Hayırlı geceler geç aylarda aracıma turn push takmıştım lakin araçta navigasyon yok..turn push çalışır yürür durumda ama göğüs sanki günden güne gözüme boş görünmeye başladı şu navimexlerin android 4.4.4 kit katları var 9993 hd serisi fiyat olarak biraz yüksek gibi ama ürün kaliteli ve hızlıya benziyo yada tanığı olan varsa ucuza alabileceğimiz yer daha iyi olur..sorum şu ki navigasyon takınca turnpushta herhangi bi sıkıntı olurmu herhangi bi kablolarda yer değiştirme yada ne bilim başka bişey söz konusunudur birde merak ettiğim turn pushta nav tuşu var multimedyayı takınca nav'a basınca doğrudan navigasyon ekranına geçermi şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sonradan turn push ve navigasyon bağlantısı
Collapse
X
-
Ynt: Sonradan turn push ve navigasyon bağlantısı
Bu sorunun tam muhatabı benim önce turn Push sonra 9993hd taktırdım Turn Push var diye birşey değişmedi, bendeki 9993hd android değil ama android öneririm
Edit: Turn Push ta nav tuşu işlevsiz oluyor, yuvarlak butonu radyoda çevirirsen manuel frekans değişiyor, USB de çevirirsen parçayı ileri geri alıyor. Ayrıca mute ve back tuşu çalışıyor
-
Keşke yeni sistem intellilinklerde de çalışsa, çok güzel duruyor meret. Çok araştırdım ancak yapan yok şimdilik. Takipteyim.Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurBilgilendirdiğin için sağol abi teşekkür ederim..sanırım düşündüğüm sistem sadece dvd800 için geçerli ogöktaş abi
Yorum
Yorum