Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ses sisteminde orta hoparlör

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ses sisteminde orta hoparlör

Arkadaşlar araçta ses sistemi yaptrıdım ama torpidodaki (center dedikleri) hoparlör orjinal kaldı sesi çok açınca sanki kaliteyi düşürüyor. Hiç değiştiren oldumu yada ölçü bilgilerini bilen var mı?

Ynt: Ses sisteminde orta hoparlör

torpido da kini bilmem ama madem diğerlerini değiştirdiniz ne takdınız sakıncası yoksa maliyeti ne oldu ve kapıların ölçülerini rica edebilirmiyim benim de böyle bir düşüncem var.

Yorum

İnsignia ön arka kapılar 16 cm hoparlör olacak. Hepsini match marka yaptırdım. 1300 euro tuttu. Güzel kaliteli bir ses veriyo ama benim beklentim biraz daha fazlaydı.
      Amfi pp 82dsp
      subwoofer MATCH PP 8E-Q
      önlere ms 62c
      arkalara ms 6x

Yorum

Tşklr... iyi günlerde kullanın.

Yorum

Öncelikle Ses sisteminiz hayırlı olsun mehmet bey, center hoparlör 10cm çapında olması gerekir tam emin değilim. Birde kapılara hoparlörleri nasıl monte ettiler bilezik tarzı montaj adaptörlerinden gerekiyor galiba?
          Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
          +DVD 800 Navi
          +19" Jant
          +Prins Vsı 1.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil
            Öncelikle Ses sisteminiz hayırlı olsun mehmet bey, center hoparlör 10cm çapında olması gerekir tam emin değilim. Birde kapılara hoparlörleri nasıl monte ettiler bilezik tarzı montaj adaptörlerinden gerekiyor galiba?
            Sağolun, pek başında durmadım ama ahşaptan bilezik şeklinde birşeyler hazırlyordu dediğiniz gibi

Yorum

Kapı içlerine yalıtım yaptırdınız mı? Yalıtım yaptırırsanız ses kalitesi artacaktır.

Orta hoparlör sinema sistemlerinde kullanılır, bizim araçlarda ne işi var çözemedim. İptal etmek daha iyi ses almanızı sağlayabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukk
                Kapı içlerine yalıtım yaptırdınız mı? Yalıtım yaptırırsanız ses kalitesi artacaktır.

Orta hoparlör sinema sistemlerinde kullanılır, bizim araçlarda ne işi var çözemedim. İptal etmek daha iyi ses almanızı sağlayabilir.
                Düşündüm ama kullandığı malzemedende kaynaklı çok yüksek bir fiyat söylemişti o yüzden hiç niyetlenmedim belki ilerde.

Yorum

Bitüself gibi bir malzeme ile son derece düşük maliyete yapılabilir. Profesyonel yalıtım malzemeleri çok pahalı gerçekten.

Yorum

Midler kasnak olmadan takilmaz zaten bilezik dediginizin adi kasnaktir

Yorum

İşleniyor...
                    X