Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dizel'in R700 multimedyasını benziliye taksak bir sıkıntı olurmu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Dizel'in R700 multimedyasını benziliye taksak bir sıkıntı olurmu?

Merhaba;
    Benim aracın far yıkama kapağı kırıldı, arada uğradığım bir çıkmacı var ona bi sorayım dedim belki elinde vardır diye, orda pert bir tane 2015 model dizel insignia vardı, multimedyası sağlam 1500 e vereyim dedi indirim yapmadı tek vermeyecektim sen istediğin diye veriyorum falan filan bayaa bi diretti. Biraz daha zorlar geri görüş kamerasını birde touch pad yerine gelen plastik parçayı alırım muhtemelen. O cihazı benim 2015 model 1.6 benzinliye taksam direk çalışırmı, bir uyumsuzluk olurmu sizce. Birde fiyata ne dersiniz alınırmı sizce.

Teşekkürler.
    Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Ynt: Dizel'in R700 multimedyasını benziliye taksak bir sıkıntı olurmu?

Bence fiyat çok iyi, çalışır mı ? Tahminimce yazılım ile halledilebilir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bu arada araç aslında stil paket komple 2.5 dedi bende fazla anlamıyom multimedya işinden fazla kurcalamadım sadece cihazı versen yeter dedim ama hepsi dediği hoparlorler falan filan oluyor sanırım. Bose ses sistemide dahil olacak sanırım komple alırsam ama o zaman bayaa bi işçilik lazım sanırım takmak için.

Yorum

Komple al ama önce takabilecek birisini bul ama daha da önce senin araca uyuyor mu? Onu öğren

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          Komple al ama önce takabilecek birisini bul ama daha da önce senin araca uyuyor mu? Onu öğren
          Yardim icin tesekkurler Sedat abi konuyu bi araştırayım detaylı umarım uygundur benim araca.

Yorum

Araclardaki kablo demeti uyarsa neden olmasin

Ama cd500 ve dvd800 ler icin farkli kablo demeti vardi bu yuzden diger araclara takilamadi kimsenin gozu yemedi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Araclardaki kablo demeti uyarsa neden olmasin

Ama cd500 ve dvd800 ler icin farkli kablo demeti vardi bu yuzden diger araclara takilamadi kimsenin gozu yemedi
              Aslında ikiside aynı cihaz bendekide itellilink R700 ama bir alt versiyon dış bağlantı aynıdır diye umuyorum fakat BOSE ses sitemi kablolama dediğin gibi uymayabilir tüm kabloları yeniden çektirmekte bayaa bi iş, onu yapacak usta bulsamda ben aracın o kadar dağıtılmasına razı olmam sanırım.

Yorum

Büyük ihtimalle yeni kablo demeti işi falan olmaz çünkü araçların büyük kısmı aynı altyapı ile çıkıyor. Atıyorum bütün corsalarda cruise control kablosu çekili de direksiyonda düğmesi yok gibi veya benzeri yağmur sensörü, far sensörü vs
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu gun bakım icin servise gittim. Malesef baska cihazi kabul etmiyormuş. Aynı model bile olsa baska bir insignianin muzik sistemini alip takamıyormuşuz. Eger degistirmek istiyorsanız oem ürünlerden takacaksınız diyor.

Yorum

Genelde araçlarda şifreleme oluyor. İlk opel aracim olan corsa nin kaset çalar ini çıkardım. Tekrar yerine takınca pasword istedi. Kendi cihazını bile tanımadı. İnsignia larda bu daha karmaşık olabilir kanısındayım. Çalıntilara karşı alınan bir güvenlik olabilir.
                    2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

Aynen r700 de araç anahtarı dahi araç beyni ile r700 arasında köprüsel bağlantı halinde ve r700 üzerinden otomatik frenleme hatta araç dinamizmine kadar müdahale erişimi var. bunların hepsi yine r700 aracılığı ile tanınan kişiselleştirilen anahtarın aynı sistem üzerinden kimlik doğrulaması mantığı ile çalışıyor.
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                      X