Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CarPlay - Android Auto Ana Konusu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HaniBanaDemiş
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Ferhatkocyigit View Post
    Arkadaşlar 2015 cosmo insignia aldim . Aracta android auto yok bunu nasil çalıştırabiliriz . Benim icin navigasyon calismasi yeterli
    2.sorum projeksiyon özelliği var ama ne işe yarar nasil aktif ederim . Tecrübeli arkadaslar yardimci olabilirlermi?
    Hoş geldiniz. Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız adet yerini bulur

Sorunuza gelirsek aracın yılına göre o özellikler hiç yok / sonradan yükleniyor / yüklü geliyor gibi ayrımlar var. 2013-14'te hiç yok mesela. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Leave a comment:

• Ferhatkocyigit
    replied
    Arkadaşlar 2015 cosmo insignia aldim . Aracta android auto yok bunu nasil çalıştırabiliriz . Benim icin navigasyon calismasi yeterli
    2.sorum projeksiyon özelliği var ama ne işe yarar nasil aktif ederim . Tecrübeli arkadaslar yardimci olabilirlermi?

Leave a comment:

• düzekselans
    replied

​​​​​yanıt için teşekkürler oguzhanc64

Evet, aynı durum 2021 berlingoda çalışıyor

İnsignia da çalışmadı durum şöyle

ÇEşitli telefonlar denedim

nispeten eski olan Samsung note 5, xiami mi 6 vs (Android Auto uygulama olarak indirilebilen telefonlar) sıkıntısız çalıştı

Android Auto, sisteminde ayarların içinde gömülü olan (ki yeni telefonlar sanırım hepsi öyle) (Huawei mate 20 lite telefonum) kesinlikle çalışmıyor.

İnsgnians never give up ,? arabayı değiştirecek halimiz yok telefonu değiştirdim sıkıntı çözüldü

Grandsport insgnia sürücülerine iPhone ya da eski yazılımlı Android tavsiye olunur ,

Leave a comment:

• oguzhanc64
    replied
    Orjinal yazı sahibi: düzekselans View Post
    merhaba insignia severler
    aracım 2017 gs excellence
    telefonun huawei mate 20 lite

Android auto yu çalıştıramadığım için usb portundan şüphelenip söküp uğraşıp durdum olmadı
    servise gidip sordum artık kaç paraysa alıyım diyerek fakat android auto yeni telefonlarda gömülü geldiğinden ve türkiyemizde lisans..vb izni olmadığı için çalıştıramayacağımı öğrendim.
    apple car play oluyor fakat android auto acılsa da geri kapanıyor 10 sn gibi bi süre sonra
    apk uygulama ya da android auto açan yeni telefon (samsung note 5 açtı mesela, sanırım sisteminde yüklü değil uygulama olarak yüklenebilen telefonlarda oluyor) tavsiyeniz varsa alırım
    cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    saçmalamasınlar. Google Android Auto'yu Türkiye'ye açtı. Kayınpederimin 2021 Corollasında Android Auto cıncık gibi çalışıyor.

Leave a comment:

• düzekselans
    replied
    merhaba insignia severler
    aracım 2017 gs excellence
    telefonun huawei mate 20 lite

Android auto yu çalıştıramadığım için usb portundan şüphelenip söküp uğraşıp durdum olmadı
    servise gidip sordum artık kaç paraysa alıyım diyerek fakat android auto yeni telefonlarda gömülü geldiğinden ve türkiyemizde lisans..vb izni olmadığı için çalıştıramayacağımı öğrendim.
    apple car play oluyor fakat android auto acılsa da geri kapanıyor 10 sn gibi bi süre sonra
    apk uygulama ya da android auto açan yeni telefon (samsung note 5 açtı mesela, sanırım sisteminde yüklü değil uygulama olarak yüklenebilen telefonlarda oluyor) tavsiyeniz varsa alırım
    cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Leave a comment:

• karaca209
    replied
    Merhaba
    2018 grand sport enjoy aracıma apple car play de Yandex navi uygulamasını kullanmak istiyorum.
    Ama Yandex plus abonesi olun diye uyarı veriyor. Bunu nasıl yapabilirim. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
    Navigasyn uygulamasında en iyisi bana göre Yandex dir. O yüzden ısrarım

Leave a comment:

• mert1411
    replied
    Android Auto için telefonda google uygulamalarınında aktif olması gerekiyor. Eğer kaldırdığınız veya devre dışı bıraktığınız varsa ondan olabilir. Apple için de telefonda sirinin aktif olması gerekiyor. Yoksa bağlanmıyor.

Leave a comment:

• 5n001
    replied
    Kolcagin disindakiler sadece sarj icindir. Isterseniz aku (-) kutbunu sokup 10dk bekleyin ve takin sonra tekrar telefonu baglamayi deneyin.

Leave a comment:

• Öztürk
    replied
    Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Araç ayarlarından androidauto ve carplay açık mı?
    Evet araç ayarlarından açık lâkin yinede bir değişiklik yok.

Leave a comment:

• yakar_35
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Öztürk View Post

Kablolar orijinal telefonun yanında gelen kablolar.
    Araç ayarlarından androidauto ve carplay açık mı?

Leave a comment:

• Öztürk
    replied
    Orjinal yazı sahibi: 5n001 View Post
    Yada kullanmis oldugunuz ara kablo orijinal değilse görmeyebilir.
    Kablolar orijinal telefonun yanında gelen kablolar.

Leave a comment:

• Öztürk
    replied
    Orjinal yazı sahibi: 5n001 View Post
    Araç flash bellek okuyabiliyor mu?. Eger araç flash bellegi de görmüyorsa usb modülünüz yanmıştır. Bende de aynı sorun vardı. Aracım usb ve telefonu görmüyor fakat sarj edebiliyordu. Televizyon tamircisine usb modulu kontrol ettirdim devresinde yanık oldugunu söyledi ve köprü yöntemiyle tamir etti.
    USB bellekten müzik dinleyebiliyorum. Eğer müzikleri açması yeterli ise USB soketinde sorun yok demektir. Kolcagin dışındaki usblerde de denetim onlarda da görüntü aktarımı yok sadece şarj oluyor. Hem android telefonla hem de iPhone ile deneyip calistiramadigim için araçla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Leave a comment:

• 5n001
    replied
    Yada kullanmis oldugunuz ara kablo orijinal değilse görmeyebilir.

Leave a comment:

• 5n001
    replied
    Araç flash bellek okuyabiliyor mu?. Eger araç flash bellegi de görmüyorsa usb modülünüz yanmıştır. Bende de aynı sorun vardı. Aracım usb ve telefonu görmüyor fakat sarj edebiliyordu. Televizyon tamircisine usb modulu kontrol ettirdim devresinde yanık oldugunu söyledi ve köprü yöntemiyle tamir etti.

Leave a comment:

• Öztürk
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Öztürk View Post
    Selamun aleyküm. Arkadaşlar 2017 1.5T gs excellence alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Araçta android auto ve carplay var lâkin iki telefonla da denememe rağmen sistemler açılmıyor. Andorid Xiaomi telefonda android auto yüklü geldi. iPhone 6 nin
    iPhone 6 da zaten bağlanması gerekiyor. Ancak ikisi ile de bağlanamadim. Telefonlar sadece şarj oluyor. Başka hiçbir hareket yok ne telefonlarda, ne araç ekranında. Araç ekranını fabrika ayarlarına döndürsem bir faydası olur mu veya servise gidip güncelleme mi yaptırmam gerekiyor. Bağlantı kabloları orijinal telefon bağlantı kablolakablolarıdır.
    İyi forumlar.

Leave a comment:

İşleniyor...
X