Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NECVOX -CYCLONE -NAVIMEX... KAFA OLDU BİR MİLYON :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: NECVOX -CYCLONE -NAVIMEX... KAFA OLDU BİR MİLYON )

Androidten şaşma, ben kullanıyorum. Telefonunu nasıl kullanıyorsan onu da öyle kullanmalısın. Alırken zaten ram ve işlem gücüne alırsanız sıkıntınız olmaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
      Orjinal yazı sahibi: CB
      necvox ve cyclone, yazılım itibariyle ilkokul projesi kadar kötüdür. ağızlarıyla kuş tutsalara aracıma taktırmam. android tabanlı olanları incelemedim ama androidin en kötüsü bile necvox ile cyclone'dan 100 kat daha iyidir. Sadece stabilliğini araştırmak lazım. Uyum ve kitlenme sorunu olur mu olmaz mı bilemiyorum.
      Necvox, android cihazlardan pahalı, bi de satıcı androidlerin kasılma donma problemi yaşadıklarından bahsetti, kötüledi mi salladı mı bilemedim. Necvox da parrot bluetooth olması ciddi bir avantaj mı; satıcı anlattı da anlattı fiyat 2300 tl
      babamın mokka'da necvox var, rezalet. bedeva verseler taktırmam
      1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
        Androidten şaşma, ben kullanıyorum. Telefonunu nasıl kullanıyorsan onu da öyle kullanmalısın. Alırken zaten ram ve işlem gücüne alırsanız sıkıntınız olmaz.
        Forumdaki bir arkadaş navimex önermiş, sordum ama mokka için android olanı henüz gelmemiş 5-6 aya ancak çıkarmış dediler, android olan cihazların ram ve işlemci hızı değişik oluyor demek? Ben hepsi hemen hemen aynıdır diye düşünüyordum. Şuanki cihazları baz alırsaj alınması gereken cihazın ram ve işlemci hızı ile ilgili olması gerken değerlerle ilgili bir öneriniz var mı acaba? Ya da marka önerisi??

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=15959.0
          Bu benim kullandığım cihaz.
          A9 cortex işlemci,
          Ddr3 1gb ram
          8gb dahili depolama + ?gb (Bendeki 32gb)
          800*480 HD ekran
          Android işletim sistemi ve Google Play desteği
          Yeni çıkan cihazlar benim kullandığımdan daha iyi ve daha gelişmiş. Bence bekleyip Android kullanın kesinlikle pişman olmazsınız. En büyük avantajı sabit bir navigasyon programı kullanmayacaksınız ve elinizde birden fazla program bulundurabilmeniz, bu da size harita güncelleme sıkıntısı çıkartmaz. Mokka için hiç araştırmadım ne desem yanlış olur.

Yorum

Selam ben dün motevo diye bir marka taktırdım. Radyo biraz zayıf çekiyordu köpek balığı anten var araçta montajı yapan bu antenlerin performansının kötü olduğunu ondan kaynaklandığını söyledi. Ancak oradan ayrıldıktan sonra şehir dışına doğru trt fm bile çekmez oldu. Tv zaten pek çekmez demişti gerçekten çekmiyor. Navigasyon eh işte. Ama aracın orjinal radyosu daha iyi. Bluetooth ise son derece yetersiz. Telefon rehberi karma karışık .
            2012 insignia 1.4T edition elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Numan İsmailoğlu
              Selam ben dün motevo diye bir marka taktırdım. Radyo biraz zayıf çekiyordu köpek balığı anten var araçta montajı yapan bu antenlerin performansının kötü olduğunu ondan kaynaklandığını söyledi. Ancak oradan ayrıldıktan sonra şehir dışına doğru trt fm bile çekmez oldu. Tv zaten pek çekmez demişti gerçekten çekmiyor. Navigasyon eh işte. Ama aracın orjinal radyosu daha iyi. Bluetooth ise son derece yetersiz. Telefon rehberi karma karışık .
              MOTEVO kara listeye alındı o zaman teşekkürler. Araştırmadayım markaları ama hala bulamadık

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=15959.0
                Bu benim kullandığım cihaz.
                A9 cortex işlemci,
                Ddr3 1gb ram
                8gb dahili depolama + ?gb (Bendeki 32gb)
                800*480 HD ekran
                Android işletim sistemi ve Google Play desteği
                Yeni çıkan cihazlar benim kullandığımdan daha iyi ve daha gelişmiş. Bence bekleyip Android kullanın kesinlikle pişman olmazsınız. En büyük avantajı sabit bir navigasyon programı kullanmayacaksınız ve elinizde birden fazla program bulundurabilmeniz, bu da size harita güncelleme sıkıntısı çıkartmaz. Mokka için hiç araştırmadım ne desem yanlış olur.
                Teşekkür ederim, en azından olması gereken değerler hakkında bilgim olmuş oldu, peki siz bu cihazı takınca aracın orjinal bluetooth sistemini devredışı bırakmak zorunda mı kaldınız? Bluetooth performansı orjinale kıyasla nasıl? Karşıya ses gitmesi v.s.

Yorum

Bluetooth özelliği bu tarz cihazlarda verimli çalışmaz, çünkü cihazın kendi Bluetoothu var o da nedendir bilmiyorum ama parazitli calisiyor. Siz karşı tarafı gayet net duyuyorsunuz ama karşı taraf sizi o kadar net duyamıyor. Bir sekilde sesinizi karşı tarafa aktarabiliyorsunuz ancak orjinali gibi degil. Rehberde sıkıntı yok, telefonun bağlantısını hemen gerçekleştiriyor hatta isterseniz rehberinizi yedekliyor. Telefonunuzdan müzik dinlerken Bluetooth üzerinden telefonda oynatma özelliği var. TV hiçbir cihazda verimli çalışmaz bunun suçlusu cihazlar degil karasal yayından kaynaklanıyor. Aracın usb portu çalışmıyor ancak cihazın üzerinde hem usb portu var hemde sd kart yuvası var hangisini isterseniz onu kullanabilirsiniz. Sese gelince eskisine nazar hatta daha net ses ve tok bir ses aldığımı söyleyebilirim. Vın tarzı bir modem cihaza bağlana bildiği gibi kendi telefonunuzu da Kablolu ya da kablosuz bağlayıp interneti kullanabilirsiniz. Internet kullanımı gayet hızlı ve sağlıklı calisiyor. Aracın ayarlarına ait arayüzü göremiyorsunuz bu benim için en büyük eksiklik onu da şöyle hallettim tüm istediğim ayarları önceden yapıp sonra cihazı bağladım. Aracın bütün düğmeleri ile uyumlu çalışıyor, direksiyon üzerindeki ve Multimedia Üzerindeki kumanda dügmeleri ile tam uyumlu. Ben hiç pişman değilim, aracın havasını çok değiştiriyor bunların yanında ben aracın hızını gösteren temalar yükleyip duvar kağıdı olarak kullanıyorum GPS üzerinden çalıştığı için 8' ekranda cok hoş duruyor.

Yorum

Bluetooth özelliği bu tarz cihazlarda verimli çalışmaz, çünkü cihazın kendi Bluetoothu var o da nedendir bilmiyorum ama parazitli calisiyor. Siz karşı tarafı gayet net duyuyorsunuz ama karşı taraf sizi o kadar net duyamıyor. Bir sekilde sesinizi karşı tarafa aktarabiliyorsunuz ancak orjinali gibi degil. Rehberde sıkıntı yok, telefonun bağlantısını hemen gerçekleştiriyor hatta isterseniz rehberinizi yedekliyor. Telefonunuzdan müzik dinlerken Bluetooth üzerinden telefonda oynatma özelliği var. TV hiçbir cihazda verimli çalışmaz bunun suçlusu cihazlar degil karasal yayından kaynaklanıyor. Aracın usb portu çalışmıyor ancak cihazın üzerinde hem usb portu var hemde sd kart yuvası var hangisini isterseniz onu kullanabilirsiniz. Sese gelince eskisine nazar hatta daha net ses ve tok bir ses aldığımı söyleyebilirim. Vın tarzı bir modem cihaza bağlana bildiği gibi kendi telefonunuzu da Kablolu ya da kablosuz bağlayıp interneti kullanabilirsiniz. Internet kullanımı gayet hızlı ve sağlıklı calisiyor. Aracın ayarlarına ait arayüzü göremiyorsunuz bu benim için en büyük eksiklik onu da şöyle hallettim tüm istediğim ayarları önceden yapıp sonra cihazı bağladım. Aracın bütün düğmeleri ile uyumlu çalışıyor, direksiyon üzerindeki ve Multimedia Üzerindeki kumanda dügmeleri ile tam uyumlu. Ben hiç pişman değilim, aracın havasını çok değiştiriyor bunların yanında ben aracın hızını gösteren temalar yükleyip duvar kağıdı olarak kullanıyorum GPS üzerinden çalıştığı için 8' ekranda cok hoş duruyor.
                    Çok teşekkür ederim gayet detaylı anlatmışsınız, bluetooth benim sürekli kullandığım bir özellik olduğu için onu iyi araştırmam gerekecek sanırım

Yorum

Arkadaşlar ben de 2014 model insignia cosmo aracımız a NECVOX DVN-P 1032 OPEL NEV INSIGNIA PLATINUM NAVIGASYONLU MULTIMEDYA yı opel servisinde taktirdim gayet güzel çalışıyor direksiyonun tuşları çalışıyor sadece tacped çalışmıyor diğer özellikleri çalışıyor
                      Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YILDIRAN
                        Arkadaşlar ben de 2014 model insignia cosmo aracımız a NECVOX DVN-P 1032 OPEL NEV INSIGNIA PLATINUM NAVIGASYONLU MULTIMEDYA yı opel servisinde taktirdim gayet güzel çalışıyor direksiyonun tuşları çalışıyor sadece tacped çalışmıyor diğer özellikleri çalışıyor
                        Bluetooth ile görüşürken sesin karşıya iletimi nasıl acaba??

Yorum

Görüştüğüm karşı taraf gayet sesin iyi geldigini söyledi hiç bir sorun yok
                          Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

Yorum

Teşekkür ederimmm

Yorum

İşleniyor...
                            X