Garantiyi bozma konusu yasal olarak bildiğim kadarıyla yaptığınız müdahaleden kaynaklı bir arıza olması durumunda geçerli olabilir. Emin değilim ama böyle hatırlıyorum. Yani siz Corvin taktırdınız ancak enjektörler bozuldu; size "interface taktırdığınız için aracınız garanti dışı" deme hakları yok. Ancak multimedya bozulursa onu garanti dışı bırakabilirler. Dediğim gibi benim bildiğim olması gereken bu; ancak pratikte farklı sonuçlarla karşılaşmanız olası. Malum...
Araçta delik açılacak demişsiniz, nereler deliniyor? Bence sac kısımlar delinmiyorsa tampon, ayna vs delinmesinde bir sakınca yok. Ben de bu aralar arka tamponu deldirerek geri vites aydınlatması olarak led taktırmayı düşünüyorum; bu tip plastik parçalar delinecekse bence hiç problem değil.
Bir de bulduğunuz kamera varsa paylaşır mısınız belki düşünen olur.
Araçta delik açılacak demişsiniz, nereler deliniyor? Bence sac kısımlar delinmiyorsa tampon, ayna vs delinmesinde bir sakınca yok. Ben de bu aralar arka tamponu deldirerek geri vites aydınlatması olarak led taktırmayı düşünüyorum; bu tip plastik parçalar delinecekse bence hiç problem değil.
Bir de bulduğunuz kamera varsa paylaşır mısınız belki düşünen olur.
Yorum