Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ekran Arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ekran Arızası

Merhabalar

Aracım 2016 model 1.6 cdti cosmo model araç daha 2 haftalık olmasına rağmen bir sorunla karşılaştım sorunum ise şu ;

Aracın orta konsolundaki ekran açılmıyor sadece simyah ekran öylece duruyor vitesi geriye alınca geri dönüş kamerası açılıyor ama radyo vs. gibi şeyler ekranda görünmüyor şu anda ayrıca hayalet göstergede media kısmına gelince ses kapalı görünüyor ama ne direksiyonun tuşlarından neden konsoldan ses de açılmıyor ne yapacağımı şaşırdım her türlü şeyi denedim ama sonuç değişmedi.
    Aynı durumu yaşayan ya da bilen varsa yardımlarınızı esirgemeyin iyi bayramlar dilerim...
    1.6 cdti cosmo beyaz + stil paket + opc body kit

Ynt: Ekran Arızası

Önce sizi tanısaydık?

Sorunuzun cevabı yetkili serviste. Arac cok yeni. Belki akü kablosunu söküp takarak sıfırlamanız durumu çözebilir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

bi soket yerinden çıkmış olabilir.. yada sigorta vs.. bilemiyorum.. yada klasik akü kutup başını söküp takın.. olmassa servise ugrayın garantili araç bi baksınlar çözülür..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
        Önce sizi tanısaydık?

Sorunuzun cevabı yetkili serviste. Arac cok yeni. Belki akü kablosunu söküp takarak sıfırlamanız durumu çözebilir.
        Kusura bakmayın gerildimde biraz daha sıfır araçta böyle bir şey çıkınca can havliyle konu açtım :/

Yorum

Olur böyle şeyler.
          Murat hocamın dediği gibi çook basit bir durmdur.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
            Olur böyle şeyler.
            Murat hocamın dediği gibi çook basit bir durumdur.
            Şimdi tanışma başlığına konumu açtım.

Önerileriniz için teşekkürler bende basit bir durum olduğunu düşünüyorum ama araç yeni olunca can sıkıyor biraz. Yarın akü fazını söküp tekrar takacağım olmazsa bayramda sonra bir servise uğramam gerek o sırada bu duruma da baktıracağız artık.

Yorum

Merhaba,akü işe yaradımı yoksa sorun devam ediyor mu ?

Yorum

İşleniyor...
              X