Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geri Görüş Kamerası ve Otomatik Cam ve Ayna Kapatma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Geri Görüş Kamerası ve Otomatik Cam ve Ayna Kapatma

Tecrübeli arkadaşlar, abiler...

Birkaç gün önce satın aldığım 2014 Cosmo donanım (ek paketsiz) aracım ile ilgili kafama takılan birkaç konuyu paylaşmak isterim:

1. 8 inçlik orta konsol ekranına sahip bir araçta Geri Görüş Kamerasının standart olmaması büyük kayıp... Ekranı değiştirmeden sonradan kamera eklemenin bir yolu var mı?

2. Ayna ve camlarımızda var olan motorların Anahtarsız kilitleme fonksiyonuna senkronize olması yani eski megane aracımda olduğu gibi araçtan uzaklaştığımızda kapıları kilitleyip camları ve aynaları ek bir tuşa basmaya gerek olmadan otomatik kapatmanın bir yolu var mı?
    2014 1.6T SIDI 170HP Cosmo AT Asteroid Gri

Ynt: Geri Görüş Kamerası ve Otomatik Cam ve Ayna Kapatma

Opel Kamera konusunda biraz hassas eğer sizin donanımınızda geri görüş kamerası aktif değilse yoksa araya bizim yatığımız gibi ek bir aparat almanız lazım

http://insigniateam.com/forum/index.php?topic=3171.0

Aynalar ve camlar için işinde uzman tecrübeli oto elektrikçileri yapabiliyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Geri Görüş Kamerası ve Otomatik Cam ve Ayna Kapatma

Anladım üstadım... Sizin açtığınız konuyu inceliyorum...

Ayna ve camlarla ilgili oto elektrikçi müdahalesi aracın garantisini bozar mı acaba? Böyle bir durum varsa yıl sonunda garantinin bitmesini bekleyip yaptırmak daha mantıklı olacak sanırım...
      2014 1.6T SIDI 170HP Cosmo AT Asteroid Gri

Yorum

İşleniyor...
      X