Maalesef carplay yüklenemiyormuş evet.
Bugün istanbuldaki 2 yetkili servis de carplay yüklenemiyor bilgisini verdi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CarPlay - Android Auto Ana Konusu
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ceyas View PostMehabalar. Aracım 2014 insignia 1.6T 170hp. İstanbulda yaşıyorum. Bu araca carplay yüklenebiliyor mu? Yükleten varsa hangi serviste kaç tl ye yaptırdığını paylaşabilir mi?
Leave a comment:
-
Mehabalar. Aracım 2014 insignia 1.6T 170hp. İstanbulda yaşıyorum. Bu araca carplay yüklenebiliyor mu? Yükleten varsa hangi serviste kaç tl ye yaptırdığını paylaşabilir mi?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Falcoon View Post
Carplay yüklü ise AndroidAuto yüklenebiliyor. Ancak önce yüklemeyi bilen sonra da makul fiyat veren bir servis bulmak gerekiyor. Zira maliyeti bayiye 190.-TL olan işlem için 650.-TL ye kadar ücret isteyenler var. Geçen gün yakar_35 isimli üyemiz Manisa da 250.-TL ya yükletti.
- Beğenmeler 1
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: cankaan_x View PostAracımda R700 var carplay mevcut android auto yüklenebiliyormu? Son Durum nedir? Aracım 2015 10ay üretimi 2016 trafik çıkışlı.
- Beğenmeler 2
Leave a comment:
-
Aracımda R700 var carplay mevcut android auto yüklenebiliyormu? Son Durum nedir? Aracım 2015 10ay üretimi 2016 trafik çıkışlı.
Leave a comment:
-
Bugün Antalya Antoto aynı işlem için 550.-TL nin altındaki bir rakama yapamayacaklarını üzülerek belirttiler
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostBilgilendireyim.Bugün İzmir'deki servislerin AndroidAuto'dan bi haber olmasından dolayı Manisa'daki Çözel Opel yetkili servisine randevu alarak gittim.Yaklaşık 2 saat kadar süren işlem sonucu yükleme yapıldı.Sorunsuz çalışıyor.Fakat tek sorun mp3 lerimin yüklü olduğu usb bellek ile telefon aynı anda (çoklayıcı dahil) çalışmıyor.Ya telefonu yada usb belleği takacağım.AndroidAuto'da klasörler şeklinde müziği seçip kullanabileceğim bir apk programı bulmam lazım.Kullanan varsa yardımı iyi olur.
Acaba sadece AndroidAuto güncellemesi için ne kadar ücret aldılar?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostŞuan tek bir sıkıntı kaldı. O da telefonu usb ile bağlıyorum şarj oluyor aynı zamanda, fakat androidauto kullanıldığı içinmidir bilmiyorum şarj ağır ağır düşüyor.Sebebi nedir bilen varsa yorum yazarsa iyi olur.
Leave a comment:
-
Şuan tek bir sıkıntı kaldı. O da telefonu usb ile bağlıyorum şarj oluyor aynı zamanda, fakat androidauto kullanıldığı içinmidir bilmiyorum şarj ağır ağır düşüyor.Sebebi nedir bilen varsa yorum yazarsa iyi olur.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
Aynı sorunu halen yaşıyoruz bir çözüm bulabilen olmadı maalesef.
Böylesine bir araçta sadece tek USB var, bu durum da bu tür konular çok ciddi kısıtlıyor. Çift USB olsa böyle bir sorun olmazdı muhtemelen.
Müzik olayını Pulsar+ programı ile çözdüm.Hem android auto kullanıp hemde pulsar+ programı ile Bluetooth üzerinden telefondaki klasörü seçip dinliyorum.Ayrıca aracın teyp düğmelerinden kumanda etmemede izin veriyor.
Leave a comment:
Leave a comment: