Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ses sistemi yaptıranlardan yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ses sistemi yaptıranlardan yardım

Selam insignianın ses sistemini yetersiz buluyorum. Yapmak istediğim mahalleye ses dinleten bir sistem değilde içerde sesi açsanda bozulmayan temiz berrak bir ses düzeni.
    Aracımda navi900 var çıkış gücü nedir bilgim yok. Yalnız fabrika çıkışındaki infinity sisteminde arka bagaja sarkan aparatları istemiyorum zaten araç sedan yüksek eşyalar zor giriyor daha daraltmak istemem.
    Bu şekilde ne tavsiye edersiniz arkadaşlar bütçeye gelirsek max 2-3bin diyelim.

Ynt: ses sistemi yaptıranlardan yardım

Bende çok araştırdım, düzgün ses almak için kimle görüşsem bagaja kabin şart dedi, İstanbul'a gelme şansınız varsa sponsorlarımızdan Kaminari Park'ı öneririm. Bu konuda çok tecrübeliler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
      Bende çok araştırdım, düzgün ses almak için kimle görüşsem bagaja kabin şart dedi, İstanbul'a gelme şansınız varsa sponsorlarımızdan Kaminari Park'ı öneririm. Bu konuda çok tecrübeliler
      forumda araştırmama göre yazdığına ilaveten berk hi-fi ve aktepe sound ta en iyilerden sanırım

Yorum

Aktepe'de Navi taktırdım (Şirinevler'de) kesinlikle tavsiye etmem. En azından Navi konusunda bilgisizler ve sorun yaşandığında tavırları çok kötü, sadece satıcı Bülent bey için olumsuz konuşamam onun dışındakilerin hiçbiri ne ürünün ne de işçiliklerinin arkasında durmuyorlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
          Aktepe'de Navi taktırdım (Şirinevler'de) kesinlikle tavsiye etmem. En azından Navi konusunda bilgisizler ve sorun yaşandığında tavırları çok kötü, sadece satıcı Bülent bey için olumsuz konuşamam onun dışındakilerin hiçbiri ne ürünün ne de işçiliklerinin arkasında durmuyorlar.
          Sağol tecrübelerini paylaştığın için. Forum geneli ses sisteminden memnun sanki yazan yok

Yorum

Merhaba, 1.4 aracımda navi 600 var. Eski aracımdaki anfi ve bass ı bu aracıma da taktırmak istedim. Usta ön konsolu söktü, uygun bağlantı yeri bulamadı, o nedenle ordaki boşluğa kadar sığabilen çalışınca led ışığı yanan (içerde görünüyor,rahatsız etmiyor) küçük elektronik bir ara aparat taktı ve anfi ile bağlantısını kurduk. Tesisat kabloları da çekildi epey zahmet vererek. 1 farad lık da kapasitör taktım aküye güç binmemesi için. Şu an m audio ses anfisi ve ve pioneer 30cm bass ile kullanıyorum ses sistemini ve çok da memnunum. Koltuğun arkasından bass sesindeki titreşimi alıyorum ki bana göre yeterli.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Arabaya zarar vermeden temiz bir tesisat şansımız yokmu yardımm
              İnsigniaya hiç yakışmıyor bu ses

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet205
                Arabaya zarar vermeden temiz bir tesisat şansımız yokmu yardımm
                İnsigniaya hiç yakışmıyor bu ses
                Mehmet bey, sanki ben zarar vermişim gibi yazmışsınız.
                Bildiğiniz, güvendiğiniz bir tesisatçıya aracı gösterin. O ne yapacağını bilir ve size söyler, beğenirseniz yaptırırsınız..
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                X