Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sol ön hoparlör patlak galiba ne önerirsiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sol ön hoparlör patlak galiba ne önerirsiniz?

Ön sol hoparlör üm patlak cızırtı yapıyor ve bas yok gibi. Bunu değiştirmek için servisten fiyat aldım 175+50 işçilik. Sizce orijinal hoparlör mu alayım yoksa başka bir ürüne mu yoneleyim zaten insignia nin ses sistemi hoş değil sadece hoparlör ile ses kalitesini artırabilir miyiz? Yüksek ses sevmem zaten.
    İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Ynt: Sol ön hoparlör patlak galiba ne önerirsiniz?

Değişime girdinmi küçük 1500-2000 tl orta seviyeli ses sistemine gidersin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Değişime girdinmi küçük 1500-2000 tl orta seviyeli ses sistemine gidersin
      Hoparlör dışında kesme biçme yapmam sadece hoparlör den bir sonuç alamazmiyiz peki? Ses kalitesi biraz artsa yeterli aslında yuksek ses almaya gerek yok.

Yorum

Önceki aracımda daha iyi ses verir diye daha pahalı ve daha iyi hoparlörler almıştım. Araçla uyumsuz olmuş, daha kötü ses vermiş, ve baslar sönümlenmiş olduğu için hüsran olmuştu. Teybi değiştirmem de sonuç vermemiş, sorunun kaynağının kapı içi tasarımı olduğunu öğrenmiştim.

Fatih Abi'nin dediği paraları vermek istemesek de bir uzmanla ekipman seçimi yapılmalı diye düşünüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Sports Tourer'a daha önce Alpine hoparlör taktıran olmuştu, kalite bir nebze arttı ama bir yere kadar, tam verim için amfi şart.
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Sports Tourer'a daha önce Alpine hoparlör taktıran olmuştu, kalite bir nebze arttı ama bir yere kadar, tam verim için amfi şart.
            http://www.hepsiburada.com/jbl-gto-6...O6508C#reviews
            Şimdi şöyle bir durum var ben mecbur patlak hoparlör u 230 liraya degistircem serviste. Ama orijinal hoparlör yerine yukarı da ki ürünü taksam daha iyi olmaz mi 1 çift 300 lira daha iyi bir ses elde etmezmiyim. İlla orijinal olmasına gerek yok yüksek sesden ziyade azda olsa kaliteli ses almak istiyorum.

Yorum

İki seçenek var ses sistemi ile ilgili bir takıldığınız konu yok ise orjinal alın tabiki...
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ertugrulh
                İki seçenek var ses sistemi ile ilgili bir takıldığınız konu yok ise orjinal alın tabiki...
                Takıldığım konu şu düşük seste bas ve tiz sıfır diyebilirim 30 dan sonra hissediliyor ancak. Tweeter da ekleyecem galiba. Hoparlor değişimi yapan varsa yorumları almam lazım ama orjinalinden iyi olur diye düşünüyorum açıkçası birde BTM nin bitüself ini ön 2 kapıya yapacağım elimden geldiği kadar.

Yorum

hocam , çıkan hoparlöre uygun RMS, OHM ve WATT değerlerinde hoparlör takın. Ben daha önce üzerinde yüksek watt yazan bir hoparlör takmıştım. Daha iyi ses verir diye... Meğer o işler öyle olmuyormuş, teybin beslemesi ile uyumlu olacak.

daha iyi bir sistem istiyorsanız amfi şart. Mevcutu korumak veya birazcık iyileştirmek için araçtaki değerleri aşmayın.

kolay gelsin
                  Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                  X