Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android dikiz aynası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android dikiz aynası

İyi akşamlar,
    Malumunuz DVD 800'e geri görüş kamerası takılamama, Navigasyon sıkıntısı gibi problemleri aşmak için Interface arayışına girmiş idim.
    Sağ olsun sevgili ' Kingdragon ' bu konuda çok yardımcı olmasına rağmen sonuç alamadım.
    Geri görüş kamerasını kafaya taktığım için yine Kingdragon' dan aldığım fikirle geri görüş kameralı dikiz aynasını Çin' den sipariş ettim.
    Cihaz dün geldi, montajını yaptık ve problemsiz çalıştırdık.

Normal bir android telefonu alıp aynaya yerleştirmişler diyebilirim.
    Özelliklerine gelirsek,
    - Ön arka kamera ( SD karta devamlı kayıt, G shock, motion detection özellikli )
    - Wi-Fi, Bluetooth
    - Navigasyon
    - USB, internet, radyo
    - Aplikasyonlar
    gibi şeyler var.

Birkaç foto paylaşmak isterim.

Ynt: Android dikiz aynası

Guzel bir calisma olmus

Tebrikler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim Fatih Bey.
      Çok sağ olun.

Yorum

çok başarılı. iyi günlerde kullanmanızı dilerim. yalnız aynadan geri bakmak problem olmuyor mu?. android ile yapabileceklerinizin sınırı yok. çok doğru seçim.

Yorum

Sanırım, yansıtıcı yüzey telefonun önünde. Bir şekilde de dokunmatik panelide yüzeyin ön kısmına konuşlandırmışlar. Normalde telefon ekranı da yansıtır ya böyle melez birşey cıkmıs ortaya. Mantıklı ve başarılı.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Çok güzel olmuş, montajı benden önce bitirmeniz hiç hoş olmamış sadece Güle güle kullanın
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: topcanavari
              çok başarılı. iyi günlerde kullanmanızı dilerim. yalnız aynadan geri bakmak problem olmuyor mu?. android ile yapabileceklerinizin sınırı yok. çok doğru seçim.
              Teşekkür ederim.
              Gündüz kullanırken problem olmadı, gece denemedim ancak ekran parlaklık ayarı var, olmadı stand by konumunda ya da tamamen kapatınca normal ayna işlevi görüyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                Sanırım, yansıtıcı yüzey telefonun önünde. Bir şekilde de dokunmatik panelide yüzeyin ön kısmına konuşlandırmışlar. Normalde telefon ekranı da yansıtır ya böyle melez birşey cıkmıs ortaya. Mantıklı ve başarılı.
                Teknoloji geliştikçe neler göreceğiz bakalım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                  Çok güzel olmuş, montajı benden önce bitirmeniz hiç hoş olmamış sadece Güle güle kullanın
                  Hem yorumunuz hem de vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Sayenizde haberimiz oldu.
                  Montaj konusuna gelince, ben emekliyim, siz çalışıyorsunuz, ben de zaman bol.
                  Ayna işi bitti, düşünmeye başladım, " ne yapsam " diye.
                  Havalar biraz daha düzelince 'pasta-cila, boya koruma' işlerine başlarım diyorum.
                  Selamlar.

Yorum

Hayırlı olsun, açıkçası ben biraz korktum bu cihazdan. Günlük kullanımda ne kadar başarılı ve ayna kullanımını derece engelliyor veya engelliyor mu?

Yorum

Güzelmiş.. Güle güle kullanın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlı olsun ürün linki tarmısınız geri görüş kameram var aslında ama sırf ön arka sürekli kayır için almayı isterim
                        2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                          Hayırlı olsun, açıkçası ben biraz korktum bu cihazdan. Günlük kullanımda ne kadar başarılı ve ayna kullanımını derece engelliyor veya engelliyor mu?
                          Kenan Bey, yukarıda da yazdığım gibi gündüz hiç sıkıntısı yok. Ekran açıkken aynanın 3' te 1' ini kaplıyor, ihtiyaç olmadığında stand by konumuna alıyorsunuz, tamamen ayna oluyor, arka planda kamera kaydı devam ediyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                            Güzelmiş.. Güle güle kullanın..
                            Çok teşekkür ederim Murat Bey.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adRe j
                              Hayırlı olsun ürün linki tarmısınız geri görüş kameram var aslında ama sırf ön arka sürekli kayır için almayı isterim
                              Ürün linki aşağıda ancak sitede çok daha farklı ürünler var. İhtiyaca göre seçim yapabilirsiniz.
                              Örneğin, android olmayıp, sadece ön ve geri görüş kamera işlevli olanlar ya da android olup radar tespit özellikli olanlar bile var ancak
                              ' radar tespitli ' olanlar gümrükte takılıyor, ithalatına izin verilmiyor diye biliyorum.

http://www.aliexpress.com/snapshot/7...74478288314063

Yorum

İşleniyor...
                              X