Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NECVOX -CYCLONE -NAVIMEX... KAFA OLDU BİR MİLYON :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NECVOX -CYCLONE -NAVIMEX... KAFA OLDU BİR MİLYON :))

Selamlar, hayırlı cumalar herkese öncelikle. Forumu bayağı inceledim eski konuları da bayağı araştırdım ama tam olarak bir sonuca varamayınca bu konuyu açmayı uygun gördüm Önceki aracım opel insignia da necvox navigasyon cihazı kullanıyordum, genel olarak memnundum ama memnun olmadığım birkaç konu vardı
    1-gün ışığında bazen ekran hiç görünmediği oluyordu
    2-bluetooth performansı çok iyi değildi, karşıya ses çok iyi gitmiyordu
    3-orjinal usb iptal olmuştu
    4-usb den şarkı dinlediğimde şarkılar arası geçiş yavaştı ve arayüzü pek hoş değildi
    İşte bu saydığım nedenlerden dolayı opel mokkaya navigasyon takma hususunda tereddütlüyüm. Bu saydığım sebepleri ve gerekçeleri göz önünde bulundurararak necvox platinum, cyclone veya sizin önereceğiniz markaları kıyaslayabilir miyiz? Araştırmalarıma göre necvox platinumda parrot bluetooth var ama ekran ve usb şarkı geçiş hızonı bilemiyorum.
    Herkese saygılar.... Fikirleriniz benim için çok kıymetli, tekrar çok sağolun

Ynt: NECVOX -CYCLONE -NAVIMEX... KAFA OLDU BİR MİLYON )

Android tabanlı teyp taktırın. Kesinlikle pişman olmazsınız. Dğer multimedia lar bomboş ve kalitesiz.

Yorum

Necvox Platinum serisi basarılı
      [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Android tabanlı olmasına dikkat ediniz.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Necvox platinumun iyi olduğuna dair bir kanı oluştu bende açıkçası, ama android tabanlı cihaz deyince skala çok genişliyor sanki; bütün android tabanlı cihazlar aynı ve iyi midir? Marka model önemli midir android tabanlı cihazlarda? Tabi ki işletim sistemi android olması ciddi avantaj ama bluetooth kalitesi ses kalitesi ekran parlaklığı ve güneşte görünebilirliği de çok önemli. İşte android dedik mi benim kafamda hep bir belirsizlik

Yorum

Necvox PLatinum un (Yanlışım varsa düzeltiniz) Ekran kısımındaki ikinci bir cd yuvası oluşturması bence son derece kötü bir tasarımdır. Arabada arada 30 santim mesafe ile iki adet cd yuvası olmuş oluyor ki konsolun orjinal duruşuna vurulmuş büyük bir darbedir bence. Ne kadar kaliteli olursa olsun bence bir tasarım fiyaskosu (Bunlar benim kendi düşüncelerimdir, mutlaka bunu sorun etmeyen ya da bu durum hoşuna giden arkadaşlar da olabilir onların fikirlerine saygısızlık etti isem özür dilerim)

Ben Navimex HD 9903 diye bir cihaz taktırdım. Çok yaygın değil sanırım. 1250 tl ye aldım. Android tablette yapılan herşeyin yapılıyor olması inanılmaz avantajlı bir durum. Çok rahat bir şekilde navigasyon programlarının yüklenmesi internet tabanlı tv radyo vb yayınlarının alınabilmesi. HD film izleme opsiyonu ve kolay erişim. WinCE tabanlı cihazlarda birşey yüklemeye kalkışsanız bile mevcut arayüzü bozmanız gerekiyor ki ekranın üzerinde değişik görüntüler oluşturuyor bu da. Ayrıca programları da basit, kısıtlı ve bir o kadar da erişimi zor. Öte yandan genellikle dokunmatikleri çok kaliteli olmuyor.

Bu arada Mokka için olup olmadığını bilmiyorum ama %99 vardır. Benim görüşlerim İnsignia araç için geçerlidir.

Saygılarımla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
              Necvox platinumun iyi olduğuna dair bir kanı oluştu bende açıkçası, ama android tabanlı cihaz deyince skala çok genişliyor sanki; bütün android tabanlı cihazlar aynı ve iyi midir? Marka model önemli midir android tabanlı cihazlarda? Tabi ki işletim sistemi android olması ciddi avantaj ama bluetooth kalitesi ses kalitesi ekran parlaklığı ve güneşte görünebilirliği de çok önemli. İşte android dedik mi benim kafamda hep bir belirsizlik
              Araç multimedyasına madem müdahale edilecek bir değişikliğe gidilecek, günümüzde en mantıklı hareket Android tabanlı bir cihaz almak. Böylece yapılabileceklerin bir sınırı olmuyor. Mobil internetinizide paylaştınızmı bütün uygulamalar navigasyonlar sizin oluyor. Skype görüşmesi dahi yapılıyor. Android büyük avantaj. aracım yeni olmasa yapacağım ilk değişiklik olurdu.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Öncelikle kıymet verip bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için çoook teşekkür ederim arkadaşlar, Peki android tabanlı cihaz düşünürsem eğer ekran parlaklığı ve bluetooth ses kalitesi telefon görüşmesi hususunda ne dersin acaba?? Navimex veya başka android cihazlar için soruyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                  Araç multimedyasına madem müdahale edilecek bir değişikliğe gidilecek, günümüzde en mantıklı hareket Android tabanlı bir cihaz almak. Böylece yapılabileceklerin bir sınırı olmuyor. Mobil internetinizide paylaştınızmı bütün uygulamalar navigasyonlar sizin oluyor. Skype görüşmesi dahi yapılıyor. Android büyük avantaj. aracım yeni olmasa yapacağım ilk değişiklik olurdu.
                  İnterface ile istediklerini yapabilirsin

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bizim araçlara uygun r700 için hangi interface var sedat bey? İncelemek isterim? Nette bulamadım. Merak ettim
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                      İnterface ile istediklerini yapabilirsin
                      Cahilliğimi maruz görün ama interface derken kastettiğiniz şey orjinal ekran mı? Benim araçta büyük ekran yok

Yorum

Bu R700 için ama bizim araçlar bir üst sürüm uyar mı bilemiyorum
                        http://m.aliexpress.com/item/1899681...bilesitedetail
                        Çağatay bey interface aracın orjinal multimedya cihazına araçla arasına takılıyor ve aracın arayüzü dahil tüm özelliklerini değiştirmeye olanak sağlayan bir sistemdir, orjinal sistemi bozmadan çok daha geniş şekilde kullanmaya el veriyor istendiğinde de kapanıp hiç yokmuş gibi oluyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Bu R700 için ama bizim araçlar bir üst sürüm uyar mı bilemiyorum
                          http://m.aliexpress.com/item/1899681...bilesitedetail
                          Çağatay bey interface aracın orjinal multimedya cihazına araçla arasına takılıyor ve aracın arayüzü dahil tüm özelliklerini değiştirmeye olanak sağlayan bir sistemdir, orjinal sistemi bozmadan çok daha geniş şekilde kullanmaya el veriyor istendiğinde de kapanıp hiç yokmuş gibi oluyor
                          Çok iyiymiş ama bende ne yazık ki büyük ekran yok orjinalde necvox platinumu detaylı araştırmaya aldım ama erzurumda opel mokka için elinde hazır Cihaz bulunduran biryer bulamadım ki şöyle iyice inceleyeyim körlemesina almak da istemiyorum doğal olatak

Yorum

necvox ve cyclone, yazılım itibariyle ilkokul projesi kadar kötüdür. ağızlarıyla kuş tutsalara aracıma taktırmam. android tabanlı olanları incelemedim ama androidin en kötüsü bile necvox ile cyclone'dan 100 kat daha iyidir. Sadece stabilliğini araştırmak lazım. Uyum ve kitlenme sorunu olur mu olmaz mı bilemiyorum.
                            1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
                              necvox ve cyclone, yazılım itibariyle ilkokul projesi kadar kötüdür. ağızlarıyla kuş tutsalara aracıma taktırmam. android tabanlı olanları incelemedim ama androidin en kötüsü bile necvox ile cyclone'dan 100 kat daha iyidir. Sadece stabilliğini araştırmak lazım. Uyum ve kitlenme sorunu olur mu olmaz mı bilemiyorum.
                              Necvox, android cihazlardan pahalı, bi de satıcı androidlerin kasılma donma problemi yaşadıklarından bahsetti, kötüledi mi salladı mı bilemedim. Necvox da parrot bluetooth olması ciddi bir avantaj mı; satıcı anlattı da anlattı fiyat 2300 tl

Yorum

İşleniyor...
                              X