Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth problemi yardim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bluetooth problemi yardim

Arkadaşlar telefonu araca bağladığımda kişiler ile görüşme yapabiliyorum ancak mp3 açtığım zaman telefonda telefondan ses gelmiyor sanki arabadan caliyormuş gibi ama arabadan çalmıyor )ne yapabilirim

Ynt: Bluetooth problemi yardim

Orjinal yazı sahibi: Yoshimura86
    Arkadaşlar telefonu araca bağladığımda kişiler ile görüşme yapabiliyorum ancak mp3 açtığım zaman telefonda telefondan ses gelmiyor sanki arabadan caliyormuş gibi ama arabadan çalmıyor )ne yapabilirim
    Makyajsız versiyonlarda bluetooth üzerinden mp3 dinlenmiyor Usb yapıp dinleyebilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi benim araç 2010 yanlış hatırlamıyorsam cd400 cihazından ben dinleyebiliyordum iphone üzerinden ama herhangi bir menü falan çıkmıyordu. Androidli cihaza geçince o komple desteklediği için hiç o özelliği aramadım.

Yorum

Benimde sıkıntım telefondaki kişi listesi araç bilgi ekranında görünmüyor. Xperia Z1 model cihazımı eşleştirdiğimde rehberde senkronize olmuştu ama cihazım zarar görünce Xperia Z3 model telefon aldık, bunun rehberini bir türlü cd400 sistemine aktaramadım. arayan olunca isim önceki telefon varken çıkıyordu ama bunda maalesef gelen aramada sadece rakamlar var, isim çıkmıyor. Bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim?

Yorum

Hem Aracın hemde telefonun Bluetooth'tunu karşılıklı olarak kaldır bir süre sonra tekrar eşleştir. Faydası oluyor genelde.

Yorum

Teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
              Fatih abi benim araç 2010 yanlış hatırlamıyorsam cd400 cihazından ben dinleyebiliyordum iphone üzerinden ama herhangi bir menü falan çıkmıyordu. Androidli cihaza geçince o komple desteklediği için hiç o özelliği aramadım.
              Makyajsız kasalarda Fatih abinin dediği gibi bluetooth'dan müzik dinleme imkanı yok maalesef.
              InsigniaTEAM

Yorum

Dün gibi Hatırlıyorum, YouTubede ki bir sesi serviste Bluetooth üzerinden Aracın kabinlerinden servis ustasına dinlenmiştim telefon iphone5s modeli idi. Şarkı hatırlamıyorum pek kullandığım bir şey değil ama o videoyu asla unutmam.

Yorum

aux olabilirmi?
                  InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                  X