Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navirem Android 4.4.4

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navirem Android 4.4.4

Merhaba arkadaşlar,

Sorunumu navimex başlığında paylaştım ama sonradan yeni konu açıyım dedim ihihi ihihi Şimdi benim sorunum, telefonumdaki interneti cihazla paylaşıyorum sıkıntı yok. youtube, online radyo programı falan çalışıyor ama aracı hareket ettirdiğimde veri akışı kesiliyor ama wifi hala bağlı gösteriyor. Yoksa internete bağlanmasında sıkıntı yok ama bi çözemedim durumu. Montaj yapan ustamı aradım o da tam bilgi sahibi değil.

Bi el atın beyler yaa, valla radyosuz kaldım
    Insignia Cosmo 2.0 Turbo 220 BG.

Ynt: Navirem Android 4.4.4

wi-fi bağlıysa telefonla arasında, yani kişisel erişim noktasından telefonu modem olarak kullanıyorsanız hareket halinde internetin kesilmesi telefondaki internetin kesilmesindendir.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
      wi-fi bağlıysa telefonla arasında, yani kişisel erişim noktasından telefonu modem olarak kullanıyorsanız hareket halinde internetin kesilmesi telefondaki internetin kesilmesindendir.
      kastettiğiniz telefonda mobil verinin kesilmesiyse, zor ihtimal çünkü dükkanımın önünde veya evin önündeykende yapıyor bunu. aradım montaj yapan yeri çağırdı. birazdan gidicem bakalım. bu arada turkcell wınn cihazım var bi de onunla deniyeceğim.

Yorum

arkadaşlar olayı çözdüm. elimde boşta duran turkcell wınn wi-fi vardı. onunla denedim canavar gibi internet hiç bir sıkıntı yok mutluyum artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hOpe
          arkadaşlar olayı çözdüm. elimde boşta duran turkcell wınn wi-fi vardı. onunla denedim canavar gibi internet hiç bir sıkıntı yok mutluyum artık
          demekki telefondanmış yani hayırlı olsun.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
            Orjinal yazı sahibi: hOpe
            demekki telefondanmış yani hayırlı olsun.
            çok sağolun valla cihazda sıkıntı var diye korktum çünkü bir daha sökmek hiç içimden gelmiyor, arabaya acıyorum.

Yorum

İlk açtığın konuya yazmıştım, cihazla alakalı olmadığını, neyse çözmüşsün zaten Gül'e Gül'e kullan. ihihi

Yorum

İşleniyor...
              X