Arkadaslar Usb ye Albüm Albüm attigim sarkilar arabada hic bir sekilde albüm albüm gözükmüyor . Bilinmeyen albüm adi altinda Tüm albümlerdeki sarkilar karma karisik siralaniyor . Isin ilginc yani diyelimki müzik 1 i dinliyoruz Next yapinca o gözükmeyen albümlerden 1 .ci parca caliyor yine next yapinca busefer ücüncü albümün 1. parcasi caliyor. Taki tüm albümlerin 1. sarkisi bitene kadar . Cihazin yaziliminda mi sikinti var acaba ? Media bölümündeki sag taraftaki Albümler Sarkicilar Felan filan hepsini denedim yok olmuyor . Basina böyle birsey gelen yada bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum tesekkürler :-)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Intellik 2014 Müzikler Albüm Albüm Olmuyor
Collapse
X
-
Ynt: Intellik 2014 Müzikler Albüm Albüm Olmuyor
Başka bir yolu var mı bilmiyorum ama ben sana yaptığımı söyliyeyim çözüm olur. Dinlemek istediğin şarkıları klasör klasör yap.Diyelim bi klasördeki bütün şarkıları windows media player da aç. Sol üstten çalma listesi oluştur u tıkla.çalma listesine isim ver.Ondan sonra sağ taraftaki şarkı listesindeki bütün şarkıları seç ve sağa tıkla ekle ya da gönder olması lazım tıkla.yaptığın çalma listesini seç.bu şekilde o çalma listesine (playlist) eklemiş olduk.Şimdi sol üst tarafta o çalma listesinin üstünü tıkla dosya konumunu aç ı tıkla.çıkan dosya konumunu kopyala ve yaptığın asıl klasörün içine yapıştır.şimdi bu asıl klasörün içinde seçtiğin şarkılar ve bu şarkıların çalmalistesi oluşmuş oldu.bu klasörü usb ya da sd ye attığınızda r700 de playlistten bunu verdiğiniz isimle göreceksiniz.Bunu her klsör için ayrı ayrı yaparsanız istediğiniz şarkıları ayrı ayrı klasör içindeki haliyle görmüş olursunuz.
Ben ayrıca Mp3tag programı ile sevdiğim şarkıları klasör olarak bu programa atıp kendim bir albüm ismi verip sanatıçı adı yazıp,albüm resimleri ekleyip kaydedip sonra yukarı da bahsettiğim çalma listesi olayını yapıyorum.Albüm resimleri ve şarkıcı isimleri albüm isimleri ile görsellik daha güzel oluyor.hem saçmasapan www.xxxmp3.yazıları olmuyor ekranda.tüm bunları böyle yapınca r700 de sanatçı,albüm,çalma listesi içinde aranan şarkılar çok kolay bulunuyor.
-
Herhangi bir Mp3 etiket düzenleyici ile mp3 lerin albüm veya tür kısmını değiştirince sorun çözülür.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907Başka bir yolu var mı bilmiyorum ama ben sana yaptığımı söyliyeyim çözüm olur. Dinlemek istediğin şarkıları klasör klasör yap.Diyelim bi klasördeki bütün şarkıları windows media player da aç. Sol üstten çalma listesi oluştur u tıkla.çalma listesine isim ver.Ondan sonra sağ taraftaki şarkı listesindeki bütün şarkıları seç ve sağa tıkla ekle ya da gönder olması lazım tıkla.yaptığın çalma listesini seç.bu şekilde o çalma listesine (playlist) eklemiş olduk.Şimdi sol üst tarafta o çalma listesinin üstünü tıkla dosya konumunu aç ı tıkla.çıkan dosya konumunu kopyala ve yaptığın asıl klasörün içine yapıştır.şimdi bu asıl klasörün içinde seçtiğin şarkılar ve bu şarkıların çalmalistesi oluşmuş oldu.bu klasörü usb ya da sd ye attığınızda r700 de playlistten bunu verdiğiniz isimle göreceksiniz.Bunu her klsör için ayrı ayrı yaparsanız istediğiniz şarkıları ayrı ayrı klasör içindeki haliyle görmüş olursunuz.
Ben ayrıca Mp3tag programı ile sevdiğim şarkıları klasör olarak bu programa atıp kendim bir albüm ismi verip sanatıçı adı yazıp,albüm resimleri ekleyip kaydedip sonra yukarı da bahsettiğim çalma listesi olayını yapıyorum.Albüm resimleri ve şarkıcı isimleri albüm isimleri ile görsellik daha güzel oluyor.hem saçmasapan www.xxxmp3.yazıları olmuyor ekranda.tüm bunları böyle yapınca r700 de sanatçı,albüm,çalma listesi içinde aranan şarkılar çok kolay bulunuyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutHerhangi bir Mp3 etiket düzenleyici ile mp3 lerin albüm veya tür kısmını değiştirince sorun çözülür.
Yorum
-
mp3 ID3 tag düzenleyici programlar ile MP3 arşivinizi düzenleyiniz.
sahip olduğunuz arşivdeki şarkı isimleri sadece dosya adı olarak tanımlanmış, dolayısıyla mp3 ün içine gömülü olan ID3 etiketler boş kalmış, araç onları bilinmeyen vs olarak algılıyor. En pratik yöntem arkadaşın anlattığı çalma listesi oluşturmak -ki bu durumda da yazmayacak tüm bilgiler, sadece sizin düzenlediğiniz sıralamada göreceksiniz.
kalıcı ve tüm mp3 çalarların düzgün tanıyacağı bir arşiv istiyorsanız mp3 lrinizin ID3 tag - etiket bilgilerini girmelisiniz.Fikrin kadar varsın!
Yorum
Yorum