Duyuru

Collapse
No announcement yet.

USB'den müzik dinleyemiyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• USB'den müzik dinleyemiyorum.

Merhaba arkadaşlar.
    Aracım 2010 model 1.6t edition elegance. aracımın da 2 tane usb girişi var ama radio dan usb moda almayı bulamadım. yardımlarınızı rica ediyorum. insignia da daha yeniyim.
    şimdiden teşekkürler herkese.

Ynt: USB'den müzik dinleyemiyorum.

Cd aux tuşuna basın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Cd aux tuşuna basın..
      basıyorum hiçbir tepki yok.

http://www.technocars.com.lb/content...09_i01_537.jpg

tam olarak yuvarlak kapaklı olan bölmenin içinde 2 adet giriş var 2 sinede taktığımda usb yi hiçbir şekilde hareket yok. cd aux tuşuna basıyorum aux takılı değil diyor. bi daha basıyorum cd takılı değil diyor. usb ile ilgili birşey yok.
      neden acaba?

Yorum

Baska bir flash denedinizmi.. Aracınızda sonradan takılan multimedya cihazı varsa usb yi iptal etmiş olabilirler... Normalde flashı taktiginizda otomatik gecmesi lazım yada radyodan usbye gecmek istediginizde cd aux tusuna iki kez bastıginizda gecmesi lazim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Baska bir flash denedinizmi.. Aracınızda sonradan takılan multimedya cihazı varsa usb yi iptal etmiş olabilirler... Normalde flashı taktiginizda otomatik gecmesi lazım yada radyodan usbye gecmek istediginizde cd aux tusuna iki kez bastıginizda gecmesi lazim..
          sonradan takılan multimedya cihazı yok. orjinal radyosu var. Başka bir usb ile denedim yine hiçbir hareket yok.

Yorum

usb boyutunuz yüksekse örnegin 64 gb cihaz kabul etmiyor..
            Insignia 1.6 Turbo 180 Hp Cosmo + Flexiride + DVD800 + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mzfr16
              sonradan takılan multimedya cihazı yok. orjinal radyosu var. Başka bir usb ile denedim yine hiçbir hareket yok.
              O zaman yapilacak bir sey yok.. iyi bir oto elektrikçisi sorunu çözecektir..yada servise bir gösterin ..

Yorum

Çalıştırmayı denediğiniz belleğin dosya formatını(NTFS, FAT32) değiştirip deneyin. Akü kutup başını söküp, 5 dakika bekleyip tekrar takın. Ayarlarınız sıfırlanacaktır, camları açıp kapatmanızı isteyecektir.

Yorum

İşleniyor...
                X