Corvin uygulamasını yaptırdım ve kullanışlı,hızlı bir sistem diye düşünüyorum.Volkan bey'in ellerine sağlık, çok ince işçilikle, elleriyle söke-taka on numara iş çıkardı.Kesinlikle taktırmayı düşünenler onu bulsun.
Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Kaç'a yapıldı işlem? Sökme takma işlemine şahit oldunuz mu? Sökülen bölge sadece klima panel tarafı mı? montaj süresi ne kadar sürdü?
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Teşekkürler,işlem 30 dk sürüyor,ekranın ve klima tuşlarının olduğu paneli elle söktü.Doğrudur,işlem gözümün önünde yapıldı,hatta bu işlere meraklı olduğum için sağ koltukta oturarak,işin ucundan tutup,yardımcıda oldum sayılır.Fiyat konusunda Ersan bey ile görüşün,servislerin uçuk fiyatlarına karşın çok yardımcı oluyor.Mantıklı ve uygun fiyata.
Mevcut ekranı söküp 1200 TL ye android sistem alabilirsiniz. Aracın tüm menüleri üstünde çalışıyor. Sadece aracın orijinal ekran kalitesini yakalar mıyım veya tünel aydınlatma seçeneğindeki tema değişimi gibi yüzde yüz uyumu yakalar mıyım bilemiyorum.
Linke bakarken şununlada karşılaştım süper bişey ya şimdiye kdr gördüklerimin en iyisi..Ama markasıydı ne olduğu yazılmamış bunu temin edebilirmiyiz acaba
Acaba intellink ne kadar güçlü yani google play store dan angry birds gibi bişey indirsek bu sistemden çalıştırırmı sonuçta 3d gps vardı bide bu sistemi yapanlar kaç gb yer bırakıyo bize
Teşekkürler,işlem 30 dk sürüyor,ekranın ve klima tuşlarının olduğu paneli elle söktü.Doğrudur,işlem gözümün önünde yapıldı,hatta bu işlere meraklı olduğum için sağ koltukta oturarak,işin ucundan tutup,yardımcıda oldum sayılır.Fiyat konusunda Ersan bey ile görüşün,servislerin uçuk fiyatlarına karşın çok yardımcı oluyor.Mantıklı ve uygun fiyata.
Ne kadara yaptırdınız? Vw grubuna da yapmaya başlamış eğer fiyat makul gelirse ben de düşünüyorum.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Arkadaşlar ben aracımı alırken bana bu uygulamayı önermişti bayi bende taktırdım sonrasında bir ay geçmeden iade ettim kullanışlı bir uygulama değil o uygulamayı kullandığın zaman normal ekrana döndüğünde donma yapıyo sinir kırizi geçiriyosun gps kullanmak istediğinde konum bulamıyo donma yapıyo yediği internet paketide cabası tabi anlıyacağınız bu uygulamayı geliştirmedikleri sürece almanızı tavsiye etmem
Arkadaşlar iyi forumlar konu aktif mi bilmiyorum ama benim bir sorum olucak bu interface uygulamasi aracin elektronik aksam garantisini bozar mi veya herhango bir dezavantajı olur mu sizce ?
Ben aylardır kullanıyorum, gayet güzel, tıkır tıkır işliyor. Herhangi bir donma, takılma v.s sözkonusu olmadı. Yayınlar 5 net, herşey normal ve bence araca ayrı bir değer katıyor. Ben çok memnunum, eğer taktırma niyeti olan varsa, işçiliğini Volkan Bey' e yaptırsın.Selamlar...
Yorum