Merhaba arkadaslar 2013 aracım için nerden Intellilink orjinal cihaz bulabilirim bir bilgisi olan varmı acaba veya sizin tavsiye edebiliceğiniz ürünler varmı aracımdaki ekran gercekten cok küçük geliyor ve hiç bir özelliği yok yardım ederseniz çok sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2013 insignia için Intellilink nerden bulabilirim acaba
Collapse
X
-
Ynt: 2013 insignia için Intellilink nerden bulabilirim acaba
Orjinal intellilink ancak orjinal ürünü beğenmeyip değiştiren biri denk gelecek.. yada perte çıkan bir araçtan ancak çıkma bulunabilirse olabilir.. tabi uyumlu takılabiliyormu onu bilemiyorum.. oem cihaz necvox platinium serileri var dvn p 1032 diye geçiyor.. android işlemci..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ArderMerhaba arkadaslar 2013 aracım için nerden Intellilink orjinal cihaz bulabilirim bir bilgisi olan varmı acaba veya sizin tavsiye edebiliceğiniz ürünler varmı aracımdaki ekran gercekten cok küçük geliyor ve hiç bir özelliği yok yardım ederseniz çok sevinirim
alabileceğiniz en uygun cihaz. Geri görüş kamerası ve sınırsız video desteği ile başka bir şeye ihtiyacınız kalmaz. Ekran kalitesini bilemiyorum. Orijinal olanla mukayese etmedim. Ancak orijinal bir cihaz istiyorsanız kimse 500 e 1000 e vermez haberiniz olsun.Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal intellilink ancak orjinal ürünü beğenmeyip değiştiren biri denk gelecek.. yada perte çıkan bir araçtan ancak çıkma bulunabilirse olabilir..
araçtan söküldüğünde başka hiçbir araçta çalışmaz
Yorum
Yorum