Selamlar, hayırlı cumalar herkese öncelikle. Forumu bayağı inceledim eski konuları da bayağı araştırdım ama tam olarak bir sonuca varamayınca bu konuyu açmayı uygun gördüm Önceki aracım opel insignia da necvox navigasyon cihazı kullanıyordum, genel olarak memnundum ama memnun olmadığım birkaç konu vardı
1-gün ışığında bazen ekran hiç görünmediği oluyordu
2-bluetooth performansı çok iyi değildi, karşıya ses çok iyi gitmiyordu
3-orjinal usb iptal olmuştu
4-usb den şarkı dinlediğimde şarkılar arası geçiş yavaştı ve arayüzü pek hoş değildi
İşte bu saydığım nedenlerden dolayı opel mokkaya navigasyon takma hususunda tereddütlüyüm. Bu saydığım sebepleri ve gerekçeleri göz önünde bulundurararak necvox platinum, cyclone veya sizin önereceğiniz markaları kıyaslayabilir miyiz? Araştırmalarıma göre necvox platinumda parrot bluetooth var ama ekran ve usb şarkı geçiş hızonı bilemiyorum.
Herkese saygılar.... Fikirleriniz benim için çok kıymetli, tekrar çok sağolun
1-gün ışığında bazen ekran hiç görünmediği oluyordu
2-bluetooth performansı çok iyi değildi, karşıya ses çok iyi gitmiyordu
3-orjinal usb iptal olmuştu
4-usb den şarkı dinlediğimde şarkılar arası geçiş yavaştı ve arayüzü pek hoş değildi
İşte bu saydığım nedenlerden dolayı opel mokkaya navigasyon takma hususunda tereddütlüyüm. Bu saydığım sebepleri ve gerekçeleri göz önünde bulundurararak necvox platinum, cyclone veya sizin önereceğiniz markaları kıyaslayabilir miyiz? Araştırmalarıma göre necvox platinumda parrot bluetooth var ama ekran ve usb şarkı geçiş hızonı bilemiyorum.
Herkese saygılar.... Fikirleriniz benim için çok kıymetli, tekrar çok sağolun
Yorum