Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 INSIGNIA için AFTERMARKET MULTIMEDIA-ANDROID KULLANAN VAR MI ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2014 INSIGNIA için AFTERMARKET MULTIMEDIA-ANDROID KULLANAN VAR MI ?

Merhaba arkadaşlar.

2014 Model İnsignia Edition Elegance + stil paket sahibiyim.

Aracımda geri görüş kamerası ihtiyacı duyuyorum ve uzun yolda cama telefon sabitlememek için "Navigasyon da olsa iyi olur" diyorum. Aslında tüm ihtiyacım bunlar, çünkü Video vs izleme derdinde değilim.

Araştırmalarım sonucunda 2 seçenek var, ya Corvin Android arayüz taktıracağım, ya da Aftermarket ürünlerden birini alacağım.

Corvin'in benim gözümdeki tek artısı aracın orijinal ekranının kalması olacak. En sevmediğim özelliği ise AUX ile ses bağlantısı yapılması. Bazı kullanıcılarda donma-tepkisiz kalma gibi şikayetler de var. Sadece bir arayüz olarak da istenen para bana çok yüksek geldi.

Aftermarket bir üründe ise Mevcut ekran sökülecek, yerine hemen her özelliği olan, micro SD slota kadar sahip olabileceğimiz bir sistemimiz olacak. Üstelik Extra video inputlar ile fazladan video kaydı DVR araç kamerası vs gibi uygulamaları çalıştırabileceğiz.

En başta dedim. Benim ilk ihtiyacım geri görüş kamerası ve Navi. Ama Aftermarket ürün alırsam bunlardan da fazlası olacak. ( Özellikle ek kamera girişi ile DVR kayıt)

Aftermarket ürün daha ucuz olacak ( 500 TL kadar )

Siz olsanız hangisini ne için tercih edersiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Fikrin kadar varsın!

Ynt: 2014 INSIGNIA için AFTERMARKET MULTIMEDIA-ANDROID KULLANAN VAR MI ?

merhabalar

oldukça detaylı konular var aslında foruma arama yaparsanız. bunlardan biri;

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17981.0

ama 500 tlye android cihaz zor insigniaya... dediğiniz gibi corvin bu konu. ama android olan bu olduğu için bunu öneriyorum. en doğrusuda bu bence şuanlık

kes biç işlemleri olmaması, cihaz orjinalliği bozulmaması ve android olmasından ötürü ve türkiye garantili cihaz olmasından dolayı Corvin derim. Bende düşünüyorum.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
      merhabalar

oldukça detaylı konular var aslında foruma arama yaparsanız. bunlardan biri;

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17981.0

ama 500 tlye android cihaz zor insigniaya... dediğiniz gibi corvin bu konu. ama android olan bu olduğu için bunu öneriyorum. en doğrusuda bu bence şuanlık

kes biç işlemleri olmaması, cihaz orjinalliği bozulmaması ve android olmasından ötürü ve türkiye garantili cihaz olmasından dolayı Corvin derim. Bende düşünüyorum.
      500 tl daha ucuz demek istedim hocam. 500 tl ye ürün bulsam herhalde konu açmadan koşarak taktırırım
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Aynı ikilem arasında bende kaldım. Ancak Corvin daha mantıklı gözüküyor. Tabi bu kadar ücreti hakediyor mu derseniz haketmiyor . Elimizde pek fazla alernatifte yok malesef.

Ben olsam corvin uygulatırdım
        2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Abu
          Aynı ikilem arasında bende kaldım. Ancak Corvin daha mantıklı gözüküyor. Tabi bu kadar ücreti hakediyor mu derseniz haketmiyor . Elimizde pek fazla alernatifte yok malesef.

Bir yandan da 200 TL ye bir ekranlı dikiz aynası alarak geri görüş kamerasını aynadan yapayım diye düşündüm ama orada kocaman 8" ekran dururken araca ek parçalar- kablolar ile dikiz aynası almak biraz saçma geldi. Sadece fiyat farkı çok fazla
          Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big

Bir yandan da 200 TL ye bir ekranlı dikiz aynası alarak geri görüş kamerasını aynadan yapayım diye düşündüm ama orada kocaman 8" ekran dururken araca ek parçalar- kablolar ile dikiz aynası almak biraz saçma geldi. Sadece fiyat farkı çok fazla
            Bu konuya bende sizin gibi bakıyorum.. Araç şahin veya fiat olsa al oem navi tak gitsin. Ama araç üst segment seviyesinde. Dediğiniz gibi sağda solda kablolar , çakma ekranlar bana da pek mantıklı gelmiyor. Sol köşeye çalışmayan " Turbo göstergesi " koymuş gibi hissetmek istemiyorum
            2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big

Bu konuya bende sizin gibi bakıyorum.. Araç şahin veya fiat olsa al oem navi tak gitsin. Ama araç üst segment seviyesinde. Dediğiniz gibi sağda solda kablolar , çakma ekranlar bana da pek mantıklı gelmiyor. Sol köşeye çalışmayan " Turbo göstergesi " koymuş gibi hissetmek istemiyorum

Şu an ibre Corvinden yana teşekkür ediyorum yorumunuz için.
              Fikrin kadar varsın!

Yorum

Rica ederim Eğer uygulatırsanız yorumlarınızı bekliyoruz
                2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

Ben corvini tercih etmezdim. Fiyat çok pahalı.
                  .
                  Sizinde yazdığınız gibi sonradan takılan bir cihazla daha ucuza, daha fazla özellik alma şansı var.
                  İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Yakın geçmişte EMR garaja ön ve arka kamera ile birlikte kullanabileceğim Navimex taktırıyordum; konsol söküldü, R700 arkasındaki barkodu Navimex teknik servise sordu usta, bu çalışmaz dedi geri kapattık. Daha önce de başlarına gelmiş, 2013 yeni kasa Cosmo'larda çalışmıyormuş. Navimex teknik servisini aradım, firmware update veya uyumlu bir model gelmeyecek dediler. Hevesim -yine- kursağımda kaldı. Aracı satın alırken "olacak" dedikleri BringGo/Carplay/Mirrorlink olayını yaklaşık iki sene bekleyip 2013-14 model araçlarda kullanılamayacağını öğrendikten sonra alternatif arayışa girmiş, epey bir araştırma yapmış ve bana başta cazip gelen video interface olayından vazgeçmiştim. Şimdi yine aynı noktadayım. (damn you Opel!)

Corvin kabiliyet olarak gayet yeterli görünüyor ancak Corvin arayüzündeyken direksiyon tuşlarını kullanamayacak olmak büyük sıkıntı bana göre. Aftermarket multimedia cihazlarında direksiyon tuşlarını kullanabiliyorsunuz ancak touchpad iptal oluyor. Bluetooth da problem, aracın orjinal mikrofon kablajı yerine yenisini çekiyorlar, kalite beklenilen gibi olmuyor. Radyoda parazit/çekmeme şikayetleri fazla. Bu nedenlerle video interface bir cihaz düşünüyorum şu anda. Kör nokta kamerasını taktırmak istemiyorum, ön-arka park kamerası ile birlikte fiyat ne olur araştırıyorum. Toplu alım şansımız olursa indirim miktarı artar.

Bu arada, Corvin benzeri kaliteli başka bir ürün tavsiye edebilecek olan var mı? incelemek isterim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HighLight
                      Yakın geçmişte EMR garaja ön ve arka kamera ile birlikte kullanabileceğim Navimex taktırıyordum; konsol söküldü, R700 arkasındaki barkodu Navimex teknik servise sordu usta, bu çalışmaz dedi geri kapattık. Daha önce de başlarına gelmiş, 2013 yeni kasa Cosmo'larda çalışmıyormuş. Navimex teknik servisini aradım, firmware update veya uyumlu bir model gelmeyecek dediler. Hevesim -yine- kursağımda kaldı. Aracı satın alırken "olacak" dedikleri Carplay/Mirrorlink olayını yaklaşık iki sene bekleyip 2013-14 model araçlarda kullanılamayacağını öğrendikten sonra alternatif arayışa girmiş, epey bir araştırma yapmış ve bana başta cazip gelen video interface olayından vazgeçmiştim. Şimdi yine aynı noktadayım. (damn you Opel!)

Corvin kabiliyet olarak gayet yeterli görünüyor ancak Corvin arayüzündeyken direksiyon tuşlarını kullanamayacak olmak büyük sıkıntı bana göre. Aftermarket multimedia cihazlarında direksiyon tuşlarını kullanabiliyorsunuz ancak touchpad iptal oluyor. Bluetooth da problem, aracın orjinal mikrofon kablajı yerine yenisini çekiyorlar, kalite beklenilen gibi olmuyor. Radyoda parazit/çekmeme şikayetleri fazla. Bu nedenlerle video interface bir cihaz düşünüyorum şu anda. Kör nokta kamerasını taktırmak istemiyorum, ön-arka park kamerası ile birlikte fiyat ne olur araştırıyorum. Toplu alım şansımız olursa indirim miktarı artar.

Bu arada, Corvin benzeri kaliteli başka bir ürün tavsiye edebilecek olan var mı? incelemek isterim..
                      Benim aracımda touchpad yok ancak Android olan arayüzde sesli komutları çalıştıramıyor olmamız çok kötü. Corvin üzerinde fiziksel bir mikrofon bulunmuyor. Takılabiliyor mu bilmem. Bu benim gözümdeki bir eksiklik daha.

ayrıca dolar fiyatı bu kadar uçmuşken beklediğimiz her an zamlanıyor ürünler.

Aslında biraz da "ihtiyacımız yok" sanırım...
                      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Arkadaşlar iyi aksamlar...

Ben ciddi ciddi bu after market ya da corvin gibi bir ara yüz düşünüyorum artık.
                        n11 sitesinde adana dan birkaç firmanın sattığı necvox, avgo, navimex vb ürünler var.

sizlerden aşağıda linklerini paylaştığım ürünler hakkında düşüncelerinizi rica ediyorum. Bu arada aracım 2014 model r700 var üzerinde.

http://urun.n11.com/multimedya-siste...l_bysameseller

http://urun.n11.com/multimedya-siste...yon-P170520523

http://urun.n11.com/multimedya-siste...plus-P95873544

http://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/avgo-opel-insignia-2015-multimedya-navigasyon-oem-smart-dvd-tv-P70502746

tabi bu ürünleri corvin ile de karşılaştırarak karar vermek istiyorum.
                        teşekkürler...
                        saygılar
                        Son düzenleme: afyigit; 17.04.2017, 22:33.
                        Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                        2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: afyigit View Post
                          Arkadaşlar iyi aksamlar...

Ben ciddi ciddi bu after market ya da corvin gibi bir ara yüz düşünüyorum artık.
                          n11 sitesinde adana dan birkaç firmanın sattığı necvox, avgo, navimex vb ürünler var.

sizlerden aşağıda linklerini paylaştığım ürünler hakkında düşüncelerinizi rica ediyorum. Bu arada aracım 2014 model r700 var üzerinde.

http://urun.n11.com/multimedya-siste...l_bysameseller

http://urun.n11.com/multimedya-siste...yon-P170520523

http://urun.n11.com/multimedya-siste...plus-P95873544

http://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/avgo-opel-insignia-2015-multimedya-navigasyon-oem-smart-dvd-tv-P70502746

tabi bu ürünleri corvin ile de karşılaştırarak karar vermek istiyorum.
                          teşekkürler...
                          saygılar
                          Bence aracınızda büyük ekran IntelliLink var ise hiç cihaz değişimine girmeyin, gördüğüm kadarıyla linkteki ürünler hep ekran değiştiriyor ve aracın orijinal görüntüsünü bozuyor. Üyelerimizden Gol35 plakalı Insignia'ya Necvox Android interface taktırdık, hem kullanımı kolay hem arayüz gayet düzgün.
                          Ekranın sol köşesine basılı tutup Android'e geçen interface eğer Corvin ise ona bir araçta denk geldim, inceledim ama çok beğenmedim.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post

Bence aracınızda büyük ekran IntelliLink var ise hiç cihaz değişimine girmeyin, gördüğüm kadarıyla linkteki ürünler hep ekran değiştiriyor ve aracın orijinal görüntüsünü bozuyor. Üyelerimizden Gol35 plakalı Insignia'ya Necvox Android interface taktırdık, hem kullanımı kolay hem arayüz gayet düzgün.
                            Ekranın sol köşesine basılı tutup Android'e geçen interface eğer Corvin ise ona bir araçta denk geldim, inceledim ama çok beğenmedim.
                            çağrı bey ilginiz için teşekkürler. Evet bahsettiğim corvin interface ekranın sol üst köşesinden aktif olan cihaz. Bu interface olayında Türkiye bir tek corvin var diye biliyordum demek ki necvox un da varmış. İyi de olmuş tekel olmasın hiçbir zaman.

Gol35 plakalı arkadaşa nasıl ulaşabilirim? nedere yaptırdınız? kaça mal oldu? resim video vb ilgiler almak istiyorum.

yardımcı olabilir misiniz?
                            iyi akşamlar saygılar.

Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                            2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

Peki bu necvox interface olayında orjinal araç ekranıyla android arasında nasıl geçiş yapılıyor ?
                              direksiyon tuşları çalışıyor mu acaba? necvoxun bir çok ürününde kullanılıyor.
                              necvoxun ürünü arayüzü bana kalırsa da corvinden daha güncel ve daha araç için uygun görünüyor.
                              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                              X