Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 servis teybi ses problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 servis teybi ses problemi

Herkeze oncelikle hayirli gunler dilerim. Yeni aldigim 2009 insignia aracimin teybi ile ilgili sorun yasiyorum çözemedim torpido gozundeki bolumden cd usb sd takdigumda goruyor ama calmiyor direk radyoya gecis yapiyor navigasyon sesi calismiyor bluetooth ile muzik calamiyorum sadece radyoda ve on konsoldaki cd gozunden ses alabiliyorun tv de calismiyor bu sorunun kaynagi hakkinda bilginize ihtiyacim var simdiden cok tesekkur ederim

Ynt: 2009 servis teybi ses problemi

Platformumuzda '' ARA '' adında bir satır mevcut.
    USB sorunu, deyince çözümde çıkıyor. Buyrun;
    http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17976.0

Problemleri önce bir arama yapalım. Derdinize çare olmaz ise seve seve yardımcı oluruz.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Teşekkürler net bilgi bulamadigim için konu actim benim cihazim görüyor ama ses yada video actigimda direk fm radyoya geçiyor

Yorum

Aracınızda orjinal olmayan Oem ürün var anladığım kadarı ile ürünün teknik servisinden bilgi alabilirsiniz orjinallerde telefondan bluetoth üzerinden müzik dinleyemiyorsunuz usb den mp3 dinlenebiliyor 2009 dan makyajlı kasaya kadar geçerli bu bilgi yeni makyajlarda herşey daha kolay ve güzel .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Piranha markası sanirim serviste takilmiş

Yorum

Ne yaptıysak çıkamadık işin icinden markası cyrone. Aux ile bağlanıyor cihaza. Kameralar hersey ekranda acılıyor ama sesi gelmiyor usb sd kart torpidodan cihaz okuyor ama araba radyo caliyor auxu okumuyor. Telefonumu auxla bağladıgımda calısıyor 2 gundur kac yer gezdim kafayi yedim ama olmuyor
            Aku kutup başını cikardim yine yok

Yorum

İşleniyor...
            X