Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Video Interface bulamadığım için dikiz aynası geri görüş kamerası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Video Interface bulamadığım için dikiz aynası geri görüş kamerası

Arkadaşlar Dvd 800 için video interface çok istememe rağmen bulamadım.yurtdışı sitelerden de almak istemedim,Aliexpress vs. sadece geri görüş kamerası için almak istiyorum,dikiz aynalarına takılan geri görüş kameraları gördüm gezinirken.kullanan var mı?montaj,kullanım kolay mıdır?ekran çokmu küçük kalır,takmamız saçma mı olur?

bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
    2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Ynt: Video Interface bulamadığım için dikiz aynası geri görüş kamerası

Orjinal yazı sahibi: emrah33
    Arkadaşlar Dvd 800 için video interface çok istememe rağmen bulamadım.yurtdışı sitelerden de almak istemedim,Aliexpress vs. sadece geri görüş kamerası için almak istiyorum,dikiz aynalarına takılan geri görüş kameraları gördüm gezinirken.kullanan var mı?montaj,kullanım kolay mıdır?ekran çokmu küçük kalır,takmamız saçma mı olur?

Orijinal braketli sipariş ediyorsun, megane'a taktım süper oldu, insignia için de sipariş ettim ama gümrüğe takılmış. Bu ürünler hyundailarda fabrika tarafından takılıyor, küçük falan değil merak etme. Gümrükten gelebilirse hafta içi takar, fotoğraf paylaşırım.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Orjinal yazı sahibi: emrah33

Orijinal braketli sipariş ediyorsun, megane'a taktım süper oldu, insignia için de sipariş ettim ama gümrüğe takılmış. Bu ürünler hyundailarda fabrika tarafından takılıyor, küçük falan değil merak etme. Gümrükten gelebilirse hafta içi takar, fotoğraf paylaşırım.
      Bilgi için teşekkür ederim.Yine de marka model paylaşabilirseniz ben Türkiye den almak isterim.Normalde aliexpress ten alışveriş yaparım ancak bu tarz ürünler için yurtiçi alış benim için daha kolay
      2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push

Yorum

http://tr.aliexpress.com/item/5-HD-A...2-5288809364b0

Emrah Bey,
        Birkaç gün önce bu ürünü sipariş ettim, yola çıktığı bilgisi geldi.
        10-15 gün içinde ulaşmasını bekliyorum.
        Ulaşınca foto paylaşacağım.

Yorum

İşleniyor...
        X