Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Usb bellek sıkıntısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Usb bellek sıkıntısı

Arkadaşlar hepinize merhaba. Tanışma bölümüne yazdığım gibi aranıza İzmir'den yeni katıldım. Bir sıkıntım var. İkinci el bir insignia aldım. Multimedya sistemim (markasını bilmiyorum) usb belleği okuyor. Arka planda müzik çalıyor ama ses yok ve radyo kapanmıyor usb yi açınca. Böyle birşey yaşayan var mı???

Ynt: Usb bellek sıkıntısı

Akü kutup başlarından ( - ) yi söküp bir müddet bekleyip tekrar takıyorsunuz. Muhtemelen düzelecektir.
    Cam kodlaması ister. Onuda 2 dk da yaparsınız.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Teşekkür ederim deneyeceğim. Cam kodlaması nedir nasıl yapılır??

Yorum

Ekran da size söyleyecek. Sırasıyla dört camı indirip kaldıracaksınız.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Çok sağolun.

Yorum

Merhaba ben ankaradan ali. bi hafta önce multimedyalı 2011 model insignia aldım. fakat çeşitli sıkıntılarım var. radyo sorunsuz şekilde çalışıyor. usb taktığımda ise otomatik olarak ses cihazı usb'ye geçiyor içindeki şarkı da çalıyor fakat dışarı ses gelmiyor. Yine mp3 cd 'si taktığımda cd hatalı uyarısını verip geri çıkartıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Selamlar.

Yorum

İşleniyor...
            X