Arkadaşlar merhaba. Sizleri bilgi sahibi etmek için foruma üye oldum. Aracımı Ekim ayında Kocaeli Ekcandan aldım. Satış sorumlusu ve servis yetkilileri android auto desteginin olmadığını sadece apple car play kullanabileceğimi, android autonun Türkiye'de sunulmadığını söylemişlerdi. Mayıs ve oncesi uretilen insignialarda android auto desteği yok. Sonrakilerde yüklü geliyor. Bu durumu arkadaşımın autolu arabası ile karşılaştırarak tespit ettim. Kocaeli ekcani arayarak benim aracima guncellemenin ne zaman gelecegini sordum. Ama onlar daha bizim araçlarda auto desteğinin olmadığının guncelleme gerektiginin farkinda bile değiller. Butun israrima rağmen olumsuz konusarak görüşmeyi sonlandirdilar. Bunun uzerine opel genel merkeze yazdim. Oradan arayanlar ne yazik ki servisten daha bilgisizler. Resmen Amerikayi yeniden kesfettirdiler bana. Kendi aracimin ve arkadasimin autolu aracının resimlerini gondererek ayni menünün bende neden olmadığını sordum.
Bu mailden sonra isler değişti. Aracimi servise çağırdılar. Anlatmak istediğinizi burada gorelim diye.
Servise gittim. Derdimi anlatmaya calisirken araca bir usb taktilar. Bu usb global olarak arac icin guncelleme olup olmadığını online kontrol ediyor.
Ekranimda aracınız icin guncelleme var yazısı çıktı.
15 dk da guncelleme bitti ve artik banim aracim da android auto destekli oldu. Servis ve genel merkezin olumsuz hic bir gorusune itibar etmeyin. Türkiye'ye guncelleme gelmesi diye bir sey söz konusu değil. Guncelleme cikinca butun ülkelerde ayni anda aktif oluyormuş. Genel merkeze beni ornek gösterebilirsiniz. Su an android auto benim aracimda çalışıyor.
Bu mailden sonra isler değişti. Aracimi servise çağırdılar. Anlatmak istediğinizi burada gorelim diye.
Servise gittim. Derdimi anlatmaya calisirken araca bir usb taktilar. Bu usb global olarak arac icin guncelleme olup olmadığını online kontrol ediyor.
Ekranimda aracınız icin guncelleme var yazısı çıktı.
15 dk da guncelleme bitti ve artik banim aracim da android auto destekli oldu. Servis ve genel merkezin olumsuz hic bir gorusune itibar etmeyin. Türkiye'ye guncelleme gelmesi diye bir sey söz konusu değil. Guncelleme cikinca butun ülkelerde ayni anda aktif oluyormuş. Genel merkeze beni ornek gösterebilirsiniz. Su an android auto benim aracimda çalışıyor.
Yorum