Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Harici HDD Bağlanabilirliği Hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Harici HDD Bağlanabilirliği Hk.

Konuya eminimki değinilmiştir bir şekilde ama bilgilendirme açısından bulunsun istedim.

müzik arşivim için güzel bir Usb bellek ayarlayıp (8GB) kolçak altından bağladım fakat maalesef albümlerin yarısını çaldı çalmadı velhasıl hayal kırıklığı yaşadım. Klasörlerin çoğunluğunu görmedi. Neyse carplay var yada telefonuma atarım arşivi ordan kablosuz takılırım sorun değil dedim önemsemedim. Zaten 1 sene içinde Android interface düşünüyorum.

Bu sabahta elimde ağzına kadar dolu 500GB harddiskim vardı (400gb kadarı dolu) onu yedekleme için kullanıyordum. Laptopumu SSD diske çevirdiğim için bunu yedekleme maksatlı kullanıyordum SATA USB Converter kutusu ile. Öylesine araca götürdüm ve aynı USB den taktım.

Kısaca 500GB lık diskte ne varsa bütün albümleri şarkıları ses dosyalarını gördü.
    Bütün filmleri oynattı
    Bütün klasörleri gördü.

8GB lık flash diskin yarısını görmeyen r700; 500GB lık hdd yi tamamen okudu. Sanırım Androide geçene kadar müzik arşivlerime buradan devam edeceğim

Androide geçtikten sonra bagaja kablosuz bir server kurmayı ve verileri buradan çekmeyi düşünyorum

1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Ynt: Harici HDD Bağlanabilirliği Hk.

Bilgilendirme için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hareket halinde de film açılıyor mu?
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Hareket halinde de film açılıyor mu?
        Tabiki hayır abi
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Merhabalar, ben 8 GB USB' ye Youtube üzerinden video klipleri indirdim.Park konumunda normal olarak videoların tümü çalışıyor.Sizin yaşadığınız sorunu yaşamıyorum.Nasıl oldu bilmiyorum ama birkez yolda giderkende çalıştı,şaşırmıştım. Usta ile konuşmuştum, vites kolu altındaki bir bağlantı ile ilgili olduğunu, istenirse aktif edilebileceğini ancak GM in yolda sürüş güvenliği için izin vermediğini belirtmişti.Zaten kitapçıkta aynı sebebi belirtilmiş.Şu mirroring olayını bir çözsek, kocaman ekran çok daha kullanışlı duruma gelecek.Bildiğiniz üzere CAR PLAY sadece 3-4 tane IOS uygulamasını kullanmaya izin veriyor. Bizim istediğimiz Youtube,Int Exp,Yandex... vs şuan için kullanılamıyor diye biliyorum... Selamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: airlove
            Merhabalar, ben 8 GB USB' ye Youtube üzerinden video klipleri indirdim.Park konumunda normal olarak videoların tümü çalışıyor.Sizin yaşadığınız sorunu yaşamıyorum.Nasıl oldu bilmiyorum ama birkez yolda giderkende çalıştı,şaşırmıştım. Usta ile konuşmuştum, vites kolu altındaki bir bağlantı ile ilgili olduğunu, istenirse aktif edilebileceğini ancak GM in yolda sürüş güvenliği için izin vermediğini belirtmişti.Zaten kitapçıkta aynı sebebi belirtilmiş.Şu mirroring olayını bir çözsek, kocaman ekran çok daha kullanışlı duruma gelecek.Bildiğiniz üzere CAR PLAY sadece 3-4 tane IOS uygulamasını kullanmaya izin veriyor. Bizim istediğimiz Youtube,Int Exp,Yandex... vs şuan için kullanılamıyor diye biliyorum... Selamlar
            evet p ile d arasındaki bi switch ile video görseli devreye giriyor (yazılımsal da olabilir) o elbette çözülür. Ama ben android gibi özgür bir platform varken daha fazla arayış içine girmiycem. Şu haliyle bile 500gb sata hdd okuyor. Android interface montajı yaptırırsam ilerleyen zamanda bana fazlasıyla yetecektir. birde raspberry pi üzerinden minik bir wi-fi server kurup bagaja montajınıda yaparsam tadından yenmez. yoksa opel bize yürür halde video özelliği sağlamayacak bence.

Yorum

İstemem yürür halde video oynatmasını benim gözüm kayar durur ekrana sonra başımıza iş alırız..Ben para durumunu düzeltince aşağı linkteki ekranı koltuk başlarına düşünüyorum. Yolculuk esnasında bişey izlemek isteyen arka koltuğa geçsin keyfine baksın

http://www.aktepesound.com/icerik.asp?inf=313
              2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

"müzik arşivim için güzel bir Usb bellek ayarlayıp (8GB) kolçak altından bağladım fakat maalesef albümlerin yarısını çaldı çalmadı"

Şeklinde Başlayan Cümle İle İlgili Olarak Bir Hatırlatma Yapmak İstiyorum. Genel Olarak MultiMedia Cihazlarda Usb Girişinden FAT32 Formatlı Dosyalarını Okutturabiliriz. Çünkü Bu Dosyalama Sistemi En Yaygın Dosyalama Sistemi Olarak Kabul Görür. 8 Gb. lık Usb Flash Belleği Win. Ortamında FAT32 Dosya Sistemine Formatlayamayız. Zaten 4 Gb Üzeri USB Bellek ve HDD ler Genelde NTFS Formatlı Olarak Geliyor. Ancak "HP" nin 4 GB Üzeri USB Flash Bellekler ve HDD ler İçin Ürettiği "NTFS to FAT32 Convert" Programları İle Önce Boş USB Bellek veya HDD leri FAT32 Dosyalama Sistemine Formatlayıp Sonrada Media Dosyalarını Yüklersek Kolçak Altından da Tüm Dosyalar Görülecektir Diye Düşünüyorum.

Yorum

Fat32 şeklinde formatlı usb belleğim. sanırım usb3.0 olduğu için okumadığını düşünüyorum. Ayrıca kullandığım harici HDD'de NTFS formatlı. Ama bütün klasör ve dosyaları okuyor üstelik 500gb...

Teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
                    İstemem yürür halde video oynatmasını benim gözüm kayar durur ekrana sonra başımıza iş alırız..Ben para durumunu düzeltince aşağı linkteki ekranı koltuk başlarına düşünüyorum. Yolculuk esnasında bişey izlemek isteyen arka koltuğa geçsin keyfine baksın

fiyatları hakkında bir bilginiz varmı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Guide
                      Orjinal yazı sahibi: Mustafa147

fiyatları hakkında bir bilginiz varmı?

6 ay önce falan forumdan bi arkadaş 1300 diye fiyat almıştı
                      2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

selamlar
                        2 senedir kullandığım bir yöntemle size ait bir wifi ağına yakın bir yerde arabanız duruyorsa arabadaki usb beleğe istediğiniz müzik dosyalarını atabiliyorum ve arabaya müzikleri atıp dinleme olayını bir tık daha kolaylaştırmış oluyorum ilgilenen arkadaş lara seve seve yardımcı olurum
                        1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre
                          selamlar
                          2 senedir kullandığım bir yöntemle size ait bir wifi ağına yakın bir yerde arabanız duruyorsa arabadaki usb beleğe istediğiniz müzik dosyalarını atabiliyorum ve arabaya müzikleri atıp dinleme olayını bir tık daha kolaylaştırmış oluyorum ilgilenen arkadaş lara seve seve yardımcı olurum
                          Anlatabilirseniz sevinirim!

Yorum

biraz elektronik bilgisi gerekiyor şema çizip atarım
                            1.6 SIDI

Yorum

İşleniyor...
                            X