Kerem abinin telefonu sıfırlayıp yeniden kurarak yüklediği Android Auto yüklü telefonu bulmuşken bugün deneme yaptık.
(Android auto henüz Türkiye'deki telefonlara yüklenemiyor.)
Ekranda uygulamaları göremedik, araç ekranından tıklayıp açamıyorsunuz.
Whatsapp'dan mesaj geldiği zaman araç sesli olarak okuyor, ardından ister yazmak istediğiniz cevabı sesli olarak araca okuyorsunuz, araç yazıya çevirip gönderiyor, isterseniz de mesaj balonunun altında görünen otomatik mesajı gönderiyorsunuz;
telefonu sifirlamayı nasıl yaptınız. Birde insignia da çalışıyormu?
Telefonu boşuna formatlamayın. Daha intellilink r700 de Android Auto yazılımı yüklü olmadığı için çalışmıyor. Telefonda Android Auto yüklü olması bir işe yaramıyor. Yaz sonunda intellilink r700 için yazılım güncellemesi geldiğinde zaten google play telefona Android Auto uygulamasını yüklemeye izin verecektir
Opelin güncellemesini beklersek çok bekleriz. Opel bildiğim kadarıyla bu konuda pek de güvenilir değil malesef. Sanırım bana zorla ıphone aldiracaklar.
Opelin güncellemesini beklersek çok bekleriz. Opel bildiğim kadarıyla bu konuda pek de güvenilir değil malesef. Sanırım bana zorla ıphone aldiracaklar.
Ben android auto'yu beğenmedim, arabaya güncelleme gelse de gelmese de iphone'a geçmenizi öneririm
Ben android auto'yu beğenmedim, arabaya güncelleme gelse de gelmese de iphone'a geçmenizi öneririm
Çağrı bana ayfon hediye etsene ayfon 3 bile olabilir. Araç telefonu babında kullanacağım
Çağrı bana ayfon hediye etsene ayfon 3 bile olabilir. Araç telefonu babında kullanacağım
bildiğim kadarıyla Iphone 5s sonrası carplay kullanılabiliyor.
bildiğim kadarıyla Iphone 5s sonrası carplay kullanılabiliyor.
Abi bildiğim kadarıyla iPhone 5'ten aşağısında CarPlay yok ihihi
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Gerçekten de carplay arayüzü çok güzel. Çok kullanışlı duruyor. Umarım yakın zamanda geliştirilerek daha da işlevsel hale getirilir.
Ben de kendi android araç sistemimi biraz carplay görünümüne kavuşturdum. Spotify gerçekten süper bir uygulama imiş daha önce görmemiştim. hemen yükledim teybe.çok faydalı
Bu arada hala 4.5 g ye geçemedik. aliexpress ten 4g vınn siparişi verdik mayısta gelir herhalde
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Benim sistemim navimex 9903 hd diye bir marka model. android tabanlı. bende eski kasa insignia olduğu için malesef carplay ya da android auto kullanamıyorum =) ama pek ihtiyacım da yok gibi
Gerçekten de carplay arayüzü çok güzel. Çok kullanışlı duruyor. Umarım yakın zamanda geliştirilerek daha da işlevsel hale getirilir.
Ben de kendi android araç sistemimi biraz carplay görünümüne kavuşturdum. Spotify gerçekten süper bir uygulama imiş daha önce görmemiştim. hemen yükledim teybe.çok faydalı
Bu arada hala 4.5 g ye geçemedik. aliexpress ten 4g vınn siparişi verdik mayısta gelir herhalde
Merhaba arkadaşım aliexpress den 4g wın siparişi vermişsin geldimi geldi ise bide bunun imei olayını nasıl halledeceksin halletmez isen malum kullanabilecegin maksimum 120 gün
Yorum