergiyi ogrenebilmem 10 mart civarini bulur, ortalama 350 euroluk malzemenin vergisini buradan bildiririm. arzu eden olursa detaylari konusuruz sonra. ancak dogal olarak gerek bana gelene kadar gerek benden sahibine gidene kadar nakliyade basina bir sey gelirse ``yandi gulum keten helva`` olur. gumruk vergisini oder guzel Turkiyemden sahibine ulatirilmak uzere aras kargoya veririm. opelci dostumuzda sadece montaji ile ugrasir.
                ne yazik ki kullandigim ipsala kapisinda gumruk vergisi odenemiyormus.

Yorum

arakdaşlar yeni insignia cosmolardaki r700e sonradan geri görüş kamerası takılabilir mi? dvd800 e göre r700ün uyum konusunda daha fazla şansı var mı?
                  Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: newsignia
                    arakdaşlar yeni insignia cosmolardaki r700e sonradan geri görüş kamerası takılabilir mi? dvd800 e göre r700ün uyum konusunda daha fazla şansı var mı?
                    Bu ara çeviriciler modele göre özel üretiliyor bu yüzden ürünün çıkmasını beklemek gerekir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

DVD800 nav çok kullanışsız bir şey bende de orijinal var fakat şöyle düşünüyorum olur mu acaba??? Bütün özellikleri barındıran bir multi sistem taktırmış olsam acaba üzerindeki dvd800 sistemi çıkartsam nasıl olur???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Esquiro
                        DVD800 nav çok kullanışsız bir şey bende de orijinal var fakat şöyle düşünüyorum olur mu acaba??? Bütün özellikleri barındıran bir multi sistem taktırmış olsam acaba üzerindeki dvd800 sistemi çıkartsam nasıl olur???
                        Kesinlikle haklısınız..Bende de DVD800 var ve araçta memnun olmadığım tek şey diyebilirim..Söktürüp sonradan takılan sistemlerden (windows veya android tabanlı bir sistem) taktırmak istedim.Birkaç firmayı aradığımda orjinal DVD800 lerin yerine montaj yapamadıklarını çünkü kablo soketlerinin farklı olduğunu söylediler..
                        Eğer değişim konusunda olumlu bir sonuç alırsanız bizi de bilgilendirmeniz rica...

Selamlar...
                        2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Her ne kadar işlevsiz 5 para etmez bir cihaz olsada (DVD800) , aracınızı satarken opelin orjinal navigasyonu diye satacağınız için size bir artısı olacaktır. Aracın orjinalliğini bozmamanızı tavsiye ederim, ayrıca yerine başka bir cihaz taktığınızda aracınızdaki push-turn'ün devre dışı kalacağınıda unutmayın.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                            Her ne kadar işlevsiz 5 para etmez bir cihaz olsada (DVD800) , aracınızı satarken opelin orjinal navigasyonu diye satacağınız için size bir artısı olacaktır. Aracın orjinalliğini bozmamanızı tavsiye ederim, ayrıca yerine başka bir cihaz taktığınızda aracınızdaki push-turn'ün devre dışı kalacağınıda unutmayın.
                            Benim için aracın bana ne sunduğu ve kullandığım süre zarfındaki memnuniyetim ön planda...DVD800 denilen sisteme extradan 3500 TL vermişken cep telefonu navigasyonu kullanmak kendimi enayi gibi hissetmeme sebep oluyor...Yeni sistemler zaten dokunmatik olduğu için turn-push un hiçbir fonksiyonu kalmadı..Sadece arabayı kozmetik olarak daha dolu gösteriyor..Allah kısmet ederse aracı en az 5-6 yıl daha kullanırım..O yüzden 2.el fiyatının muhasebesini yapmıyorum..

Selamlar...
                            2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Bunun yerine, hatırladığım kadarı ile Odak Dynamics firmasının bir müşterisi DVD800 cihazına Apple TV entergrasyonu yaptırmıştı , maliyeti hakkında bilgim olmasada düşününce mükemmel bir uygulama olduğundan eminim. Diğer marka akıllı telefonlar içinde böyle bir senkronizasyon yapılabiliyorsa bu alana yönelmekte fayda var derim.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal dvd800 yada cd500 olan cihazları söküp farklı bir cihaz takılamıyor kablo demeti farklı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X