Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CarPlay - Android Auto Ana Konusu
Collapse
X
-
Bugün Arkas ve Mercanlar Opeli aradım ama malesef hala Android Auto yazılımı R700'e gelmemiş.Carplay var Android yok
-
Benim Carplay ekranım böyle;
Ayrıca whatsapp ta eklenmiş çağrının dediği gibi.
Leave a comment:
-
ben bunu aşalı çok oldu çağrı kardeşimbende uygulama sınırı yok, ibb trafik yandex youtube bile Carplayde benim için
Hatta gs osmanlı maçı eşliğinde seyahat ettim haftasonu
Yanlız anlamadığım birşey var, sürüş güvenliği açısından Apple carplaye video ve ya görsel oynatan bir uygulama çalışmasına izin vermiyor, whatsapp ne alaka peki ? o da sıkıntı sürüş güvenliği açısından. ben ekrana koymadım bile,
sırf apple yapay zeka asistanı SİRİ carplay ve whatsapp ı destekliyor diye koyduklarına eminim.
Leave a comment:
-
KABLOSUZ (WIRELESS) CARPLAY DESTEKLİ İLK CİHAZ ALPINE MARKASINDAN GELDİ!
Araçlar da yavaş yavaş wireless teknolojisi uygulanmaya başlıyor. Hali hazırda zaten bunu önceden öngören Apple, carplay destekli telefonlarında Kablosuz kullanımı sunuyordu, fakat multimedya cihazlarında bu özellik olmadığı için kabloya mahkumuz. Lakin Alpine markası pazarda ki ilk Wireless destekli cihazını (ilx-107) 900 dolar gibi bir fiyattan piyasaya sürdü.
Ürünün Linki;
*** Opelde wireless carplay desteğiyle ilgili mevcut bir kaynak ya da bilgi elde edemiyorum. Araçlarımıza bu özelliğin harici destekli ürünlerle gelip gelmeyeceğini zaman gösterecek.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Leave a comment:
-
Ekim 2015 cikisli insigniamiza 35 euro karsiliginda android carplay yukletebildik.demek ki yuklenebikiyor isteyince
- Beğenmeler 1
Leave a comment:
-
Rica ederim kablolar sıkıntı çıkarıyor genelde böyle durumlarda
Leave a comment:
-
Aynen dediğiniz gibi, kabloyu değiştirdim sorun kalmadı tesekkur ederim ilginiz icin
- Beğenmeler 1
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: serkankara06 View PostSelamlar cumleten, aranıza yeni katıldım ankara dan, bugun itibarıyla 2017 model eski kasa 0 insignia cosmo aracımı aldım hayırlısıyla, benim sorunum şu; carplay e baglandigimda genellikle haritalara girdigimde carplay den atıyor ve radyoda carplay ikonu gozukmuyor, sarj kablosunu tekrar cıkarip taktigimda aktif oluyor ancak 1 dk sonra tekrat atıyor, yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla
- Beğenmeler 2
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: serkankara06 View PostSelamlar cumleten, aranıza yeni katıldım ankara dan, bugun itibarıyla 2017 model eski kasa 0 insignia cosmo aracımı aldım hayırlısıyla, benim sorunum şu; carplay e baglandigimda genellikle haritalara girdigimde carplay den atıyor ve radyoda carplay ikonu gozukmuyor, sarj kablosunu tekrar cıkarip taktigimda aktif oluyor ancak 1 dk sonra tekrat atıyor, yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla
Kullandığınız apple cihazı nedir? En son ios 10.3 yazılımı çıktı. yazılımınızı güncelleyiniz. Ardından data kablonuzu değiştirin. Mutlaka data ve şarj iletimi yapan kaliteli kablolardan kullanın. Aracın usb girişini kontrol edin. Cihazı bağladığınızda hem aracınızın menüsünde carplay yazan yer olur, hemde telefonunuzda ekranı kaplayan carplay logo ve yazısı çıkar. bir kesinti olup olmadığını kontrol edin usblerde.
Leave a comment:
Leave a comment: