Q: My vehicle is equipped with an older infotainment system that is not compatible with Android Auto. Can I update my vehicle’s infotainment system and make it compatible with Android Auto?
A: For model year 2016 Navi 900 / Touch R700 IntelliLink a software update is available as of May 2016 that adds compatibility with Android Auto. Please contact your dealer for further information. Compatibility with Android Auto cannot be added to other infotainment systems.
Burada yazdığı gibi 2016 modelleri için Android Auto'nun özelliğinin eklenmesi her iki modelede yazilim güncellemesi yapılarak mümkün.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CarPlay - Android Auto Ana Konusu
Collapse
X
-
önceki açıklamalara göre 2016 haziran öncesine android auto gelmeyecekti.2015 navi 900'e geldiyse eğer r700'lere de gelmiş olması lazım
Leave a comment:
-
o zaman iş yaş oldu. r700 den bahsediyordunuz sanki... teşekkürler
Leave a comment:
-
Aracım, 2015 insignia 1.6 cdti cosmo. Multimedya sistemi, NAVI 900 IntelliLink. Muhtemelen Navi 900 olan bütün araçlarda bu güncelleme ile android auto programı gözükecektir. eğer Ankara da iseniz Konya yolu Opal a gidip en son sürüm yazılım yükletebilirsiniz. Bence diğer servislerdede en son sürümü vardır yazılımın. İsterseniz yazılımın sürümünü fotoğraf çekip koyabilirim.
Leave a comment:
-
Geçen ay ilk bakımını yaptırmıştım...Bende merak ettim şimdi bak..Bi kontrol edeyim...
Leave a comment:
-
Kesinlikle bu güncellemeyi alan beyle mutlaka temas halinde olalım ve bilgileri alalım, yani gerçekten özel bir bilgi bu, 2015 ler güncelleme alıyorsa 1500 tl den kurtulacağım şahsen ekstra oeme gerek kalmayacak. necrolotus lütfen cagri beyin sorduğu bilgiler hakkında dönüş yapın işin realitesini araştırsın.
Eğer daha önce çok kez söylediğim gibi neden 2016 lara oluyorda 2015 lere olmuyo basit bir güncelleme işlemi tamamen aynı cihazlar, niçin olmasın diye düşündük, belkide kısıtlama yapmadan yazılımı direk güncelleseler tüm r700 ler android auto destekleyecek.Son düzenleme: selcuktuncer; 09.03.2017, 11:52.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: necrolotus View Postbende 2015 model İnsignia Cosmo var. Bugün Ankara Opal de yazılım gündellemesi yaptırdım. Aracımın garantisi devam ettiğinden ücretsiz yaptılar. Güncellemeden sonra menüde Android Auto özelliği çıktı. Telefona " http://www.apkmirror.com/apk/google-...load/download/ " linkinden androis auto nun apk sını indirdim ve yükledim. Yükleme ve ilk araç bağlantısını yaparken mutlaka VPN programı kullanın, yoksa ülkenizde bu yazılım desteklenmiyor uyarısı çıkıyor. Daha sonra bu programı çalıştırmadan önce araca telefonu usb ile bağladım ve usb modunu görüntüyü ekrana yansıt a getirdim . Artık android auto yu aracaımda kullanabiliyorum. Yeni sürümünde google haritalar, whatsapp, spotify, ve telefon işlemlerini rahatlıkla kullanıp google haritalara sesli komut verebiliyorsunuz. Aracın o kocaman ekranının 1,5 seneden sonra gerçekten işe yaradığını farkettim
Leave a comment:
-
bir yanlışınız yoksa bu süper bir haber. demekki 2015 model araçlara da yazılım güncellemesi yapılıyor android auto özelliği kazandırılıyor! cagri kardeşimiz bu konuda bilgi verebilirse seviniriz. sadece 2016 lardan itibaren yazılım güncellemesi var sanıyorduk.
Leave a comment:
-
bende 2015 model İnsignia Cosmo var. Bugün Ankara Opal de yazılım gündellemesi yaptırdım. Aracımın garantisi devam ettiğinden ücretsiz yaptılar. Güncellemeden sonra menüde Android Auto özelliği çıktı. Telefona " http://www.apkmirror.com/apk/google-...load/download/ " linkinden androis auto nun apk sını indirdim ve yükledim. Yükleme ve ilk araç bağlantısını yaparken mutlaka VPN programı kullanın, yoksa ülkenizde bu yazılım desteklenmiyor uyarısı çıkıyor. Daha sonra bu programı çalıştırmadan önce araca telefonu usb ile bağladım ve usb modunu görüntüyü ekrana yansıt a getirdim . Artık android auto yu aracaımda kullanabiliyorum. Yeni sürümünde google haritalar, whatsapp, spotify, ve telefon işlemlerini rahatlıkla kullanıp google haritalara sesli komut verebiliyorsunuz. Aracın o kocaman ekranının 1,5 seneden sonra gerçekten işe yaradığını farkettim
Leave a comment:
-
Ynt: CarPlay - Android Auto Ana Konusu
Orjinal yazı sahibi: cilavuzArkadaşlar merhabalar , nasip olursa yarın 2013 1.6t 170 otomatik cosmo alarak yine aranıza dönüyorum. Apple carplay bu araçta var mıdır acaba ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Leave a comment:
-
Arkadaşlar merhabalar , nasip olursa yarın 2013 1.6t 170 otomatik cosmo alarak yine aranıza dönüyorum. Apple carplay bu araçta var mıdır acaba ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: usaribasOrjinal yazı sahibi: kemal6190Arkadaslar bu konuda Türkiye ye özel yada sirf Türkiye ile alakali bir durum yok . Hatta Opel araclarda türkce destegi vererek kendini özel bir konuma getirdi . Ben audi mercedes Bmw Ford WW de Türkce görmedim .Güncelleme burdada yok bilginiz olsun .
Leave a comment:
-
Topuk buluşması dönüşü Yandex yerine Carplay'den ios Haritalar'ı kullandım.
Yolda trafik yoğunluğuna göre alternatif rota ayarladı, tamamen haritanın talimatına göre gittim, çok kasmadım sıkışık trafikte de bayağı oyalandık, bizden önde giden ilk konvoydan 1 dakika kadar daha önce hedefe vardık
Oldukça kullanışlı şuanki gözlemim, Yandex'e ilk alternatifim belli oldu
Bu da en sevdiğim bir başka özelliğitıkladığınız zaman harita üzerinde aracın konumunu gösteriyor
Leave a comment:
Leave a comment: