Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navimex 9993 HD aldım, CD400'üm satılıktır.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navimex 9993 HD aldım, CD400'üm satılıktır.

Merhabalar aracımı almadan planladığım uygulamayı dün öğleden sonra önünden geçerken sırf fiyat sormak için girdiğim firmadan aldım ve aynı yerde montajı yaptırdım. Cihaz Navimex 9993 HD modeli. Cihazdan en büyük beklentim stabil çalışmasıydı ve daha önce yaptığım araştırmalarda bu cihazda listemdeydi. Satıcı arkadaşın açılmamış ambalajı açıp denememe izin vermesi ve pazarlıklarımız sonucunda montaj dahil 1.200TL 9 taksit seçeneğine ikna olmasıyla cihazı taktık. ( ben de ikna olmuş olabilirim ) Astra j aracımda Cyclone vardı, dokunmatik hassasiyeti dışında memnundum çünkü stabil çalışıyordu zaten geri görüş kamerası ve video klipler dışında çok da fazla kullanmıyorduk. Navi tercihimin en büyük sebebide görsel olarak büyük ekran olması. Cihazı taktırdıktan sonra aracı bırakıp şirket aracıyla TT Arena'ya maça gittiğim için cihazı detaylı inceleyemedim. Montajın özenli yapıldığını düşünüyorum zira 2,5 saat kadar sürdü ve kesme biçme vs olmadı. En kısa surede incelemeyi yapıp görüşlerimi paylaşmaya çalışacağım.

Bu ara fazla açıldığım için çıkan CD400 için ilan verdim, forumdan ilgilenen olursa hem fiyat hem teslimde yardımcı olurum.

İlan No: 271103934
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...71103934/detay

Herkese iyi pazarlar...

Ynt: Navimex 9993 HD aldım, CD400'üm satılıktır.

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
    Merhabalar aracımı almadan planladığım uygulamayı dün öğleden sonra önünden geçerken sırf fiyat sormak için girdiğim firmadan aldım ve aynı yerde montajı yaptırdım. Cihaz Navimex 9993 HD modeli. Cihazdan en büyük beklentim stabil çalışmasıydı ve daha önce yaptığım araştırmalarda bu cihazda listemdeydi. Satıcı arkadaşın açılmamış ambalajı açıp denememe izin vermesi ve pazarlıklarımız sonucunda montaj dahil 1.200TL 9 taksit seçeneğine ikna olmasıyla cihazı taktık. ( ben de ikna olmuş olabilirim ) Astra j aracımda Cyclone vardı, dokunmatik hassasiyeti dışında memnundum çünkü stabil çalışıyordu zaten geri görüş kamerası ve video klipler dışında çok da fazla kullanmıyorduk. Navi tercihimin en büyük sebebide görsel olarak büyük ekran olması. Cihazı taktırdıktan sonra aracı bırakıp şirket aracıyla TT Arena'ya maça gittiğim için cihazı detaylı inceleyemedim. Montajın özenli yapıldığını düşünüyorum zira 2,5 saat kadar sürdü ve kesme biçme vs olmadı. En kısa surede incelemeyi yapıp götüşlerimi paylaşmaya çalışacağım.

Bu ara fazla açıldığım için çıkan CD400 için ilan verdim, forumdan ilgilenen olursa hem fiyat hem teslimde yardımcı olurum.

İlan No: 271103934
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...71103934/detay

Herkese iyi pazarlar...
    İyi günlerde kullanın.Yorumlarınızı bekliyoruz.

Montaj yaptırdığınız yerin bilgilerini özelden bildirirseniz sevinirim.

Selamlar..
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
      İyi günlerde kullanın.Yorumlarınızı bekliyoruz.

Montaj yaptırdığınız yerin bilgilerini özelden bildirirseniz sevinirim.

Selamlar..
      Teşekkürler öncelikle az önce araçta cihazı biraz kurcaladım, dün akşam aracı alırken kontrol edememiştim. Firma bilgilerini sorunlarımı gidermeleri halinde vereyim zira beni bu durumda bırakırlarsa önermem...

Sorunlar;
      İlk sorun İki adet USB bir adet Iphone 4/4S portu var. Iphone portu sorunsuz çalışıyor, USB'lerden biri hiç çalışmıyor, ikincisi yalnızca USB memory okuyor, USB ile Iphone5 bağladığımda saçmalıyor. Normalde Cyclone'da şarj ve music için USB ile kullanabiliyordum.

İkinci sorun akşam üstü olduğu için algılayamamıştım, geri görüş kamerası facia, özellikle gölge yerlerde park için kullanırken çok karanlık gösteriyor.

Üçüncü sorun pek birşey beklemesemde TV yaptığım aramada hiçbir kanal bulamadı, çevremizdeki yüksek binalardan kaynaklı olabilir.

Dördüncü sorun daha önce Cyclone da izlediğim USB'de ki klipleri açmadı, uzantılarını kontrol edeceğim.

Olumlu tarafları;

Ekran ve dokunmatik kalitesi Cyclone'da alıştığından çok daha başarılı.

Navigasyon basit ve kullanışlı, kapalı otoparktan çıktıktan 15-20sn içinde konumunu buldu, benim için kabuledilebilir bir süre..

Menüleri kullanışlı

Klima menüsü oldukça detaylı ve şık. Klima ya müdahale ettiğinizde ekranda detaylı hoş bir sayfa açılıyor.

Yorum

benim aldığım cihaz da navimex 9993 hd diye geçiyordu ve android. sizinki android mi? bu arada sizin yerinizde olsam cd 400 teybi satmam. bu cihazların ne zaman su kaynatacağı belli olmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: topcanavari
          benim aldığım cihaz da navimex 9993 hd diye geçiyordu ve android. sizinki android mi? bu arada sizin yerinizde olsam cd 400 teybi satmam. bu cihazların ne zaman su kaynatacağı belli olmaz
          Kod aynı ancak cihaz Android değil, önceki aracımda da Cyclone Navi vardı, yıllarca sakladım ekran ve çerçeveyi en sonunda alıcıya verdim araçla. ilana koydum ama kısa sürede alıcı bulacağını zannetmiyorum

Yorum

resim yükleme servisi

Yorum

Satıcı firmayla dün görüşmüştüm ve sorunlarımın kontrolü için yarın sabah aracı götürmek ve kontrol etmeleri için randevulaşmıştık. Açıkçası görüşmemizde sorunlarımın çözüleceği intibası uyanmadı bende, bugün Navimex'in sitesine bakarken servis için verilen numarayı aradım şikayetlerimi anlattım. Araç evde olduğu için akşam üstü görüşmek için anlaştık eve gelir gelmez aradım ve telefonda Ergin bey ile tüm sorunlarımı hallettik. Gerçekten müthiş biri, hem teknik olarak çok bilgili hemde açıklamaları ve ifade şekli müthiş sabırla tüm taleplerimi dinledi hepsini hallettik böyle birini bulmuşken fantastik taleplerin oldu onlar için bile bir daha kullanmamam sözü vermem karşılığında yaptırdı

En büyük sorunum USB'den şarj edememekti, mantığını anlattı ve dediği gibi çalıştı şöyleki iPhone 4 portuna İPhone 4 taktığımda şarj oluyordu ancak USB ucuna iPhone 5 bağladığımda şarj olmuyordu. Ayrıca eşimde Samsung telefon var ve hiç denememiştim ancak iPhone 5 çalışmayınca bununda çalışmayacağını düşünmüştüm. Ergin bey iPhone'un standart USB teknolojisinden farklı olduğu için çalışmayacağını anlattı. Söylediği gibi USB'den Samsung iPhone portundan İPhone 4 şarj oluyor ve iPhone 5 için ise orjinal iPhone 4 / iPhone 5 çevirici alıp iPhone 4 portuna bağladığımda bu sorununda hallolacağını söyledi. Şuan bu aparatı almadım ama mevcut hali tam istediğim gibi.

Kamera ile ilgili normalde cihazla birlikte ledli farklı bir kamera geldiğini ancak bu plaka lambasına takılmadığı için delme işlemi gerektiği için genelde kullanılmadığını anlattı. Görüntü açık havada ve karanlıkta başarılı sadece güneşli havada koyu gölgede kalındığında performansı düşük ve benim için şuan yeterli. Ayrıca cihazın dvr özelliğini biliyordum ama kendisi kendilerinin yapmadığını ancak ürünü aldığım yere maksimum 70-80tl gibi bir bedelle ön kamera bağlanabileceğini olmaz derlerse kendini aramamı söyledi av girişine bu kamerayı bağlayarak park sırasında bunu da kullanabileceğimi anlattı

Diğer sorunlarımıda ayar yaparak hallettik, inanılmaz keyfim yerine geldi, cihazda potansiyel belliydi ancak doğru insanla ortaya çıkarttık. Bu cihazı herkese öneririm, İstanbul'da düşünenlere ben almadım ama kesinlikle merkezden almalarını tavsiye ederim. Cihaz TR Navimex'ten çıkmışsa Ergin Bey'in cep telefonu sitelerinde mevcut kendisinden destek alınabilir.

Cihazı aldıktan sonra acaba yanlışmı yaptım, acelemi ettim diye canım sıkılmıştı ama şuan keyfim inanılmaz yerinde

Yorum

böyle birini bulmuşken fantastik taleplerin oldu onlar için bile bir daha kullanmamam sözü vermem karşılığında yaptırdı
                Bu kısmı biraz daha açma şansın var mı? Merak ettim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: noble
                  böyle birini bulmuşken fantastik taleplerin oldu onlar için bile bir daha kullanmamam sözü vermem karşılığında yaptırdı
                  Bu kısmı biraz daha açma şansın var mı? Merak ettim
                  3 ana sayfa mevcut cihazda, ve ilk iki ana sayfada 10'ar 3. Ana sayfada 3 program ikonu var, bu ikonlardan daha çok kukkandıklarımı ilk sayfaya, ilk sayfada kullanmadıklarımı diğer sayfaya aldım. Bunun için şifre gerekti, tabi bunu paylaşmamam karşılığında söyledi, taktir edersiniz bukadar ilgili ve alakalı birine verdiğim sözü tutmamak olmaz. Aynı zamanda işlem biraz riskli aksilikler yaşanması halinde araç Türkçe'den İngilizceye dönme durumu var vedüzeltmek için orjinal teybin takılması gerekiyor.

Yorum

İşleniyor...
                  X