Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ses seviyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ses seviyesi

Arkadaşlar merhaba aranıza daha yeni katıldım. 2012 model cosmo donanımlı insignia aracım var. Malum aracı yeni aldık daha ne gibi özellikleri var kurcalayamadık. Aklıma takılan ufak bi sorunu sizinle paylaşmak istedim. Multimedya sistemine usb ile bağlandığımda ulaştığım ses seviyesi ile radyoda çıkan ses seviyesi bir değil bunun bir ayarı varmıyor ? Teşekkür ederim
    ÖZTÜRK ÇELİK KAPI / KOCAELİ - İZMİT

Ynt: Ses seviyesi

welcome

Radyo sinyali den alinan sesle usbdeki mp3 kalitesi bir degil bu yuzden radyo sesi basiktir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kolçakta genelde ses için jak girişi olur. Oraya kablosu kesilmiş kulaklık girişi tak. Ozaman ses düzelebilir. Bende de vardı o sorun forum sayensinde hallettim sağolsunlar.
      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arel2434
        Kolçakta genelde ses için jak girişi olur. Oraya kablosu kesilmiş kulaklık girişi tak. Ozaman ses düzelebilir. Bende de vardı o sorun forum sayensinde hallettim sağolsunlar.
        En kısa zaman da deneyeceğim...Bilgi için teşekkürler...

Yorum

Radyo çalarken "tone" tuşuna basın ses ayarlarında "orta" yazan kısmı düşürün , aynı işlemi usb çalarken de yapın yalnız bu sefer "orta" ayarlarını yüksek yapın. Radyodan usb'ye geçtiğinizde yaklaşık olarak aynı ses şiddetine ulaşırsınız...
          1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Bilgiler için teşekkür ederim deneyim haberdar edicem.
            ÖZTÜRK ÇELİK KAPI / KOCAELİ - İZMİT

Yorum

İşleniyor...
            X