Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cyclone Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cyclone Hakkında

Öncelikle herkese merhabalar;

Birkaç gün önce bende Insignia sahibi oldum, 2012 model 1.4T olanından.

Araçtan memnunum ancak bu ekranın daha modern bir arayüze sahip güncellemesi mevcut mu ? veya başka bir yazılım ile (android vs) bunu sağlayabiliyor muyuz ?

Ses sistemi taktırmak için görüştüğüm yerler bu cihazdan düzgün ses gelmez taktırma diyorlar. Bu doğru mu ?
    Sony Xplod amfi ve bass almayı düşünüyorum bu kişi kafamı karıştırdı.

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yönlendirebilirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

Ynt: Cyclone Hakkında

Hayırlı olsun önceki aracım Astra J'de cyclone cihaz vardı, çok stabil çalışmakla birlikte gerçekten eski teknoloji bir ürün. İnsignia yı aldığımda Navimex hd cihaz taktım çok daha modern bir cihaz. Amfi uygulamasına gelince bagajda ortalıkta bas kabini istemediğim için vazgeçtiğim uygulama, kime sorsam bas kabini olmadan güzel ses vermez dedi bende şimdilik vazgeçtim

Bu arada kendinizi tanıtan bir başlık açarsanız yada mesajınızın başında kendinizi tanıtırsanız daha fazla dönüş alabilirsiniz

Yorum

Ynt: Cyclone Hakkında

Yazılım güncelleme ile cylone düzeltemezsiniz.. işletim sistemleri farklı.. android için yeni bir cihaz almanız gerekir.. anfi bass ve önlere iki hoparlör alarak ses sistemi kurulur olur olmasına da eger cylone cihazın anfi çıkışı yok ise çevirici falan takılır oda randıman vermez yapacak usta o yüzden düzgün ses alamassın demiştir.. cihaz ses sistemi ile uyumlu olmaz ise radyoda parazit yada anfi sesi gelebilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
      X