Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Geri Görüş Kamerası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia Geri Görüş Kamerası

Gökhan bunu sen veya ben getirtemezsem kimse getiremez

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yapıcaz artık beraber bir şeyler. İngilterede olsa daha iyi olurdu ama neyse...
      Araştırmaya devam ediyorum. İtalyan müşteriler var. Atölyeye gelirlerse telefonla
      konuşturacam. İtalyanlar pek ingilizce bilmiyorlar. Beni endişelendiren tek sorun
      italyanların pek güvenilir olmaması maad
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Malzemeyi Almanyadan tedarik sansimiz varsa martin basinda Almanyada olacagim.
        Donerken AHL-Adres teslim yapabilirim.
        Yada malzemeyi Almanyada kalacagim adrese yonlendirebiliriz???

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
          Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          abi yazın kısmetse bi arkadaşım gümrükte işe başlayacak Mersin limanında iş görürmü ordan
          Görür tabi ama biraz uzak. Bize en iyisinden Gümrük komisyoncusu lazım. Onlar bu konuda süperler.
          Veya yasal olarak Gümrük kanunu bilen birisi ile konuşup getirmek lazım.
          gümrük komisyoncusu buluruz.. sorun değil
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

işte İnsigniaTeam yaa obaa rolleyes

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Sıkça İtalya'ya gidip gelen bir arkadaşım var.Ona bir sıkıntı vermeyecekse konuşurum kendisi ile
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

konuları gezerken dikkatimi çekti, team de MANOWAR nickli üyemiz İtalya da olduğunu belirtmiş işlerinden dolayı, acaba bize yardımcı olamazmı ..?

linki ;

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

yaw bırakın bunları gidin odak'a 1 saattte hepsi oluyor))
                  F30 Sport+

Yorum

ben 16.sında gidiyorum ama satıcı Romada imiş.Benim işim Milano da oradan alıp bana teslim edecek arkadaşınız varsa getirebilirim.17.si sabah dönüyorum 16.sında mutlaka elimde olmalı.
                    2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama sadece 2010 modele kadar araçlara uygulanabiliyormuş.
                      2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sabah
                        ben 16.sında gidiyorum ama satıcı Romada imiş.Benim işim Milano da oradan alıp bana teslim edecek arkadaşınız varsa getirebilirim.17.si sabah dönüyorum 16.sında mutlaka elimde olmalı.
                        XTREMECARAUDIO S.N.C. di Boz Paolo & Zanon Moreno - P.IVA 01529210930 - VIA
                        ROMA 48 SAN VITO AL TAGLIAMENTO - Tel: 0434876619 - cell. 3474832182 - Fax: 0434874826 (Sanırım Roma adresi bu)

Mart 2010 da gezmeye gitmiştim. Keşke şimdi gidiyor olsaydım. Neyse yukarıdaki telefonla konuşup ROMA daki adresinden elden alırsınız. Sanırım italyada araç ses, görüntü ve modifikasyonları ile uğraşan yer. Hayırlısı
                        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

bunu ilk yaptıran kim olacak acaba )

Yorum

Ya satın alınması ,uyguylanması ve fiyatı biraz uygun olursa bende aracımda geri görüş kamerası olsun isterim.
                            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Bir girisimci lazim getirirse valla butun insignia sahiplerinin ortak arzusu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yurt dışına giden, yurt dışında yaşayan vs üyelerimiz var.. aslında onlar bu konuya daha fazla ilgi gösterebilirseler tüm team in duasını kazanırlar..
                                eminim yakın bi zamanda İnaignia larımızda bu donanımı göreceğiz bu işin de üstesinden geleceğiz.. içimizde bu işi de yapabilecek birileri var elbet.. sadece bu konuda daha fazla ilgi bekliyoruz daha fazla yardımlaşma bekliyoruz.. İnsigniateam ailesine de bu yakışır

Yorum

İşleniyor...
                                X