Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CarPlay - Android Auto Ana Konusu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yakar_35
    replied
    Bugün Arkas ve Mercanlar Opeli aradım ama malesef hala Android Auto yazılımı R700'e gelmemiş.Carplay var Android yok

Leave a comment:

• Ayhan
    replied
    Car Play destekli uygulama listesi var mı acaba?

Leave a comment:

• cagri
    replied
    Abi senin durumu biliyorumda jb'siz birçok kullanıcı var, benim gibi

Leave a comment:

• selcuktuncer
    replied
    Benim Carplay ekranım böyle;
    Ayrıca whatsapp ta eklenmiş çağrının dediği gibi.

Leave a comment:

• selcuktuncer
    replied
    ben bunu aşalı çok oldu çağrı kardeşim bende uygulama sınırı yok, ibb trafik yandex youtube bile Carplayde benim için Hatta gs osmanlı maçı eşliğinde seyahat ettim haftasonu

Yanlız anlamadığım birşey var, sürüş güvenliği açısından Apple carplaye video ve ya görsel oynatan bir uygulama çalışmasına izin vermiyor, whatsapp ne alaka peki ? o da sıkıntı sürüş güvenliği açısından. ben ekrana koymadım bile,

sırf apple yapay zeka asistanı SİRİ carplay ve whatsapp ı destekliyor diye koyduklarına eminim.

Leave a comment:

• cagri
    replied
    Gözünüz aydın

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    Son düzenleme: cagri; 30.01.2018, 12:48.

Leave a comment:

• selcuktuncer
    replied
    KABLOSUZ (WIRELESS) CARPLAY DESTEKLİ İLK CİHAZ ALPINE MARKASINDAN GELDİ!

Araçlar da yavaş yavaş wireless teknolojisi uygulanmaya başlıyor. Hali hazırda zaten bunu önceden öngören Apple, carplay destekli telefonlarında Kablosuz kullanımı sunuyordu, fakat multimedya cihazlarında bu özellik olmadığı için kabloya mahkumuz. Lakin Alpine markası pazarda ki ilk Wireless destekli cihazını (ilx-107) 900 dolar gibi bir fiyattan piyasaya sürdü.
    Ürünün Linki;

*** Opelde wireless carplay desteğiyle ilgili mevcut bir kaynak ya da bilgi elde edemiyorum. Araçlarımıza bu özelliğin harici destekli ürünlerle gelip gelmeyeceğini zaman gösterecek.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Leave a comment:

• medi
    replied
    Orjinal yazı sahibi: oldcityy View Post

afyonda yetkili serviste. başta olmuyor falan dedilerse de yapanlar var deyince kendilerince araştırdılar ettiler ve bulundu sonunda
    Demekki fiyatı bayiden bayiye değişiyor. 200tl dediler bana, size farklı söylemişler.

Leave a comment:

• oldcityy
    replied
    Orjinal yazı sahibi: medi View Post

Nerde yuklettiniz?
    afyonda yetkili serviste. başta olmuyor falan dedilerse de yapanlar var deyince kendilerince araştırdılar ettiler ve bulundu sonunda

Leave a comment:

• medi
    replied
    Orjinal yazı sahibi: oldcityy View Post
    Ekim 2015 cikisli insigniamiza 35 euro karsiliginda android carplay yukletebildik.demek ki yuklenebikiyor isteyince
    Nerde yuklettiniz?

Leave a comment:

• oldcityy
    replied
    Ekim 2015 cikisli insigniamiza 35 euro karsiliginda android carplay yukletebildik.demek ki yuklenebikiyor isteyince

Leave a comment:

• selcuktuncer
    replied
    Rica ederim kablolar sıkıntı çıkarıyor genelde böyle durumlarda

Leave a comment:

• serkankara06
    replied
    Aynen dediğiniz gibi, kabloyu değiştirdim sorun kalmadı tesekkur ederim ilginiz icin

Leave a comment:

• cagri
    replied
    Orjinal yazı sahibi: serkankara06 View Post
    Selamlar cumleten, aranıza yeni katıldım ankara dan, bugun itibarıyla 2017 model eski kasa 0 insignia cosmo aracımı aldım hayırlısıyla, benim sorunum şu; carplay e baglandigimda genellikle haritalara girdigimde carplay den atıyor ve radyoda carplay ikonu gozukmuyor, sarj kablosunu tekrar cıkarip taktigimda aktif oluyor ancak 1 dk sonra tekrat atıyor, yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla
    Çözümü söyleyim, kürdan yada benzer birşey ile telefonun şarj girişini temizleyin, içinden çıkanları görmemeye çalışın, kullanmaya devam edin

Leave a comment:

• selcuktuncer
    replied
    Orjinal yazı sahibi: serkankara06 View Post
    Selamlar cumleten, aranıza yeni katıldım ankara dan, bugun itibarıyla 2017 model eski kasa 0 insignia cosmo aracımı aldım hayırlısıyla, benim sorunum şu; carplay e baglandigimda genellikle haritalara girdigimde carplay den atıyor ve radyoda carplay ikonu gozukmuyor, sarj kablosunu tekrar cıkarip taktigimda aktif oluyor ancak 1 dk sonra tekrat atıyor, yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla
    hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.
    Kullandığınız apple cihazı nedir? En son ios 10.3 yazılımı çıktı. yazılımınızı güncelleyiniz. Ardından data kablonuzu değiştirin. Mutlaka data ve şarj iletimi yapan kaliteli kablolardan kullanın. Aracın usb girişini kontrol edin. Cihazı bağladığınızda hem aracınızın menüsünde carplay yazan yer olur, hemde telefonunuzda ekranı kaplayan carplay logo ve yazısı çıkar. bir kesinti olup olmadığını kontrol edin usblerde.

Leave a comment:

İşleniyor...
X