merhaba arkadaşlar 1 hafta oldu 2010 model edition insignia aldım ama yeni farkettim ön hoparlörden ses gelmiyor ayarlara girip bakıyorum denge ortada görünüyor dengeyi tamamen öne geçirince hiç ses yok arka hoparlörde düzgün ama ses.sizce ne olabilir bilgisi haberi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ön hoparlör
Collapse
X
-
Ynt: ön hoparlör
Orjinal yazı sahibi: mehmetkkoçakkmerhaba arkadaşlar 1 hafta oldu 2010 model edition insignia aldım ama yeni farkettim ön hoparlörden ses gelmiyor ayarlara girip bakıyorum denge ortada görünüyor dengeyi tamamen öne geçirince hiç ses yok arka hoparlörde düzgün ama ses.sizce ne olabilir bilgisi haberi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: mehmetkkoçakkmerhaba arkadaşlar 1 hafta oldu 2010 model edition insignia aldım ama yeni farkettim ön hoparlörden ses gelmiyor ayarlara girip bakıyorum denge ortada görünüyor dengeyi tamamen öne geçirince hiç ses yok arka hoparlörde düzgün ama ses.sizce ne olabilir bilgisi haberi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetkkoçakkOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: mehmetkkoçakkmerhaba arkadaşlar 1 hafta oldu 2010 model edition insignia aldım ama yeni farkettim ön hoparlörden ses gelmiyor ayarlara girip bakıyorum denge ortada görünüyor dengeyi tamamen öne geçirince hiç ses yok arka hoparlörde düzgün ama ses.sizce ne olabilir bilgisi haberi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Benim de sol ön patlamıştı aman işin ucuzuna kaçıp piyasada sıradan bir yerde açtırmayın.
İç döşemeyi sökmek bayağı bir maharet istiyor. Ayrıca orijinal kolonun etrafındaki plastik destekleyici parça yekpare bir parça. Onsuz yeni kolon takarsanız hiç verimli bir ses alamazsınız.
O orijinal plastik parçayı bozuk kolondan ayırıp yeni kolonu ona monte ettirin.1.6 T - COSMO - DVD 800
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kartalbeyBenim de sol ön patlamıştı aman işin ucuzuna kaçıp piyasada sıradan bir yerde açtırmayın.
İç döşemeyi sökmek bayağı bir maharet istiyor. Ayrıca orijinal kolonun etrafındaki plastik destekleyici parça yekpare bir parça. Onsuz yeni kolon takarsanız hiç verimli bir ses alamazsınız.
O orijinal plastik parçayı bozuk kolondan ayırıp yeni kolonu ona monte ettirin.
Yorum
-
Aracinizin amfi cikisida arizali olabilir. Bir ihtimal. Zaten 20watt lik tenekeden hoparlor vat . Ben hepsini degistim. Orjinal hoparlorleri yirttim. Plastik kiliflarini kulandim. Simdi basarili. Tabi butun sistemide degistim. Strese girince araba ile biraz geziyorum. Kendime geliyorum cool2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...
Yorum
Yorum