herkese merhabalar .arkadaşlar radyonun ayarları sebebsiz yere neden sıfırlanır acaba .ara sıra bunu yapıyor .yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
radyo ayarlarının bozulması
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: radyo ayarlarının bozulması
Kutup başı sökmeyle radyo sıfırlanmıyor. Bazı başka bir iki kalbrasyon gerekiyor ama radyo etkilenmiyor. Daha önce de duymuştum sanki bu durumu ama çözümü hiç hatırlamıyorum. Bana da abğlantı ya da voltajla ilgili olabilir gibi geldi ama... Bilemedim Geçmiş olsun.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusKutup başı sökmeyle radyo sıfırlanmıyor. Bazı başka bir iki kalbrasyon gerekiyor ama radyo etkilenmiyor. Daha önce de duymuştum sanki bu durumu ama çözümü hiç hatırlamıyorum. Bana da abğlantı ya da voltajla ilgili olabilir gibi geldi ama... Bilemedim Geçmiş olsun.
Yorum
-
benim bildiğim kadarıyla radyo ayarları anahtara göre araca kaydediliyor. yani aracın yedek anahtarı ile çalıştırmayı denerseniz farklı frekansların, farklı ayarların çıktığını görürsünüz. eğer sıfırlanma varsa bence bu mekanizma ile ilgili bir sorun var.1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Yakın zamanda malumunuz digital radyo sistemine geçeceğiz, bildiğimiz fm bandı tarih olacak. Peki bu durumda ne yapacağız? Basında çıkan haberlerde 100-200 lira maliyetli bir işlemden bahsetti ama misal veriyorum 2011 cosmo aracımdaki radyo ünitesi bu yeni sisteme uyumlu sonradan temin edeceğimiz bir radyo üniteli cihaz ile mi değişecek ya da başka nasıl bir işlem uygulanacak? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Yorum
-
Evet dijital yayın meselesi. Yurdum insanının tüm iç ve dış sorunları çözüldü, ekonomik refah seviyemiz ve kültürel yoğunluğumuz hat safhada olduğu için artık milyonlarca aracımıza 300-500 neyse verip kültürel etkinliklerimize araç radyolarımızdan devam etmemiz de elzem olmuştu. İlgililerin topunu bu projelerinden dolayı tebrik ve takdir ediyor başarılarının artarak devamını temenni ediyorum. Mümkünse araçlarımızdaki kapı kollarına, zemin halılarına, tavan döşemelerine, çakmaklıklara, sürücü tarafı saklama gözüne ve tabi arka cam önü döşemeleri gibi hayati öneme sahip konularla ilgili sorunlara da el atıp bizi bu ızdırap verici durumlardan kurtarmalarını istirham ediyorum kendim ve vatanım ve milletim ve bayrağım ve halkım ve cumhuriyetim adına. Arz ederim!2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
dün gece kafama takılınca internette şöyle bir dolandım. İngiltere'de digital yayın destekli (dab destekli) cd400 ve dvd800 ünitelerini gördüm. Servisler bu cihazları yayın değişikliğinden sonra yurtdışından temin edecekler mi, yoksa alışveriş sitelerinde bazı tedarikçiler bu üniteleri (çin malı çakmalarıda çıkacaktır kesin ama almaya değmez) getirip satacaklar mı? muallakta valla.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusEvet dijital yayın meselesi. Yurdum insanının tüm iç ve dış sorunları çözüldü, ekonomik refah seviyemiz ve kültürel yoğunluğumuz hat safhada olduğu için artık milyonlarca aracımıza 300-500 neyse verip kültürel etkinliklerimize araç radyolarımızdan devam etmemiz de elzem olmuştu. İlgililerin topunu bu projelerinden dolayı tebrik ve takdir ediyor başarılarının artarak devamını temenni ediyorum. Mümkünse araçlarımızdaki kapı kollarına, zemin halılarına, tavan döşemelerine, çakmaklıklara, sürücü tarafı saklama gözüne ve tabi arka cam önü döşemeleri gibi hayati öneme sahip konularla ilgili sorunlara da el atıp bizi bu ızdırap verici durumlardan kurtarmalarını istirham ediyorum kendim ve vatanım ve milletim ve bayrağım ve halkım ve cumhuriyetim adına. Arz ederim!İNSİGNİA 1.6 TURBO
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBbenim bildiğim kadarıyla radyo ayarları anahtara göre araca kaydediliyor. yani aracın yedek anahtarı ile çalıştırmayı denerseniz farklı frekansların, farklı ayarların çıktığını görürsünüz. eğer sıfırlanma varsa bence bu mekanizma ile ilgili bir sorun var.
Yorum
Yorum